۲۴۱۹بازدید
کد خبر: ۹۰۶۳۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۵ 18 June 2019

بدن ما قادر نیست تمام پروتئین‌ها و ویتامین‌های مورد نیازش را تولید کند و بنابراین باید این دسته از مواد را با خوردن غذاها یا مکمل‌ها به بدن خود برسانیم که «ویتامین E» (ویتامین ای) یکی از همین مواد مهم و ضروری است.

به گزارش ایسنا، ویتامین E از ویتامین‌های محلول در چربی است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی نیز شناخته می‌شود و به پیشگیری از استرس اکسیداتیو در بدن کمک می‌کند.

آنتی اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن در برابر اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد، محافظت می‌کنند و می‌توانند خطر ابتلاء به بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان، بیماری‌های قلبی یا حتی آلزایمر را کاهش دهند

بنابراین مقادیر مناسب ویتامین E می‌تواند فرد را در برابر بیماری‌های قلبی، سرطان و آسیب چشمی مرتبط با سن (دژنراسیون ماکولا) محافظت کند.

از سوی دیگر مصرف زیاد ویتامین E از طریق مکمل‌ها می‌تواند منجر به خون‌ریزی بیش از حد شود. البته مصرف خوراکی‌های حاوی ویتامین E مانند مواردی که در لیست زیر آورده شده سالم و ایمن محسوب می‌شود.

از مواد غذایی حاوی بالاترین مقادیر ویتامین E می‌توان به ترتیب به موارد زیر اشاره کرد:

۱- تخمه آفتابگردان

۲- بادام‌ها

۳- آووکادو

۴- اسفناج

۵- کدو گردویی (از خانواده کدو حلوایی)

۶- کیوی

۷- کلم بروکلی

۸- ماهی قزل آلا

۹- روغن زیتون

۱۰- میگو

بنا بر گزارش سایت "مای فود دیتا"، مقدار مورد نیاز مصرف ویتامین E به طور روزانه ۱۵ میلی‌گرم است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
برچسب منتخب
پیاده روی اربعین نفتکش SABITI سوریه ترکیه ایدز چنار محمودی سامانه تردد زائرین جام جهانی والیبال