بازدید 17960

راز حلیم‌های پنبه‌ای فاش شد

کد خبر: ۹۰۳۲۴۴
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۰ 03 June 2019
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران درباره دلیل پنبه‌ای شدن گوشت در حلیم توضیحاتی داد.

به گزارش تسنیم، شایعه‌هایی مبنی بر استفاده نخ و پنبه به جای گوشت قرمز در تهیه و تولید حلیم در سطح شهر منتشر شد که بلافاصله با رد این شایعات توسط مسئولان سازمان تعزیرات حکومتی این موضوع خاتمه پیدا کرد.

اما پس از رد این شایعه‌ها، شکایات متعددی در خصوص به کارگیری نخ و پنبه در تولید حلیم به سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران گزارش شد و مسئولان را بر این داشت تا با اعزام تیم‌های متعددی به مراکز تهیه و تولید حلیم در سطح شهر تهران بزرگ این موضوع را بررسی کنند.

در همین رابطه حسین ایزدی رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران اظهار کرد: پس از دریافت گزارشی مبنی بر استفاده نخ و پنبه به جای گوشت در تهیه حلیم، بازرسان سازمان تعزیرات به همراه رئیس اتحادیه چلوکبابی تهران و کارشناس سازمان بهداشت و درمان به محل‌های مورد نظر اعزام شدیم و به بررسی موضوع پرداختیم.

وی افزود: پس از بررسی‌های انجام شده توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان مشخص شد که در حلیم‌های تهیه شده نخ و پنبه وجود ندارد و این موضوع رد شد.

ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشت‌ها در تهیه حلیم استفاده کند.

وی افزود: پس از تهیه حلیم با گوشت‌های مورد نظر، کارشناس سازمان بهداشت با بررسی که از حلیم تهیه شده انجام داد، متوجه شده که گوشت‌های داخل حلیم به صورت پنبه مانند درآمده است و تقریبا شبیه به مواردی است که توسط شهروندان به سازمان تعزیرات حکومتی شکایت شده بود.

رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به پخت دوباره حلیم با گوشت گردن گوسفندی، گفت: پس از تهیه حلیم برای مرتبه دوم، باز هم شاهد پنبه‌ای شدن گوشت‌های داخل حلیم شدیم این موضوع توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان نیز تایید شد.

وی درباره علت پنبه‌ای شدن گوشت قرمز داخل حلیم، اظهار کرد: پس از مشاهدات این صحنه؛ کارشناس سازمان بهداشت و درمان علت پنبه‌ای شدن گوشت قرمز در حلیم را وجود ماده پروتئینی به نام گلوتن عنوان کرد.

ایزدی با بیان اینکه در تهیه حلیم به باید به صورت مداوم مواد آن هم زده شود، خاطرنشان کرد: انجام این عمل باعث پس دادن آب در حلیم می‌شود و به دلیل وجود گلوتن در گندم و ترکیب آن با گوشت قرمز باعث پنبه‌ای شدن گوشت می‌شود و مصرف کننده تصور می‌کند که در تهیه حلیم از پنبه به جای گوشت قرمز استفاده شده است.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۳۰
چرا حلیم پخت شده توی خانه اینطور نمیشه
فکر کنم مصرف کننده ها هیچکدوم نمی فهمند و فقط شما میفهمین
احسنت بر شما
کیمیا گری یعنی همین
تبدیل گوشت به پنبه - انشا.. در آینده صادر کننده پنبه خواهیم شد.
حلیم غذایی است که در صد سال اخیر در مغازه ها پخت و به فروش می رسیده است. پس چطور تاکنون هیچ کس متوجه پنبه ای شدن گوشت ان نشده ؟؟؟؟
جل الخالق
چرا گوشت ها قبل گروني پنبه نمي شدند پس
خدایی خیلی باحالید شما
اي كاش راز كم بودن وزن گوشت بسته بندي در فروشگاهها 40الي 50 گرم را هم پيدا كنيد.
سوال اینه که چرا امسال پنبه ای میشه؟ سالهای قبل "ماده پروتئینی به نام گلوتن" نداشت؟
عجب پس چرا قبلا از این ضحبتها نبود؟ یعنی مردم اینقد احمقن که فرق گوشت و پنبه رو نمیفهمن؟
جل الخالق...کشف جدید تبدیل گوشت به پنبه واقعا لازمه در یکی از مجلات معتبر علمی شیمی زیستی و تغذیه ثبت بشه...لطفا به مسئولین اطلاع بدین نزارن خارجیا وبلاد غرب این کشف غرورآفرین ملی رو هم به اسم خودشون بزنن..با آرزوی توفیق روزافزون استعدادهای بدیع ایرانی
یعنی قبلا گلوتن نداشت جدیداً گلوتن دار شده عجب! ما چقدر خوبیم
یعنی این گلوتن قبلا تو هلیم نبود؟!
آره ما ملت هم گوشهامون مخملیه داداش!!!!
چرا تو ابگ‌وشت خونگی پنبه ای نمیشه ؟
چطور تا حالا اینطور نمی شد؟
اول بهتر است به جای کلمه حلیم (صفت به معنی بردبار ) از کلمه هلیم ( ماده ای خوراکی خمیری شکل) استفاده شود.
دوم : بهتر است در تهیه هلیم به جای گوشت قرمز از گوشت بوقلمون استفاده شود، در صورت نبود گوشت بوقلمون از گوشت مرغ و اگر گوشت مرغ نبود از گوشت قرمز استفاده شود.
برای حل این مشکل گوشت را جدا پخت میکنن و در مرحله اخر که حلیم تقریبا اماده هست اضافه میکنند اینجا برای راحتی کار گوشت را از اول اضافه میکنند و این مشکل درست میشه
یعنی بعد از دوهزار سال تازه امسال و با انجام آزمایشات خیلی خیلی مهم و پایه ای مردم فهمیدند وقتی گوشت با گندم پخته شود و هم بخورد میشود پنبه؟ بابا دست مریزاد
جدیدا ترکیب گوشت و گندم چنین میشوند؟
دقیقا حق با شما است
این همه سال هم که حلیم عادی غیر پنبه ای تناول می کردیم اشتباه بود و در گوشت ها گلوتن نبود
مرگ بر آمریکا
من خودم پس از اینکه به حلیم شک کردم، رفتم و اون رو داخل یک توری شستم و به سادگی تکه های پنبه رو دیدم.
انشاء‌ الله که این شایعات حقیقت نداشته باشه. در مورد زور رس کردن هندوانه هم بررسی کنید. شایع شده که با مواد شیمیایی و کودهای خاصی (مخصوصاْ در جنوب کشور) هندوانه را قرمز میکنند. خواهشاْ به این شایعه هم رسیدگی شود.
آره ما هم باور کردیم
خب زودتر تحقیق میکردید ، از اون موقع دیگه حلیم بیرون زهر مارمون شده . ولی لامصب بازم میخریم ها....
ایران از قدیم در علم کیمیاگری پیشتاز بوده...ابوعلی سینا سالها تلاش میکرده مس را به طلا تبدیل کنه و حال در قرن ۲۱ افتخاری دیگر به افتخارات ما افزوده شده...تبدیل پنبه به گوشت.....البته ما هم که گوشامون درازه دیگه
یوخ بابا؟ واقعا به زحمت افتادن دوستان ما.
یک کلمه از اتحادیه مربوط سوال میکردن مساله حل ميشد. آنوقت دیگر این همه کشفیات لازم نبود.
چقدر کلکید بلا...............
ما سالی دو بار هلیم درست می کنیم. والله چنین موردی ندیدیم. گوشت قذمز استفاده می کنیم
چو زباغ رعیت مک خورد سیبی برآورند غلامان او درخت از بیخ !!!!!!!

مملکت ول شده به حال خود ....
مگه عصر حجرهه که گوشت "خریداری" کردید و رو سر دیگ رو یک لنگ پا ایستادید تا حلیم درست بشه!
یک جایی به اسم آزمایشگاهمواد غذایی هست که این کار رو بدون این ادابازی ها انجام داده و نتیجه قطعی می دهد.
فرق بین پروتئین و سلولز آنقدر هست که نیازی به این عوام فریبی ها نباشد.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار