بازدید 24807
وقتی شهروند برای مشتریانش سنگ تمام می‌گذارد!

فروش برنج پاکستانی به اسم برنج ایرانی چه توجیهی دارد؟!

در روز‌های اخیر ماجرای برنج‌های تقلبی عرضه شده توسط فروشگاه شهروند به تیتر رسانه‌ها تبدیل شده است. این تقلب در حالی رخ داده است که گفته می‌شود این فروشگاه این برنج‌ها را از تامین کننده برنجی که ۱۱ سال با وی همکاری داشته خریداری کرده است. حالا پرسش از مدیرعامل شهروند و نهاد‌های نظارتی این است که چه تضمینی وجود دارد که این تامین کننده در گذشته هم برنج‌های تقلبی را به این فروشگاه تحویل نداده باشد؟
کد خبر: ۹۰۱۸۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۷ 27 May 2019
تابناک اقتصادیدر روز‌های اخیر ماجرای برنج‌های تقلبی عرضه شده توسط فروشگاه شهروند به تیتر رسانه‌ها تبدیل شده است. این تقلب در حالی رخ داده است که گفته می‌شود این فروشگاه این برنج‌ها را از تامین کننده برنجی که ۱۱ سال با وی همکاری داشته خریداری کرده است. حالا پرسش از مدیرعامل شهروند و نهاد‌های نظارتی این است که چه تضمینی وجود دارد که این تامین کننده در گذشته هم برنج‌های تقلبی را به این فروشگاه تحویل نداده باشد؟
 
به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ در ماه مبارک رمضان سال گذشته، سریالی از تلویزیون با نام «برادر» پخش می‌شد که ماجرای این سریال، پیرامون مردی خیر و یکی از تجار سرشناس برنج ایران می‌چرخید. این تاجر سرشناس که با تأکید بر حمایت از تولید ملی، فقط در زمینه تجارت برنج ایرانی فعالیت می‌کرد، در نهایت با توزیع برنج‌های تاریخ مصرف گذشته اعتبار چندین ساله خود را به باد داد و دچار حق الناس شد. حالا در ماه رمضان سال جاری، همین ماجرا به نوعی در دنیای واقعی در حال تکرار است. این بار فروشگاه زنجیره‌ای شهروند که متعلق به شهرداری است و در تبلیغات خود از جمله "اولین فروشگاه زنجیره‌ای دارای پروانه استاندارد جهت عرضه مواد غذایی در ایران" استفاده می‌کند، برنج‌های تقلبی را به فروش رسانده است.
 

کلید ماجرای برنج‌های تقلبی شهروند با یک گزارش پخش شده از تلویزیون زده شد. این گزارش نشان می‌داد، یکی از فروشگاه‌های زنجیره ای، برنجی را به نام برنج هاشمی از قرار هر کیلو ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رساند.

حسین ایزدی، رئیس مرکز گشت‌های مشترک تعزیرات تهران در این گزارش گفت: کارشناسی‌های انجام شده بر روی این برنج نشان داد، ۷۰ درصد این برنج هاشمی، پاکستانی است و تنها ۳۰ درصد آن ایرانی است. ایزدی ادامه داد: تخلف فروشگاه به عنوان عرضه کالای تقلبی قطعی است.

 
حق الناس به گردن مجموعه‌ای که مأموریتش عرضه کالا با قیمت مناسب و کیفیت بالاست/ فروش برنج پاکستانی به اسم برنج ایرانی چه توجیهی دارد؟!
 

در ادامه این گزارش، عبدالله حقیقت، نائب رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: باب شده است که روی تمامی برنج ها، هاشمی می‌خورد، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد نزدیک ۸۰ درصد این برنج‌ها پاکستانی است و تنها ۲۰ درصد آن ایرانی است. وی در ادامه گفت: این فروشگاه‌های بزرگ جهت جلوگیری از این موضوع، باید کارشناس تشخیص برنج داشته باشند.

به هر صورت، نظارت‌های ناکافی و بازرسی‌ها لازم توسط نهاد‌های نظارتی از این فروشگاه زنجیره ای، موجب شد تا مطابق با آمار‌های ارائه شده توسط سیدیاسر رایگانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی کشور، یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند محموله ۶۰ تنی برنج تقلبی را که ۳۰ درصد آن برنج ایرانی با کیفیت پایین و ۷۰ درصد آن برنج پاکستانی بود را با نام‌های برنج چاپار و برنج هاشمی کریمی به قیمت هر کیلویی ۲۶۵ هزار ریال در معرض عرضه و فروش قرار دهد.

مسعود سریع القلم، مدیرعامل شرکت شهروند نیز طی مصاحبه‌ای ضمن تأیید وجود برنج‌های تقلبی در فروشگاه‌های شهروند، گفت: این برنج‌ها از تأمین‌کننده برنج که از تأمین‌کنندگان یازده ساله شهروند می‌باشد خریداری شده است. وی ادامه داد: در آزمایش و نمونه‌برداری که توسط بخش کنترل کیفیت شهروند انجام شد، اعلام گشته برنج عرضه شده کیفیت مورد نظر را ندارد. وی گفت: پس از اعلام بخش کیفیت و کنترل شهروند و پیش از حضور تعزیرات (۳۱ اردیبهشت ماه)، مدیر کنترل کیفیت شهروند مکاتبه‌ای را در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه انجام داده و طی این نامه اعلام کرده که برنج‌های وارد شده به شهروند و تحویلی به این مجموعه در تاریخ‌های ۱۹، ۲۱ و ۲۲ کیفیت لازم را نداشته و باید از سطح فروشگاه‌های شهروند جمع‌آوری شوند.

سریع القلم ادامه داد: بنده نیز پس از این موضوع دستور جمع‌آوری برنج‌ها را از تمام فروشگاه‌های شهروند اعلام کردم و حجم زیادی از این برنج‌ها جمع‌آوری شد. وی افزود: قیمتی که برای خرید این برنج‌ها داده شده بود ۲۱ هزار و ۷۰۰ تومان بوده و قیمت فروش آن نیز در فروشگاه‌های شهروند ۲۳ هزار و ۵۰۰ تومان بوده و البته موضوعی که در رسانه‌ها در ارتباط با فروش برنج ۱۰ کیلویی به قیمت ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان مطرح شد، مربوط به بارکد دیگری از اقلام شهروند است.

وی افزود: حدود ۲۰۰ تن از برنج‌های اشاره شده توسط شهروند از تأمین کننده مورد نظر خریداری شده که بالغ بر ۱۱۴ تا ۱۱۵ تن از این برنج در سطح فروشگاه‌های شهروند به قیمت ۱۰ هزار تومان، به فروش رسیده است، ولی مابقی برنج‌های مورد نظر از سطح فروشگاه‌ها و حتی انبار‌های شهروند جمع‌آوری و به یک محل دیگری منتقل شده است.

البته آمار‌ها و قیمت‌های ارائه شده توسط سریع القلم، توسط سخنگوی سازمان تعزیرات رد شد و سیدیاسر رایگانی طی مصاحبه‌ای در ۴ خرداد ۱۳۹۸، گفت: مجموعه شهروند ۲۳۰ تن برنج تقلبی موجود داشت که پیش از ورود تعزیرات ۲۰ تن از آن را با همان قیمت بالا عرضه کرده بود و وقتی تعزیرات ورود کرد با همراهی اتحادیه و بازرسان صنعت، معدن و تجارت ۸۰ تن از این برنج با قیمت مصوب (هر کیلوگرم ۱۰ هزار تومان) به فروش رسید. وی گفت: ۱۳۰ تن از این برنج توقیف شده است.

رایگانی درباره اظهارنظر اخیر مدیر عامل مجموعه شهروند، افزود: این اظهار نظر کارشناسی و پذیرفته نیست و طبق قانون صنفی، هر شرکتی که کالایی ارائه می‌کند، مسئول تضمین کیفیتی است که ادعا کرده است و فروشگاه شهروند مسئول عرضه کالاست و اینکه قبل از ورود تعزیرات ۲۰ تن از این برنج را با آن قیمت بالا به فروش رسانده، نشان می‌دهد که به صحت برنج اعتقاد داشته است.

شایان ذکر است در پنجم خرداد ۱۳۹۸ سردار علی ذوالقدری رئیس پلیس امنیت عمومی با اشاره به کشف یک انبار حاوی ۱۳۰ تن برنج نامرغوب و تقلبی در شهر آفتاب گفت: این میزان برنج در انبار یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای جنوب شهر تهران کشف شد. وی گفت: این فروشگاه حدود ۱۳۰ تن برنج که روی کیسه آن عنوان برنج ایرانی درج شده بود را انبار کرده و این در حالی است که محتویات برنج‌های مذکور ۲۰ درصد ایرانی و ۸۰ درصد پاکستانی بود. رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت تصریح کرد: این برنج‌های تقلبی با قیمت ۲۸ هزار و ۵۰۰ در اختیار شهروندان قرار می‌گرفت.

به هر صورت، آنچه در این ماجرا مشخص است، عرضه برنج‌های تقلبی توسط فروشگاه زنجیره‌ای شهروند که از زیرمجموعه‌های شهرداری محسوب می‌شود در غفلت نهاد‌های نظارتی صورت گرفته است و به هیچ عنوان با ماموریت این فروشگاه که "عرضه کالا و خدمات مورد نیاز شهروندان با قیمت مناسب و کیفیت بالا" ست، همخوانی نداشته و ندارد. همچنین نکته جالب‌تر این که در سایت فروشگاه شهروند، یکی از اهداف این فروشگاه "توسعه و ترویج فرهنگ استاندارد کردن کالا‌های تولید داخل" عنوان شده است که این نیز خود جای پرسش دارد که در ماجرای برنج‌های تقلبی که ۷۰ درصد آن پاکستانی بوده و به اسم کالای درجه یک ایرانی فروخته می‌شده، کدام فرهنگ استاندارد کردن کالا‌های تولید داخلی توسعه و ترویج داده شده است؟

همچنین فارغ از تمام تناقضاتی که بین اظهارات مدیرعامل شهروند با اظهارات سخنگوی سازمان تعزیرات وجود دارد، مسعود سریع القلم در اظهارات خود گفته است که فروشگاه شهروند این برنج‌های تقلبی را از تامین کننده‌ای که ۱۱ سال برنج این فروشگاه را تأمین می‌کرده، خریداری کرده است. حالا پرسش از مدیرعامل شهروند و نهاد‌های نظارتی این است که چه تضمینی وجود دارد این تامین کننده در ۱۱ سال گذشته هم برنج‌های تقلبی را به عنوان برنج درجه یک ایرانی به این فروشگاه تحویل نداده باشد؟ همچنین اگر فرض را بر این بگذاریم که تأمین کننده برنج فروشگاه شهروند تنها در همین فقره اخیر اقدام به فروش برنج‌های تقلبی به این فروشگاه کرده باشد، پرسش این است که تکلیف کسانی که تا قبل از ورود تعزیرات هر کیلو از این برنج‌های تقلبی را حدود ۱۶ هزار تومان (اختلاف هر کیلو ۲۶۵۰۰ تومان فروخته شده قبل از ورود تعزیرات با ۱۰۰۰۰ تومان فروخته شده بعد از ورود تعزیرات) گران‌تر خریده اند چه می‌شود؟

آیا این مصداق بارز حق الناس نیست که به گردن فروشگاه شهروند و شهرداری باقی مانده است؟ چرا این فروشگاه کسب سود را فدای کیفیت کالا و سلامت مردم کرده است؟

سریع القلم با افتخار عنوان نموده که فروشگاه شهروند حدود ۱۱۴ تا ۱۱۵ تن از ۲۰۰ تن برنج تقلبی را با قیمت ۱۰ هزار تومان فروخت و حالا پرسش این است که اگر تعزیرات متوجه تخلف شهروند در زمینه برنج‌های تقلبی نمی‌شد، آیا باز هم این فروشگاه بعد از مشخص شدن تقلبی و بی کیفیت بودن این برنج ها، آن‌ها را به قیمت هر کیلو ۱۰ هزار تومان می‌فروخت؟ همچنین چرا بخش کیفیت و کنترل شهروند بعد از گذشت ده روز از تحویل برنج‌های تقلبی (۱۹ اردیبهشت ماه) و در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه طی مکاتبه‌ای اعلام کرده است که این برنج‌ها فاقد کیفیت می‌باشند؟ چرا قبل از اینکه نتیجه بخش کنترل و کیفیت شهروند پیرامون این برنج‌ها مشخص شود، این فروشگاه اقدام به عرضه و فروش آن‌ها نموده است و طبق گفته سخنگوی تعزیرات ۲۰ تن از آن را فروخته است؟

در انتها، روی صحبت با نهاد‌های نظارتی است که گویا در این شرایط بد اقتصادی مردم، در خواب غفلت به سر می‌برند! اگر تنها ماجرای فروشگاه شهروند در ماه‌های اخیر مطرح بود، می‌شد از آن به عنوان یک اتفاق یاد کرد که از چشم نهاد‌های نظارتی پنهان مانده است، اما عبدالرضا مصری، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس طی مصاحبه‌ای در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ پرده از یک تخلف دیگر در زمینه برنج برداشت که کمتر رسانه‌ای به آن توجه کرد و رسیدگی به آن را تا روشن شدن موضوع از نهاد‌های نظارتی مطالبه نمود. مصری در دهم اردیبهشت ۱۳۹۸ در مصاحبه با خبرگزاری خانه ملت با اشاره به واردات ۲۰ هزار تن برنج هندی، گفت: آنقدر این میزان برنج در انبار‌ها نگه داشته شد و توزیع نکردند که فاسد شد و نهایتا صورت جلسه کردند، زنگ زدند و به دامداری‌ها دادند؛ آب هم از آب تکان نخورد، ۲۰ هزار تن برنج به جای سفره مردم روانه دامداری‌ها شد.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶۴
باید قوه قضائیه با این فروشگاه و تامین کننده برنج برخورد جدی انجام دهد.
پاسخ ها
Hamid
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۶
بيخود خون خودتون رو كثيف نكنيد، هيچ ارگانى پيگير نيست امتحان بفرماييد، اصلا حوصله رسيدگى ندارن ، اگر جز خواص باشى كه ديگه بتازون
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
از شهردار و شورای شهر اصلاحات چیزی بیش از این توقع نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
اگر نهادهای نظارتی و داوری خودشان را پالایش کنند احتمال بروز چنین سهل انگاریها و تخلفات و مفاسد ناچیز و انگشت شمار بود
mrv
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
هیچا دیگه امن نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
کسی رسیدگی نمیکنه و البته تقصیر خود مردم است اگر در چنین مواقعی این فروشگاه را تحریم کنن تا مرز ورشکستی دیگه از این کارا انجام نمیدن
بیچاره مردم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
دلت برای مردم نسوزه ؛ خلایق هر چی لایق !!!!!!
چرا این فروشگاه کسب سود را فدای کیفیت کالا و سلامت مردم کرده است؟
شورای شهر تهران پاسخگو باشد؟
توجیه تدبیر خالی بندها
سابقه نداشته تابناک به یه موضوعی اینقد گیر بده
از این دست اتفاقا تو این مملکت زیاده. بدترش هم افتاده. با شهرداری خصومتی داری؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۶
درود بر تابناک؛ عاشقتیم که دنبال این موضوعاتی؛ دمت گرم؛ به امید ریشه کن شدن این نوع حق خوری ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
علیرضا از چی ناراحته؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
اگر نمی گفت؛ من ازش می پرسیدم؛ مگه پسرخاله اید باهم؟
یعنی واقعا انتظار دارید ما از این تقلب کوچیک و پیش پا افتاده تعجب کنیم!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
پس هدف دوم مختلسین و مفسدین برآورده شد. ( مردم باید در مقابل فساد واکسینه بشن) 0
توجیه می خواد مگه ؟؟
هدف وسیله را توجیه می کند و اینجا هدف کسب پول بیشتر است
به چه قیمتی ؟؟
به هر قیمتی
به به وقتی نظارت و آزمایشگاه معتبر پول نخور نباشه همینه داداش
شما فقط تقلب برنج رو میگی ؟ متاسفانه از شعار حمایت از تولیدکننده داره بی نهایت سوءاستفاده میشه . بیشتر لوازم یدکی خودرو در بازار علیرغم ده برابر شدن قیمت ظرف یکسال تقلبیه و با آشغالترین جنس یا مصنوعات چینی سرهم شده طوریکه با کلی هزینه میندازی یا درجا کار نمیکنه یا نهایت یک ماهه کارش تمومه . یک متولی و ناظر دولت نداره بالای سر قطعه سازان باشه . پدر مردم دراومد
لطفا پیگیری کنید خسارت مشتریان این فروشگاه جبران شود مثلا افرادی که از فروشگاه اینترنتی شهروند خرید کردند مشخص هستند ...
هیچ توجیهی نداره جز اینکه کشور هرکی هرکی است................
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
البته این هر کی به هرکی رو خود مردم باعث و بانی هستند، یعنی خلایق هرچه لایق
آن تامین کننده باید به 70 سال زندان محکوم بشه، به ازای هر درصدی که برنج پاکستانی به برنج ایرانی اضافه کرده یکسال زندان، این میشه درس عبرت بقیه که منتظرن خون ملت رو در شیشه کنند برای ثروت نامشروع خودشون.
این تقلب فقط در برنج نیست . بسیاری از کالاهای دیگر نیز به بهانه بسته بندی و یا قیمت گذاری توسط فروشنده بیش از قیمت های متعارف عرضه می گردد.
بعنوان مثال یک بسته خرمای 600 گرمی با قیمت 39900 تومان یعنی کلیلویی 66000 تومان عرضه می گردد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
مثلا پراید انسان کش که یک میلیون هم ارزش ندارد رو با تقلب دارند بالای 50 میلیون میدهند
داداج اولندش که اگه معلوم نمیشد مطمئن باش اون 230 تن هم فروخته میشد به مردم با قیمت بالا
دویمندش حق الناس کیلو چنده بخور بخوره مملکت
سیمندش اونی که لو داده همه رو مطمئن باش دیده خیلی بهش کم لطفی شده و بهش درست و حسابی ندادن که اینطوری لو داده وگرنه به قول خودتون طرف 30 تن فروخته
راست یا دروغشو نمی دونم ولی گیر دادی به شهروندا...
چه کاریکاتور قشنگی
جان وسلامتي مردم درخطراست خطرازسوي دلالاني كه درشمال ايران نشسته وازبنادرجنوب برنج هندي وپاكستاني به شمال انتقال ودربسته بنديهاي برندهاي معروف بتوسط فروشگاههاي زنجيره اي به مردم ارايه ميدهنداين مطلب را خبرنگاران صداوسيما نيزتاييدكرده اند خواهشمند است توزيع برنج خارجي كنترل كنيدوازارسال اقلاميكه امكان تقلب آنهادراستانهاوجوددارد ممانعت بعمل آوريدمردم نيزانقلابي خودواردعمل شده وبالودادن انبارها واين سودجويان ازخدابي خبربه مقابله برخيزندبرندها نيزبسلامت حرفه خودبمانندناموس توجه وافرنمايندتادرآمدوآبرويشان توسط متقلبان بخطرنيفتد
سلام. دیگه به چه چیزی باید اعتماد کرد؟ از فروشگاه بزرگ خرید می کنی یک جوری سرت کلاه می ره از فروشگاه های محلی جور دیگه. بقول اون بابا، خدایا بسه دیگه خسته شدیم.
ای بابا بقیه فروشگاهها کارشون درسته مگه؟
الان من همین برنج رو خریدم می خوام پس بدم چکار کنم؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
باید بری دفتر مدیرعامل بروحتما اونجا پول اضافی را برمیگردونن. خیالت راحت، فقط زود برو
دزدی .والسلام
برنج تقلبی یاتاریخ مصرف گذشته که همه میدانندبرنج مانده بهترازبرنج تازه است درهرحال این اخباربوی دیگری میدهدورای حقیقت هرچندشهروندماهی های منجمدش اکثرافاسدشده هستندوهرچه گزارش هم کنید توجه نمیکنندولی درموردبرنج اصل موضوع مشکوک است
ثروتمند شدن به قیمت بیمار شدن مردم. حتما روی پیشانی جای مهر دارند برای رد گم کردن.
یاد این جمله می افتم
سید جمال الدین اسد آبادی گفت: «به غرب رفتم اسلام دیدم ولی مسلمان ندیدم و به مشرق برگشتم اسلام ندیدم، ولی مسلمان دیدم». خدا عاقبت ما را ختم به خیر کند
در آخر الزمان اسم اسلام هست ولی عمل نیست
تورم اخلاق اسلامی را شخم زد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
زبونتو گاز بگیر مومن!!
توجیه کلاهبرداری !
تمام این موارد از عدم تعهد ونداشتن علم کافی راجع به مدیریت و شرایط معامله است که الحمدلله به وفور قابل رویت است، ومتاسفانه قبح وزشتی غش در معامله از بین رفته است، وگرنه باید شهروند از کلیه مشتریانیکه در این رابطه دچار مغبونیت شده اند بایستی دلجویی نموده وجبران خسارت نموده وحلالیت بطلبد، کاری که حتی به ذهن مسئولین مربوطه خطور نمیکند،
هر کجای دنیا بود مدیرعامل شرکت شهروند رو با اردنگی اخراج می کردند
اقای رئیسی شاه کار جدید فساد رو تحویل بگیر
باید با ذره بین دنبال اجرای عدالت بگردیم
11سال یک نفرتامین کننده برنج ومدعی مسلمانی به مردم خود کلک زده است کجای این عمل بوی مسلمانی میدهدشرم آور است
از کجا معلوم که تو بارهای قبلی همچنین زد و بندی نشده باشه
یک خلخالی میخواد این مملکت...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
با بیست خلخالی هم درست نمیشه
ناشناس
| Netherlands |
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
این مملکت کارامد میخواهد
هیچ توجیهی ندارد.
با سلام
خودم کشاورز برنج کار از منطقه محمودآباد وفریدونکنار هستم سوال بنده از این فروشگاه شهروند اینه اگر راستگو وصادق هستند چرا نمیان برنج هاشمی رو از کشاورز مستقیم بخره که چنین فریب یه عده دلار رو نخوردن. جالب اینه چرا فروشگاه شهروند در مرداد و شهریور نسبت به خرید برنج اقدام نکردن که هم قیمتها خیلی خیلی از این ارقام اعلامی پایین تره وهم برنج مرغوبی از کشاورزان تهیه وبه مشتریانش تحویل بده ..در اخر کشاورز بدبخت برنج هاشمی اعلا رو امسال حداکثر ۱۳هزار تومان فروخته و الان داره بالای ۲۵هزار تومان می فروشند
اگر نظارت دقیق و اصولی باشد مطمئن باشید موارد بیشتری پیدا می شود . یک مورد نظارت بوده به این جا ختم شده. تنها راه مبارزه با فساد نظارت و کنترل است که متاسفانه در چرخه عرضه کالا وجود ندارد . مفسدان همواره با توسل به تهمت و افترا و صحنه سازی در پی گریز از اجرای عدالت و پاسخگویی هستند.
انشاالله به حق شبهای قدر کسانیکه قرآن بر سر میگیرند و به مردم ظلم میکنند در هر لباس و هر مکانی به فلاکت دچار شوند
توجه توجه !!!!!!!! قبل از گرونی ها هم متاسفانه کشاورزا و هم دلالان برنج ایرانی تقلبی به مردم می فروختن یعنی برنج ایرانی یا خارجی بی کیفیت و ارزون رو میخریدند و به اون رایحه یا همون اسانس برنج درجه ایرانی میزدند و بعنوان برنج درجه یک ایرانی چند برابر قیمت واقعی می فروشن که البته الان هم کاملا" رایج است.
از شهرداری چه توقعی دارید؟!
سال پیش قیمت پارکینگ پارک نهج البلاغه 2000 تومان بود اما امسال شده 4000 تومان!!! مگه تورم زیر 30 درصد نبوده به گفته مسئولین این مملکت؟!
حقوق ما که کمتر از 20 درصد قراره رشد کنه که هنوز هم نکرده!!!
باید حق به مردم باز گردد و فروشگاههای متخلف تعطیل شوند
بازرسی شهرداری تهران که دارای تشکیلات عریض وطویل در تمامی سازمانها و شرکتهای شهرداری میباشد چگونه در موضوع حادث شده سکوت اختیار کرده در حالی که در تمامی جلسات و تصمیمات مدیر بازرسی حضور دارد
...
نباید از فروشگاه شهروند چیزی بخریم
بخش عمده ي از برنج هاي پاكستاني بدليل شباهت با برنج ايراني سالهاست در كيسه هاي برنج ايراني كيسه گيري و بفروش ميرسد.
حالا که هر کی هرکی هست و حساب و کتابی نیست خواسته عقب نماند زمانه سرمایداری است حالا هر جوری شده باید جنس را چند برابر به این مردم انداخت تا زندگی انچنانی را داشته باشند . حرام شده حلال .
متاسفانه فقط شهروند نیست فروشگاه بزرگ دیگری بقدری پیامک داد و تبلیغ کرد که رفتم ازش یه گونی برنج خریدم برنج نبود قطعات پلاستیک بود! این شهروند بدبخت هم حجم برنج تقلبیش زیاد بوده وگرنه گیر نمیفتاد
این گزارش دقیقا بیانگر این مطلب است که ما بیش از تحریمها و دشمنان خارجی ،از بی کفایتیها و سوء مدیریت ضربه میخوریم
30 ساله که خود من که فروشگاه برنج در شیراز دارم - همین کار رو کردم. زیاد مهم نیست!
سلام من کشاورزم خرم آباد برنج طارم هاشمی دارم واقعی واقعی هر کسی خواست هزینه حمل و نقل هم با خودش کیلویی 20هزار تومان.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار