ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برلین: آلمان و اتحادیه اروپا به برجام متعهد مانده‌اند

معاون سخنگوی دولت آلمان اعلام کرد: آلمان و اتحادیه اروپا به برجام متعهد مانده‌اند.
کد خبر: ۸۹۴۳۶۸
| |
2398 بازدید

معاون سخنگوی دولت آلمان اعلام کرد: آلمان و اتحادیه اروپا به برجام متعهد مانده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ینی شفق، «الریکه دمر» (Ulrike Demmer) معاون سخنگوی دولت آلمان امروز چهارشنبه در نشست مطبوعاتی در برلین اعلام کرد که آلمان تصمیمات اخیر دولت ترامپ در زمینه ایران را شاهد بوده و با دیگر اعضای اتحادیه اروپا به ارزیابی مشترک در زمینه پیامدهای این تصمیم خواهد پرداخت.

معاون سخنگوی دولت آلمان در این خصوص گفت: همانطور که می‌دانید، دولت فدرال آلمان و اتحادیه اروپا بر توافق هسته‌ای با ایران متعهد مانده اند. کماکان بر این باوریم که این توافق برای ممانعت از دستیابی ایران به جنگ افزارهای هسته‌ای بسیار مهم است.

وی در ادامه افزود: برجام بر اساس قوانین بین المللی و اتحادیه اروپا توافق قانونی با ایران را تسهیل می‌کند.

گفتنی است، آمریکا چندی پیش در اقدامی خصمانه معافیت تحریمی درباره خرید نفت از ایران را لغو کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار