ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تکذیب دستگیری زن داعشی در مرز بازرگان

کد خبر: ۸۹۲۰۴۷
| |
4315 بازدید
رئیس شورای تامین شهرستان ماکو دستگیری زن داعشی را تکذیب کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران حسین عباسی گزنق فرماندار و رئیس شورای تامین شهرستان ماکو گفت: این شهرستان از نظر امنیتی از شهرستان‌های امن کشور است و خبر دستگیری یک زن مظنون به عضویت در داعش در مرز بازرگان تکذیب می‌شود.

وی افزود: هر روز در گذرگاه‌های مرزی به ویژه در مرز بازگان ورود و خروج مسافران به طور دقیق کنترل می‌شود. روز گذشته یک زن در بدو ورود به کشور توسط پلیس گذرنامه به عنوان مظنون دستگیر شد که اختیار دستگاه امنیتی قرار گرفته است.

عباسی با تاکید بر اینکه همواره مرز‌های کشورمان به ویژه در این منطقه که دروازه به اروپا است کنترل می‌شود، افزود: منطقه آزاد ماکو با تلاش مرزبانان و مرزداران غیور در امنیت کامل است و هیچ فرد معاندی توان ورود به کشور از طریق مرز را ندارد.

از عصر دیروز در فضای مجازی خبر دستگیری یک زن مظنون به داعشی بودن در شهر مرزی بازرگان منتشر شده است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟