صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

توضیحات شهرداری درخصوص خبر ریزش مترو

کد خبر: ۸۹۰۹۱۹
| |
7700 بازدید
|
۱

مدیرعامل شرکت مترو تهران توضیحاتی را در خصوص انتشار خبر ریزش مترو ارائه کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، علی امام  در واکنش به برخی اخبار مبنی بر ریزش تونل یکی از خطوط مترو با بیان اینکه به این اتفاق در یکی از گالری‌های دسترسی به ایستگاه خط ۷ مترو اتفاق افتاد گفت: این اتفاق در داخل تونل و یا ایستگاه رخ نداده است بلکه در گالری دسترسی ایستگاه خط هفت شاهد این اتفاق بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه برای استحکام بخشی، گالری‌های دسترسی به ایستگاه، از قاب‌های فولادی استفاده می‌کنیم که در حین نصب این قاب کارگر دچار سانحه می‌شود، گفت: ریزشی در مترو وجود نداشته و تنها قاب فولادی از دست کارگر افتاده است و موجب مجروح شدن وی نیز شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علیرضا
|
Sweden
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
مگر قاب فولادی نگهدانده سقف گالری دسترسی مترو را با دست نصب میکنند ، که از دست کارگر بیفتد . این که عذر بدتر ار گناه است .
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...