بازدید 1921

زمان برگزاری هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان

کد خبر: ۸۵۷۲۶۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۸ 04 December 2018

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی گفت: مرحله کشوری هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ۱۸ تا ۲۰ آذر در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می شود.

به گزارش مهر، مهدی کاظمی خالدی رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی صبح امروز در نشست خبری با اشاره به برگزاری مرحله کشوری هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران گفت: مناظره فرصتی برای یادگیری است، با یادگیری مناظره دانشجویان در کنار یکدیگر تمرین گفتگو می کنند همچنین در کنار تمرین کار گروهی، مطالعه گروهی و فن بیان دارند و در واقع اخلاق گفتگو را تمرین می کنند.

وی ادامه داد: هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان از اسفند سال گذشته شروع شد، ۵۷۷ تیم دانشگاهی در این دوره شرکت کردند، مرحله منطقه ای آن مهر ماه سال جاری برگزار شد که ۵۶ تیم در این مرحله حضور داشتند که در نهایت ۱۲ تیم برتر به مرحله کشوری راه پیدا کردند که این مرحله از یکشنبه ۱۸ آذر تا ۲۰ آذر در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می شود و هفتمین جام نشان خواجه نصیرالدین طوسی به تیم برتر اهدا می شود.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با اشاره به مسابقات بین المللی مناظره گفت: ما به دنبال برگزاری مسابقات بین المللی مناظره منطقه ای و یا با حضور کشورهای اسلامی هستیم. اخلاق گفتگو یکی از پارامترهای مهم مناظره است و محتوای مناظره به صورت علمی بررسی می شود نه اینکه کدام تیم درست گفته است.

کاظمی خالدی ادامه داد: سه داور عضو هیات علمی و سه داور دانشجو در مسابقات حضور دارند که این از برترین دانشجویان مسابقات مناظره هستند.

وی ادامه داد: به تیم های برتر علاوه بر جوایز استانی و منطقه ای جوایزی نیز در مرحله نهایی پرداخت می شود که به تیم اول چهار میلیون تومان و به تیم دوم دو میلیون تومان ارائه شده و یک تیم نیز به عنوان تیم اخلاق انتخاب می شود که برای آن نیز جایزه ای در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی ادامه داد: همچنین ظرفیتی در فضای مجازی ایجاد شده تا پرهوادارترین تیم در مرحله کشوری انتخاب شده، جایزه ای نیز برای آن در نظر گرفته شده است.

کاظمی خالدی ادامه داد: چهار محال و بختیاری با ۹۶ تیم بیشترین شرکت کننده در این دوره بود و دانشگاه های استان زنجان، هرمزگان و یزد با ۳۲ تیم در مراحل بعدی قرار داشتند. از دانشگاه های تهران، دانشگاه تهران با ۱۲ تیم و دانشگاه علم و صنعت با ۱۰ تیم بیشترین تیم را در این دوره از مسابقات داشتند.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی ادامه داد: در این دوره ۲۳۰۸ دانشجو شرکت کردند که ۴۲ درصد آنها را خانم ها و ۵۷ درصد آنها را آقایان تشکیل می دادند. ۷۹ درصد شرکت کنندگان در مقطع کارشناسی، ۷ درصد کارشناسی ارشد، ۵ درصد دکتری بودند و ۵۴ درصد دانشجویان شرکت کننده در رشته علوم انسانی و ۳۸ درصد در رشته های علوم پایه، فنی مهندسی و سایر رشته ها بودند.

وی ادامه داد: تا مرحله نهایی ۶۰۷ مناظره در دانشگاه ها برگزار شده است و گزاره های این دوره از مسابقات ۴۰۰ گزاره بود که در نهایت ۸۰ گزاره به تیم ها و ۱۲ گزاره نهایی اعلام شد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی