ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

روزهای پایانی فیلمبرداری ایده اصلی

مهرداد صدیقیان و پژمان جمشیدی به همراه تعداد محدودی از عوامل پشت صحنه با اتمام فیلمبرداری در جزیره کیش و کشورهای قبرس و اسپانیا به زودی برای فیلمبرداری صحنه های پایانی فیلم سینمایی "ایده اصلی " عازم کشور کانادا خواهند شد.
کد خبر: ۸۵۵۰۵۶
| |
8037 بازدید

فیلم «ایده اصلی» به کارگردانی آزیتا موگویی به روزهای پایانی فیلمبرداری رسید.

به گزارش ایسنا، مهرداد صدیقیان و پژمان جمشیدی به همراه تعداد محدودی از عوامل پشت صحنه با اتمام فیلمبرداری در جزیره کیش و کشورهای قبرس و اسپانیا به زودی برای فیلمبرداری صحنه های پایانی فیلم سینمایی "ایده اصلی " عازم کشور کانادا خواهند شد.

روزهای پایانی فیلمبرداری ایده اصلی

بهرام رادان، مریلا زارعی، هانیه توسلی، پژمان جمشیدی و مهرداد صدیقیان و شهباز نوشیر بازیگران اصلی این فیلم هستند.

حسن معجونی به علت هم زمانی فیلمبرداری فیلم و اجرای تئاتر در فرانسه از همراهی با «ایده اصلی» باز ماند.

روزهای پایانی فیلمبرداری ایده اصلی

آزیتا موگویی که پس از «تراژدی» دومین کارگردانی خود را تجربه می‌کند، تلاش دارد «ایده اصلی» را برای حضور در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر آماده کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟