صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انفجار خودروی سمند در برخورد با گارد پل

کد خبر: ۸۴۹۵۲۸
| |
3243 بازدید
|
۱

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سواری سمند با گارد پل در محور جاسک 6 سرنشین آن در آتش سوختند.

به گزارش مردم سالاری، فاطمه نوروزیان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سواری سمند با گارد پل در محور جاسک به میناب در حوالی سیریک، 6 سرنشین آن در آتش سوختند.

وی افزود: در این سانحه یک مرد و پنج زن در اثر انفجار خودروی سمند جان خود را از دست دادند.

فرمانده پلیس راه استان هرمزگان نیز با تایید این خبر گفت: علت این حادثه طبق برآورد اولیه، سرعت غیرمجاز، توجه نداشتن به جلو و برخورد با گارد پل در حوالی شهر سیریک اعلام شده است.

سرهنگ علی اسفندانی با اشاره به این که هنوز جزییات دقیق حادثه مشخص نیست، افزود: یک تیم ویژه از پلیس راه هرمزگان جهت بررسی سانحه به محل اعزام شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سبوس برنج شمال
|
United States
|
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
توصیه های ایمنی رو جدی بگیریم












جدیدا تلفن همراه هم یه معظلی بسیار جدی و خطرناکی شده.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟