ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فوت ۲ کارگر در حادثه سقوط در چاه

کد خبر: ۸۴۶۳۷۹
| |
2748 بازدید

سخنگوی سازمان آتشنشانی شهر تهران از فوت دو کارگر در حادثه سقوط در چاه خبر داد.

به گزارش عصر ایرانیان، سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتشنشانی شهر تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد؛ ساعت ۱۵:۵۸ ظهر پنجشنبه یک مورد حادثه گرفتار شدن در چاه به آدرس خیابان سجاد شمالی، خیابان عابدی به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی شهر تهران اعلام شد که بلافاصله ۲ ایستگاه به همراه تجهیزات تنفسی به محل اعزام شد.

وی افزود: محل حادثه یک منزل مسکونی بود که مالک قصد تخریب و بازسازی آن را داشت و معمولا برای این کار چاهی برای سنجیدن تراکم حفر می‌شود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: در یکی از اتاق‌های این منزل مسکونی برای سنجیدن تراکم خاک چاهی به عمق ۳۰ متر در محل حفر شده بود و دو کارگر در داخل آن مشغول کار بودند.

ملکی افزود: زمانی که آتش‌نشان‌ها به محل رسیدند متوجه شدند دو کارگر با تابعیت کشور افغانستان که حدود ۳۰ تا ۳۵ سال سن داشتند در انتهای چاه محبوس شده اند.وی گفت: ماموران آتش‌نشانی وارد چاه شدند و بعد از دقایقی این دو کارگر را از چاه خارج کردند که با معاینات مشخص شد هر دو نفر جان خود را از دست داده اند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار