ته‌ چین؛

طرز تهیه گوشت‌ قلقلی

کد خبر: ۷۹۴۱۹۲
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۳ 28 April 2018
تعداد بازدید : 5013
بازدید 22162
گوشت قلقلی در واقع گوشت چرخ کرده است که به صورت توپ‌های کوچک پخته ‌می‌شود. می‌توان آن را با گوشت سفید و یا گوشت قرمز درست کرد.در این ویدیو دستور پخت گوشت قلقلی با بوقلمون چرخ کرده را خواهید دید. می‌توانید آن‌ها را با کچاب خورده و یا می‌توانید آن‌ها را با اسپاگتی و سس پاستا سرو نمایید. گوشت قلقلی بوقلمون بسیار آسان بوده و طرفداران زیادی دارد.
اشتراک گذاری