صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محرومیت دو سال از تحصیل ۴دانشجوی پرستاری

کد خبر: ۷۷۷۷۱۹
| |
2741 بازدید

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: مسئولان دانشگاه برای ۴ دانشجویی که به دلیل مشکلات صنفی اعتراض کرده اند دو سال محرومیت از تحصیل در نظر گرفته اند.

به گزارش دانشجو، سعید توانا راد، دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل و دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص حکم ممانعت از تحصیل دو ساله ۴ دانشجوی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشجویان پرستاری طی یک اعتراض صنفی تجمعی برگزار کرده اند که این تجمع باعث لغو یکی از امتحانات دانشجویان شد.

وی افزود: این تجمع در خصوص مشکلات رشته‌ای دانشجویان برگزار شد، اما مسئولان دانشگاه چند نفر از دانشجویان را به عنوان برگزار کننده این تجمع به کمیته انضباطی معرفی کردند.

توانا راد خاطر نشان کرد: پس از بررسی کمیته انضباطی این دانشجویان که در آستانه فارغ التحصیلی هستند تا دو سال ممانعت از تحصیل برایشان در نظر گرفته اند که برای ما هم این حکم مبهم است.

وی اضافه کرد: البته این حکم بدوی است و برای بررسی و تایید نهایی به کمیته انضباطی وزارت بهداشت که مسئولیت آن را معاون فرهنگی وزیر بهداشت برعهده دارد ارسال شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار