صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تجمع مالباختگان موسسات مالی اعتباری وحدت آرمان و افضل طوس

کد خبر: ۷۴۷۳۷۶
| |
5679 بازدید

جمعی ازمالباختگان موسسه مالی و اعتباری وحدت آرمان و افضل طوس امروز ( 3شنبه 23 آبان) با در دست داشتن پلاکاردهایی مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

به گفته یکی از مالباختگان، موسسه وحدت آرمان از 10 سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده و درطی این مدت هیچ مشکلی در ارتباط با سپرده گذاران نداشته است، اما از اردیبهشت ماه سال جاری به یکباره و به بهانه نداشتن مجوز فعالیت های خود را متوقف کرده است.

یکی از مالباختگان در توضیح این مشکل می گوید درحال حاضر موسسه تعطیل نیست و کارمندان همچنان فعالیت می کنند، اما  از هفت ماه پیش حساب مشتریان و سپرده گذاران مسدود شده و افراد حق برداشت از حساب های خود را ندارند.

همچنین این موسسه طبق دستور مسئولان بانک مرکزی به موسسه مالی و اعتباری ملل واگذار شده است، اما این موسسه نیز پاسخگوی این مشکل نیست.

لازم به ذکر است موسسه افضل طوس مستقر در استان مرکزی نیز همانند موسسه وحدت آرمان دارای مشکلات بسیاری است که در تصمیم گیری های مسئولان  بانک مرکزی به موسسه آینده واگذار شده است، ولی این موسسه نیز پاسخی برای مردم ندارد.

گفتنی است این تجمع کنندگان از استان های خوزستان و مرکزی مقابل مجلس آمده بودند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا