با نزدیک شدن به اواسط بهار، برداشت و فرآوری چای در مزارع لاهیجان استان گیلان آغاز شده است. لاهیجان در حدود 6 هزار و 800 هکتار باغ چای در این شهرستان پیشینه ای 100 ساله دارد. چایکاران لاهیجانی هر ساله بیش از 15 20 تن برگ سبز چای برداشت می کنند.
کد خبر: ۶۹۲۰۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰ 08 May 2017
مزارع چاي يكي از زيباترين مزارع هستند. خداقوت كشاورز زحمت كش.
واقعا چای ایرانی یخ مزه دیگه ای داره .
حیف که این محصول هم مثل برنج واردات زیادی داره و رو به سوی نابودی میره.
پاسخ ها
صابر
||
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۸
کجای دنیا چای اینجوری فراوری میکنن
یکی از مواردی که درمناظره های انتخاباتی مورد بی مهری قرارگرفته عدم حمایت از این قشر زحمتکش چایکار است در زمانهای نه چندان دور که واردات بی رویه صورت نمی گرفت تولید کشور به 90000تن چای خشک می رسید وحدود 75٪تولید داخل را به خود اختصاص داده بود وکلی هم اشتغال در صنایع تبدیلی بوجود آورده بود به دلیل عدم حمایت از اقشار زحمتکش این صنعت کم کم به فراموشی سپرده شد وباغات چای یکی پس از دیگری مورد تاراج طمع کاران ومرفعان بی درد برای ساخت ویلا اختصاص یافت وتابوت مرگ برمحیط زیست براین پهنه سبز گسترانیده شد .
همیشه از طمع بد چایی شمال خوشم نمی امد، ولی از این به بعد اون دمپایی قرمز باعث اضافه شدن حالت تهو هم میشه
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۹
تازه تصورشو بكن كارش كه تموم شد كف كارگاه رو هم جاروميكنه جاي چاي كيسه اي ميده به خورد من وشما!
ناشناس
||
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۹
طمع نه طعم
عطر چای تو اون منطقه آدم رو سرخوش می کنه، خیلی خیلی عالیه