صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ایران ایر: بوئینگ فقط چند کتاب فنی به ما داد

مذاکراتی با شرکت بوئینگ انجام شده اما قراردادی امضا نشده است بلکه در چارچوب مذاکرات ژنو و اقدام مشترک، تعدادی کتب و مدارک فنی مربوط به ایمنی پرواز دریافت شده است
کد خبر: ۴۲۰۳۰۲
| |
11637 بازدید
مدیرکل روابط عمومی شرکت ایران ایر با رد خبر امضای قرار داد با شرکت بوئینگ گفت: این شرکت فقط تعدادی مدارک و کتب فنی مربوط به ایمنی پرواز در اختیار گذاشته است.

شاهرخ نوش آبادی در مصاحبه تلفنی با واحد مرکزی خبر گفت: مذاکراتی با شرکت بوئینگ  انجام شده اما قراردادی امضا نشده است بلکه در چارچوب مذاکرات ژنو و  اقدام مشترک، تعدادی کتب و مدارک فنی مربوط به ایمنی پرواز دریافت شده است.

این در حالی است که برخی از مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کردند تحریم بنزین هواپیماها و قطعات آن همچنان پابرجاست و تغییر محسوسی  مشاهده نشده است.

برخی خبرگزاریهای خارجی از  امضای توافق شرکت بویینگ با ایران ایر برای تأمین قطعات یدکی هواپیما خبر داده بودند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان