صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دفاع رئیس جمهوری برزیل از هزینه های میزبانی جام جهانی

دیلما روسف، رئیس جمهوری برزیل از مخارج ۱۱ میلیارد دلاری دولت این کشور برای میزبانی مسابقات جام جهانی فوتبال دفاع کرد.
کد خبر: ۴۰۷۶۱۴
| |
3865 بازدید
دیلما روسف، رئیس جمهوری برزیل از مخارج ۱۱ میلیارد دلاری دولت این کشور برای میزبانی مسابقات جام جهانی فوتبال دفاع کرد.

خانم روسف گفت: «کسانی هستند که مدعی اند منابع مالی جام جهانی باید صرف بهداشت و درمان و نیز آموزش و پرورش می شد. من این نظرات را شنیده و محترم می دانم، ولی موافقش نیستم.»

بزریل طی یکسال گذشته با اعتراض های مردمی رو به رو بوده است.

همزمان با آماده باش ارتش و پلیس، دولت این کشور قصد دارد تا از برپایی هرگونه تظاهرات و تجمع اعتراضی در سائوپائولو جلوگیری کند.

بزریل که حدود هفت سال پیش برای میزبانی مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ انتخاب شد، در سال ۱۹۵۰ میلادی نیز این میزبانی را تجربه کرده است.

تیم ملی بزریل مصمم است که پس از فرانسه در سال ۱۹۹۸ نخستین تیمی باشد که در خانه جام جهانی را در آغوش می گیرد.

دانلود


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟