ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دزد گريزپاي طلا به دام افتاد

در تحقيقات به‌عمل آمده توسط ماموران مشخص شد متهم حدود 10 سال قبل، از مغازه شاکي 300 گرم انواع طلاجات به‌سرقت برده و از آن زمان ناپديد شده است.
کد خبر: ۱۶۱۲۹۲
| |
3221 بازدید
تهران امروز: فردي که 300 گرم انواع طلاجات از يک باب مغازه طلافروشي در شهرستان «جوانرود» استان کرمانشاه به‌سرقت برده بود، بعد از 10 سال با تلاش ماموران پليس آگاهي شهرستان دستگير شد.

در پي ارجاع يک فقره پرونده به پليس آگاهي شهرستان «جوانرود» استان کرمانشاه مبني بر سرقت از يک باب مغازه طلا فروشي، پيگيري موضوع در دستور کار ماموران آن پليس قرار گرفت.

بنا بر اين گزارش، در تحقيقات به‌عمل آمده توسط ماموران مشخص شد متهم حدود 10 سال قبل، از مغازه شاکي 300 گرم انواع طلاجات به‌سرقت برده و از آن زمان ناپديد شده است.

اين گزارش مي‌افزايد، سرانجام پس از مدتي کار اطلاعاتي و استفاده از منابع خبري، متهم در يکي از محله‌هاي شهر جوانرود شناسايي و در يک اقدام غافلگيرانه دستگير شد.

اين گزارش حاکي است، متهم در تحقيقات به عمل آمده صراحتا به بزه انتسابي اعتراف کرد و با دستور مقام قضايي روانه زندان مرکزي کرمانشاه شد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟