صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نشست «بایسته‌های سیاستی انتقام و خونخواهی» برگزار می‌شود

نخستین نشست از سلسله نشست‌های «بایسته‌های سیاستی انتقام و خونخواهی» با محوریت بازخوانی مفهوم انتقام و نسبت آن با قصاص در مبانی دینی و اندیشه فکری رهبران انقلاب اسلامی، یکشنبه اول شهریورماه برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۳۹۰۵۸۰
| |
536 بازدید

نشست «بایسته‌های سیاستی انتقام و خونخواهی» برگزار می‌شود

به گزارش تابناک، این سلسله نشست‌ها به همت مؤسسه انگارستان امید آینده ایران و با همکاری خانه علوم انسانی ایران برگزار خواهد شد و در نخستین جلسه، ابعاد مفهومی انتقام و نسبت آن با قصاص در مبانی دینی و اندیشه رهبران انقلاب مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد رهدار، عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی عرب، عضو شورای سیاست‌گذاری بنیاد نهضت و دکتر مهدی جمشیدی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به ارائه دیدگاه‌های خود می‌پردازند.

نخستین نشست «بایسته‌های سیاستی انتقام و خونخواهی» یکشنبه اول شهریورماه ۱۴۰۵، ساعت ۱۰ صبح در خانه علوم انسانی ایران واقع در خیابان نجات‌اللهی، جنب پارک ورشو برگزار می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
وب گردی