صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا؛

صعود جاودانه‌ی انگلستان برای فراموشی خاطرات تلخ آزتکا؛ سه‌شیر‌ها ۱۰ نفره مکزیک را حذف کردند

تیم ملی انگلستان در دیدار یک هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا، با پیروزی مقابل میزبان به یک چهارم نهایی صعود کرد و این اتفاق در حالی رقم خورد که آنها در نیمه دوم ۱۰ نفره شدند.
کد خبر: ۱۳۸۳۱۷۶
| |
3670 بازدید
|
۶

مکزیک و انگلستان

انگلستان در یک چهارم نهایی جام جهانی ۱۹۸۶ مکزیک با شکست مقابل آرژانتین در ورزشگاه آزتکا مکزیکوسیتی خاطره تلخی از این ورزشگاه داشت، اما این بار در همین ورزشگاه مکزیک میزبان را شکست داد و به یک چهارم نهایی رسید تا این خاطره را به فراموشی بسپارد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، دیدار تیم‌های مکزیک و انگلستان در چهارچوب دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا که قرار بود از ساعت ۰۳:۳۰ بامداد دوشنبه به وقت تهران (ساعت ۱۸ یکشنبه به وقت محلی) با سوت علیرضا فغانی در ورزشگاه آزتکا شهر مکزیکوسیتی آغاز شود، به دلیل شرایط جوی این شهر با یک ساعت تأخیر آغاز شد و در نهایت با نتیجه ۳ بر ۲ به سود انگلستان خاتمه یافت.

گل‌های این دیدار را خولیان کوینونز (دقیقه ۴۲) و رائول خیمینز (دقیقه ۶۹ - پنالتی) برای مکزیک و جود بلینگام (دقایق ۳۶ و ۳۸) و هری کین (دقیقه ۶۰ - پنالتی) برای انگلستان به ثمر رساندند.

تیم ملی انگلستان از دقیقه ۵۴ و با اخراج مستقیم جارل کوانسا، ۱۰ نفره به کار خود ادامه داد.

بازی با ارزیابی دو تیم از یکدیگر آغاز شد و مکزیکی‌ها و انگلستانی‌ها در شروع بازی تلاش کردند بی گدار به آب نزنند. اما نخستین موقعیت این بازی در دقیقه ۱۵ رقم خورد که ارسال روبرتو آلوارادو به محوطه جریمه انگلستان با ضربه سر رائول خیمنز همراه شد، توپ به گوشه دروازه می‌رفت تا تبدیل به گل شود، اما جردن پیکفورد با واکنشی به موقع مانع از این اتفاق شد. مهار نخستین موقعیت مکزیکی‌ها با واکنش خوب پیکفورد در روز خاصی هم برای این دروازه‌بان رقم خورد، چراکه او در این مسابقه به رکورد پیتر شیلتون رسید که در سه جام جهانی برای انگلستان ۱۷ بار درون دروازه ایستاد و پیکفورد نیز توانست با این رکورد برابری کند.

اولین موقعیت جدی برای انگلستانی در حالی تبدیل به گل شد که مکزیکی‌ها توپی را به سمت دروازه سه‌شیر ارسال کردند و با خروج به موقع پیکفورد همراه بود. این دروازه‌بان خیلی سریع بازی را با دکلن رایس آغاز کرد، او مسافتی طولانی را تا نزدیکی یک سوم دفاعی مکزیک حرکت کرد، توپ را در سمت راست به باکایو ساکا سپرد و در حالی که مدافعان مکزیک مشغول مهار هری کین بودند، ارسال ساکا به محوطه جریمه توسط جود بلینگام در دقیقه ۳۶ تبدیل به گل شد.

مکزیک و انگلستان

مکزیک که در چهار بازی قبلی خود توانسته بود دروازه‌اش را بسته نگه دارد، انگار با گل اولی که دریافت کرد با شوک سنگینی مواجه شد، چراکه دو دقیقه پس از نخستین گل بلینگام، دروازه رائول رانگل برای دومین بار توسط این بازیکن باز شد؛ جایی که فشار مهاجمان انگلستان روی مدافعان مکزیکی برای بازپس گیری توپ موفقیت آمیز بود و سپس بلینگام حرکتش را آغاز کرد. زننده گل اول ابتدا هری کین را در محوطه جریمه صاحب توپ کرد، اما وقتی کین فضای خودش را برای ضربه زدن نامناسب دید و هم تیمی‌اش را در موقعیت بهتری پیدا کرد، سریعاً توپ را به دهانه دروازه فرستاد تا بلینگام در دقیقه ۳۸ دبل کند. هافبک تیم ملی انگلستان به اولین بازیکنی تبدیل شد که پس از دیه‌گو مارادونا توانست در یک بازی جام جهانی در ورزشگاه آزتکا دبل کند؛ نکته جالب توجه اینکه مارادونا در دیدار یک چهارم نهایی جام جهانی ۱۹۸۶ مکزیک، مقابل انگلستان دست به این کار زده بود که یکی از گل‌ها با دست به ثمر رسید و انگلستانی‌ها خاطره خوشی از آن دیدار ندارند.

مکزیک پس از دو گل دریافتی، متحول شد و فشارش را روی دروازه انگلستان بیشتر کرد. آنها در دقیقه ۴۲ صاحب یک ضربه ایستگاهی در نزدیکی سمت چپ محوطه جریمه انگلستان شدند که روبرتو آلوارادو ارسالی دقیق را به محوطه جریمه داشت تا خولیان کوینونز دروازه جردن پیکفورد را باز کند.

فشار مکزیکی‌ها روی دروازه انگلستان افزایش پیدا کرد و شاگردان خاویر آگیره نمی‌خواستند بازنده به رختکن بروند. با این حال موقعیت‌های آنها یکی پس از دیگری از دست رفت که جدی‌ترین آنها دو موقعیتی بود که در سومین دقیقه وقت‌های تلف شده از دست رفت؛ ابتدا جردن پیکفورد توانست ضربه سر خیمنز را از زیر طاق دروازه بیرون بکشد و به کرنر بفرستد و در ادامه کرنر ارسالی در دهانه دروازه به سزار مونتس رسید و این بازیکن یک ثانیه با تبدیل کردن توپ به گل فاصله داشت که بلینگام از پشت سر رسید و به شکل عجیبی دروازه تیمش را نجات داد تا سه‌شیر نیمه نخست را با پیروزی به پایان برساند.

مکزیک و انگلستان

نیمه دوم با بهت و شوک برای انگلستان همراه بود؛ جارل کوانسا پشت محوطه جریمه مکزیک با تکلی خطرناک روی پای مدافع حریف مرتکب خطا شد که فغانی در سوت خود به نشانه خطا دمید. لحظاتی بعد از اتاق VAR داور مسابقه را برای بازبینی صحنه صدا زدند که پس از این اتفاق در دقیقه ۵۴ فغانی به زمین بازگشت و با کارت قرمز مستقیم کوانسا را از زمین مسابقه اخراح کرد.

در حالی که مکزیک پس از ۱۰ نفره شدن انگلستان تلاش کرد تا بازی را به تساوی بکشد و فشار خود را روی دروازه سه‌شیرها افزایش داده بود، اما انگلستان روی یک ضد حمله صاحب موقعیت شد که با توقف گوردون در محوطه جریمه توسط رانگل، فغانی در سوت خود دمید و نقطه پنالتی را نشان داد. این پنالتی در دقیقه ۶۰ توسط هری کین تبدیل به گل شد.

مکزیک و انگلستان

در حالی که شاگردان توماس توخل با گل هری کین، فاصله خود را با مکزیک میزبان به دو گل رساندند، اما چند دقیقه بعد نوبت پنالتی مکزیکی‌ها رسید. کین در حالی که برای کمک به خط دفاعی تیمش به محوطه جریمه خودی برگشته بود، برای دفع یک توپ پای برایان گوتیرز را شوت کرد تا فغانی در بازبینی صحنه روی مانیتور VAR به زمین بازگردد و این بار به سود مکزیکی‌ها پنالتی اعلام کند. این پنالتی در دقیقه ۶۹ توسط رائول خیمنز تبدیل به گل شد.

مکزیک و انگلستان

مکزیکی‌ها پس از کم کردن فاصله، تلاش زیادی کردند تا بار دیگر به گل برسند و بازی را به تساوی بکشانند. با این حال مدافعان انگلستانی و البته پیکفورد با تمرکز بالاتری کار خود را دنبال کردند و اجازه ندادند که میزبان خطری جدی روی دروازه این تیم ایجاد کند. پس از پایان ۹۰ دقیقه اما داور مسابقه ۱۱ دقیقه وقت اضافه اعلام کرد تا هیجان بازی همچنان ادامه داشته باشد. با این حال تلاش مکزیکی‌ها در وقت‌های اضافه نیز چاره‌ساز نشد تا در نهایت بازی با نتیجه ۳ بر ۲ به سود انگلستان به پایان برسد.

انگلستان در یک چهارم نهایی به مصاف نروژ خواهد رفت. برنامه این دیدار به شرح زیر است:

یکشنبه، ۲۱ تیر (۱۲ جولای ۲۰۲۶)

  • بازی شماره ۹۹: نروژ – انگلستان، ساعت ۰۰:۳۰ - ورزشگاه هارد راک، میامی (ساعت ۱۷ شنبه به وقت محلی)
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۵
انگلیس قهرمان
روجا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۵
برنامه آمریکا و ترامپ قهرمان کردن تیم ملی فوتبال آمربکا و با سوت علیرضا فغانی است تا جام را تقدیم ترامپ کند در حالی که دست در دست علیرضا فغانی باصطلاح زاده لیران دارد‌
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۵
بزرگوار فغانی را در کنار آمریکا و ترامپ قرار نده . او عادلانه قضاوت کرد و ربطی به زیاده خواهی و انحصار طلبی ترامپ .ندارد
ناشناس
|
France
|
۰۹:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۵
بازی سختی رو به فغانی دادن و داوریش خوب بود انصافا
Mhd
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۵
فکر کنم انگلیس یک پای فینال باشه، فقانی هم داور ش، هری کین هم آقای گل ش.🏆
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۵
آقای فغانی ایرانی کار بلد هستند. آرزوی سربلندی براش دارم
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا