صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ماهواره‌ها به کمک مبارزه با مواد مخدر آمدند!

معاون ستاد مبارزه با موادمخدر از رصد ماهواره‌ای کشت مخدر از سال آینده خبر داد.
کد خبر: ۱۳۸۱۶۷۶
| |
331 بازدید

ماهواره‌ها به کمک مبارزه با مواد مخدر آمدند!

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ مرتضی میرزایی معاون مبارزه با مواد مخدر ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا امکان رصد کشت‌های غیرقانونی از طریق تصاویر ماهواره‌ای وجود دارد یا خیر؛ اظهار کرد: در این زمینه برنامه‌هایی را آغاز کرده‌ایم و تفاهم‌نامه‌هایی نیز با شرکت‌های دانش‌بنیان منعقد شده است تا بتوانیم از ظرفیت فناوری‌های نوین برای شناسایی و رصد این کشت‌ها استفاده کنیم. این کار زمان‌بر است، اما در حال پیگیری است.

وی افزود: در حال حاضر وزارت جهاد کشاورزی برای برخی محصولات و گیاهان راهبردی از این ظرفیت استفاده می‌کند و هماهنگی‌هایی انجام شده تا گیاهان مورد نظر ما نیز در این فرآیند قرار بگیرند و بتوانیم از کمک‌های ماهواره‌ای بهره ببریم.

معاون مبارزه با مواد مخدر ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: البته تاکنون موفق نشده‌ایم به شکل کامل از این فناوری استفاده کنیم، اما امیدواریم از سال آینده این امکان فراهم شود تا بتوانیم برآورد‌ها و آمار‌های دقیق‌تری در این حوزه ارائه دهیم.

میرزایی بیان کرد: در شرایط فعلی امکان ارائه آمار دقیق درباره میزان کشت‌های غیرقانونی وجود ندارد و به همین دلیل نیز تأکید می‌کنیم که نباید آمار‌های غیرمستند در این حوزه مطرح شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا