صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آقا یوسف؛ شما چه فرزند رئیس‌جمهوری هستید؟!

یوسف پزشکیان پسر مسعود پزشکیان رئیس جمهور به این باور رسیده که چون فرزند رئیس جمهور است همه امور کشور باید با او هماهنگ شود!
کد خبر: ۱۳۶۶۳۵۴
| |
19978 بازدید
|
۲
آقا یوسف؛ شما چه فرزند رئیس‌جمهوری هستید؟!

یوسف پزشکیان که به جرات او را می‌توان نخستین فرزند رئیس جمهور ایران بعد از انقلاب دانست که علنا و رسما در امور اجرایی ورود مداخله گرانه داشته است در یک پست تلگرامی از اینکه او در جریان توافق آتش بس نبوده انتقاد کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از نیمروز، پسر پزشکیان نوشته سلطنت طلبان زودتر از من در جریان آتش بس قرار گرفتند؛ من چه فرزند رئیس‌جمهوری هستم که یک سلطنت‌طلب خارج نشین زودتر از من از آتش‌بس باخبر شده است …!

به نظر می‌رسد فراغ بال بی نهایتی که او در دوره ریاست جمهوری پدرش کسب کرده او را در این وهم قرار داده که همه امور اطلاعاتی و امنیتی و تصمیمات محرمانه می‌بایست قبل از اطلاع رسانی عمومی به سمع و نظر او برسد.

پسر پزشکیان در این نوشته به صراحت از شورای عالی امنیت ملی نام برده که او از بیانیه اش در پذیرش آتش بس بی اطلاع بوده است.

مداخلات علنی پسر پزشکیان در مسائل کشور در حالی است که روسای جمهور پیشین از جمله شهید رئیسی، حسن روحانی، محمود احمدی نژاد، سید محمد خاتمی و حتی هاشمی رفسنجانی و یا رهبر شهید انقلاب در دوران ریاست جمهوری شان به شدت از ورود اعضای خانواده شان در مسائل اجرایی ابا داشتند و حتی اگیر فرزندان مسئولان پیشین ورودی به مسائل داشتند صرفا در شان کانال ارتباطی بوده در حالی که یوسف پزشکیان از بعد از انتخاب پدر به عنوان رئیس جمهور ناگهان کارشناس مسائل سیاسی و اقتصادی و هسته‌ای و امنیتی و اجتماعی شده و موضوعی نیست که درباره اش اظهار نظر نکند.

به نظر می‌رسد آقای پزشکیان ضرورت دارد با تاسی به سایر مقامات، اعضای خانواده خود را در دخالت در امور اجرایی کشور منع کرده و اجازه ندهد اصل نانوشته عدم دخالت خانواده رئیس جمهور در مسائل کشور مورد خدشه قرار بگیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۴
در انتظار بررسی: ۸۷
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
آیا حقوق هم میگیرد؟ و اگر میگیرد چقدر میگیرد ؟ و آیا از چیزی بنام تورم و گرانی خبر دارد ؟ و اگر خبر دارد آیا راه حلی دارد و اصلا برایش مهم است یا نه....
یک ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
آقای پسررئیس جمهورمحترم لطفاً درامورریاست جمهوری دخالت نفرمائیدمگراینکه درراستای فرمایشات وتقویت مقام معظّم رهبری باشد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟