صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نفرین ستاره سینمای مصر درباره حمله به ایران

ستاره سینمای مصر گفت: خدا لعنت کند هر کسی را که به ایران حمله کرد و از این حمله خوشحال شد.
کد خبر: ۱۳۶۳۸۶۵
| |
9466 بازدید

نفرین ستاره سینمای مصر درباره حمله به ایران

به گزارش تابناک، عمرو واکد، بازیگر سرشناس مصری، با انتشار توییت‌هایی از مقاومت ایران دفاع کرد و نوشت: 

سیدعلی خامنه‌ای، که خداوند روحش را قرین رحمت کند، سیاستمداری بزرگ و همچنین شهید راه حق بود که باطل را نابود کرد.

شهادت او باعث شد مسلمانان، رگباری از موشک‌های رعدآسا را به سمت دشمن پرتاب کنند که تمام پایگاه‌های آمریکا را در کشورهای عربی نابود کند، تا ما امروز بنشینیم و این لحظه غرورآمیز را ببینیم. ایران یک کشور مسلمان است که با آمریکا مقابله کرد. 

ای دشمنان بی‌ارزش، این شهید والامقام جان خود را فدا کرد. او خود را فدا کرد تا بر قدرت‌های استعماری پیروز شود. اکنون مسلمانان بر کسانی که بیش از ۱۰۰ سال پیش، کشور فلسطین را اشغال کرده بودند، پیروز شده‌اند. خدایا، ما را با این قهرمان شجاع محشور کن و دشمنان‌مان را با بن‌سلمان و اِپستینی‌ها.

خدا لعنت کند هر کسی را که به ایران حمله کرد و از این حمله خوشحال شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟