ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حادثه امنیتی خطرناک مقابل منزل شهردار نیویورک + عکس

پلیس شهر نیویورک امروز (یکشنبه) اعلام کرد وسیله‌ای که در جریان اعتراضات اخیر در خارج از خانه زهران ممدانی شهردار نیویورک مشتعل و پرتاب شد، ماده منفجره‌ای بود که می‌توانست باعث آسیب جدی یا مرگ شود.
کد خبر: ۱۳۶۱۹۴۱
| |
11039 بازدید

حادثه امنیتی خطرناک مقابل منزل شهردار نیویورک + عکس

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، کمیسر پلیس شهر نیویورک اعلام کرد: این وسیله یک شیشه پر از پیچ و مهره و پیچیده شده در نوار سیاه با فیوز، توسط یک معترض مخالف در بیرون عمارت گریسی محل سکونت ممدانی پرتاب شد، اما قبل از هرگونه انفجاری خود به خود خاموش شد. دو نفر در این ارتباط بازداشت شدند.

بنا بر این گزارش، به گفته پلیس، این وسیله یکی از دو وسیله‌ای بود که در جریان اعتراضات به سمت منزل شهردار نیویورک پرتاب شد، که توسط دو گروه مخالف رهبری می‌شد. وسیله دوم هنوز در حال بررسی است.


پیدا شدن وسیله انفجاری خطرناک در مقابل محل سکونت شهردار نیویورک

«جیک لانگ» فعال راست افراطی روز شنبه در بیرون «عمارت گریسی» اعتراضی را علیه «تصرف» ادعایی اسلام‌گرایان بر شهر نیویورک و علیه نماز مسلمانان رهبری کرد.

ممدانی در بیانیه‌ امروز خود، اعتراض لانگ را محکوم کرد اما گفت: خشونتی که پس از آن رخ داد، نگران‌کننده‌تر بود. خشونت در یک اعتراض هرگز قابل قبول نیست. تلاش برای استفاده از یک وسیله انفجاری و آسیب رساندن به دیگران نه تنها مجرمانه است، بلکه قابل سرزنش و در تضاد با هویت ماست.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار