ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کاهش نسبی دمای تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از امشب تا بامداد سه شنبه (۱۷ تا ۱۹ اسفند) به دلیل افزایش رطوبت نسبی و روند کاهش دما ماندگاری مه دود و کاهش محسوس کیفیت هوا به‌ویژه در شهر تهران پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: ۱۳۶۱۸۵۶
| |
2775 بازدید
کاهش نسبی دمای تهران

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش یابی طی پنج روز آینده آسمان استان تهران کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعات با افزایش باد و ابر و بارندگی پیش‌بینی می‌شود.

از امروز (۱۷ اسفندماه) تا سه شنبه (۱۹ اسفندماه) با فعالیت سامانه بارشی در گستره استان تهران به‌ویژه در نیمه شمالی، آسمان نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعات بارش باران گاهی وزش باد شدید به‌ویژه عصر امروز و سه شنبه و رگبار و رعد و برق و در مناطق مستعد با احتمال بارش تگرگ در دامنه‌ها و ارتفاعات گاهی توام با مه و بارش برف با احتمال کولاک برف و در نواحی جنوبی با احتمال گرد و خاک موقت مورد انتظار است.

از امروز تا چهارشنبه (۲۰ اسفندماه) روند کاهش نسبی دما در گستره استان و یخبندان سطح زمین در دامنه‌ها و ارتفاعات پیش بینی می‌شود.

با خروج سامانه بارشی از سه شنبه بتدریج کاهش ابر و تا پنجشنبه آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد مورد انتظار است.

طی امشب تا بامداد سه شنبه به دلیل افزایش رطوبت نسبی و روند کاهش دما ماندگاری مه دود و کاهش محسوس کیفیت هوا به‌ویژه در شهر تهران پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۱۸ اسفندماه) نیمه ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها ابری و بارش باران گاهی افزایش با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۱۰ و ۴ درجه سانتی‌گراد و پس فردا (۱۹ اسفند) نیمه ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها بارش پراکنده گاهی وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعد و برق بتدریج کاهش ابر با حداکثر و حداقل دمای ۷ و ۲ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟