ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بیانیه سپاه پاسداران/دست انتقام ملت برای مجازات سخت قاتلان امام امت گریبان آنان را رها نخواهد کرد

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه ای در پی شهادت حضرت آیت الله خامنه ای اعلام کرد : شهادت به دست شقی ترین تروریست ها و جلادان بشریت و انسانیت، نشانه ای از حقانیت این رهبر عظیم الشأن و قبولی خدمات خالصانه ایشان است.
کد خبر: ۱۳۶۰۳۹۱
| |
26607 بازدید
|

بیانیه سپاه پاسداران در پی شهادت حضرت آیت الله خامنه‌ای | دست انتقام ملت برای مجازات سخت قاتلان امام امت گریبان آنان را رها نخواهد کرد

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون

شهادت سرافرازانه عالم ربانی، سید و سالار شهیدان انقلاب اسلامی و سیدالشهدای منتظران و نائب بر حق حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، امام خامنه ای رضوان الله علیه، در ماه مبارک رمضان را به پیشگاه امام زمان ارواحنا فداه، امت اسلام، مراجع و علمای عظام و ملت بزرگ ایران تسلیت و تبریک عرض می نمائیم.

خداوند متعال این روح مجاهد بزرگ و فرزند پاک حضرت زهرا سلام الله علیها را چون مقتدایش امیر مؤمنان علی علیه السلام در ماه مبارک رمضان پذبرفت و به فیض شهادت نائل ساخت.

رهبر عظیم الشأنی را از دست دادیم و در سوگ او نشستیم که در طهارت روح، قوت ایمان، تدبیر در امور، شجاعت در برابر متکبران و جهاد فی سبیل الله، یگانه عصر خویش بود.

شهادت به دست شقی ترین تروریست ها و جلادان بشریت و انسانیت، نشانه ای از حقانیت این رهبر عظیم الشأن و قبولی خدمات خالصانه ایشان است.

شهادت در راه اسلام و ایران بزرگ نشانه یک پیروزی و نزدیک شدن به هدف است؛ لکن با شهادت و هجرت الی الله امام خامنه ای رضوان الله تعالی علیه، راه و سیره ایشان متوقف نخواهد شد و با قدرت و شکوه ادامه خواهد یافت.

این شهادت ملت ما را در استمرار راه نورانی امام خامنه ای عزیز مصمم تر خواهد کرد.

اقدام مجرمانه و تروریستی دولتهای خبیث آمریکا و رژیم صهیونی، نقض موازین آشکار دینی، اخلاقی، حقوقی و عرفی می باشد؛ لذا دست انتقام ملت ایران برای مجازات سخت، قاطع و پشیمان کننده قاتلان امام امت گریبان آنان را رها نخواهد کرد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و بسیج عظیم مردمی، برای دفاع از میراث گرانبهای این رهبر معظم، قدرتمندانه راه مقتدای خود را ادامه خواهند داد و در مقابله با توطئه های داخلی و خارجی و مجازات درس آموز متجاوزان به میهن اسلامی ایستادگی خواهند کرد.

در پایان دعوت می کنیم که همه اقشار جامعه با حضور پرشور و حماسی خود در صحنه های دفاع ملی، جلوه های انسجام و وحدت ملی خود را به رخ جهانیان و دشمنان خبیث و تروریست این ملت بکشانند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۷
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
تو رو به خدا قسم تون مي دهم تو رو به امام زمان عج ترامپ و نتنانيابو رو بزنيد تو رو بحق امام حسين ع تا نابودي اين دو دست نكشيد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
انشاالله زمان فتح اسرائیل فرا رسیده است . آماده ام در حمله نهایی برای آزادی قدس شریف در رکاب نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران یورش نهایی را به انجام برسانیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
حيدر حيدر ، مرگ بر امريكا مرگ بر اسراييل مرگ بر ربع پهلوي فقط انتقام سخت كه به نابودي اسراييل و مرگ ترامپ منجر بشه دل ما رو تسلي مي ده درود بر سپاه و ارتش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
درود بر شرف ارتش و سپاه درود بر غيرت و مردانگي شما ما فقط انتقام خون رهبرمون رو مي خواهيم دعاي ما بدرقه ي شما ها . مرگ بر وطن فروش هاي خائن و ربع پهلوي ايضاً
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
یتیم شدیم ولی بی صاحب نیستیم، انشاالله انتقام به دست صاحب الزمان و به زودی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
هرچه زودتر انتقام سخت امام شیعیان را باید گرفت
پاسخ ها
کاوه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
دقیقا نباید امان داد تا کی مماشات برخیزید به سمت مرز ها
اسلام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
بزنید ترامپ و نتانیاهو را بکشید که اینگونه امام ما را به شهادت می رسانند. کثافت تر از این دو جرثومه فساد مگه داریم؟! مرگ بر ترامپ. مرگ بر نتانیاهو.
Fereshteh rajabi
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
آمریکا و اسرائیل و کشورهای عرب منطقه گور خودشون رو کندند و حالا با ایران یکپارچه متحد و خشمگین مواجه می‌شوند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۰
مهمترین وظیفه حفظ وحدت برای حفظ تمامیت ارضی است.
روح امام و شهدا شاد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟