ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تصمیم مهم دولت درباره بازداشت‌شدگان حوادث‌اخیر

رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: با قوه قضائیه تماس‌ها و جلساتی برقرار شده که تا آنجا که می‌توانند پرونده تمام بازداشت‌شدگان را با قبض‌ عین (چشم‌پوشی) و به شکل آسان پیگیری کنند.
کد خبر: ۱۳۵۸۳۴۰
| |
20165 بازدید
|
۵

تصمیم مهم دولت درباره بازداشت‌شدگان حوادث‌اخیر

 

به گزارش تابناک؛ الیاس حضرتی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وزارت بهداشت در زمینه رسیدگی به مجروحان حوادث اخیر بسیار فعال بود و کادر درمان در تمام استان‌ها همین رویه را پیش گرفتند و صحنه‌های زیبایی از انسانیت را به نمایش گذاشتند، به تمام مجروحان با تمام ظرفیت و امکانات رسیدگی کردند، بدون اینکه بپرسند از کجا آمدی و چرا زخمی شدی یا از کدام طیف و دسته هستی؟

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت ادامه داد: رئیس‌جمهوری دستور داد تا جایی که ممکن است پیگیری‌ها انجام شود و سه گروه ریشه‌یابی علل وقوع این حوادث را برعهده گرفتند تا مشخص شود چه کم‌کاری‌هایی از طرف مسئولان انجام شده است.

وی یادآور شد: کمیته‌ای تشکیل شد تا به وضعیت مجروحان، بازداشت‌شدگان و جانباختگان رسیدگی شود که مسئولیتش بر عهده علی ربیعی مشاور اجتماعی رئیس‌جمهوری است.

حضرتی ادامه داد: با قوه قضائیه تماس‌ها و جلساتی برقرار شد که تا آنجا که می‌توانند پرونده تمام بازداشت‌شدگان را با قبض عین (چشم‌پوشی) و به شکل آسان پیگیری کنند.

وی گفت: آنانی که دانش‌آموز بودند روز‌های اول آزاد شدند و آنانی که جرم سنگین نداشتند با وثیقه‌های ساده در روز‌های اول آزاد شدند و کارشان به دادگاه نرسید.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت تأکید کرد: نظر دولت این است که تمام بازداشت‌شدگان منهای کسانی که ارتباطات سنگین مالی، سازمانی و دارای اسلحه بودند و رهبری این حوادث را برعهده داشتند، آزاد شوند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۵۶
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
اگر کسی مقصر هست چشم پوشی معنی ندارد اما اگر مقصر نیست باید ازادش کنید دل بخواهی حکم میدید؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
دولت چیکاره است؟ قوه قضاییه از قوه اجراییه جداست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
دولت در امور قوه قضاییه دخالت نکند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
غمض عین به معنای چشم پوشی صحیح است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
رعفت و انسانیت و الهیت آری ، ولی چشم پوشی کامل که شدنی نیست هست ؟ آزاد هم بشوند باید توبه کنند و سابقه حساب شود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار