ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نتانیاهو درخواست ترامپ را پذیرفت!

بنیامین نتانیاهو درخواست دونالد ترامپ برای پیوستن به شورای صلح غزه را پذیرفت.
کد خبر: ۱۳۵۲۹۵۹
| |
11621 بازدید
نتانیاهو درخواست ترامپ را پذیرفت!

دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد وی درخواست «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای پیوستن به شورای صلح غزه را پذیرفت.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ این دفتر در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد که نتانیاهو دعوت ترامپ را برای پیوستن به شورای صلح به عنوان عضو پذیرفته است، که شامل «رهبرانی از سراسر جهان» خواهد بود.

در این راستا کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد بعد از قبول پیوستن به شورای صلح آیا نتانیاهو نیز مثل بقیه اعضا یک میلیارد دلار برای بازسازی غزه پرداخت خواهد کرد.

«شورای صلح» اولین بار توسط رئیس جمهور آمریکا، در سپتامبر گذشته به عنوان بخشی از طرح او برای پایان دادن به جنگ در غزه پیشنهاد شد اما از آن زمان به بعد گسترش یافته و شامل یک مأموریت بین‌المللی گسترده‌تر شده است. «کمیته اداره غزه» که وظیفه مدیریت، بازسازی و تثبیت امنیت نوار غزه را پس از جنگ بر عهده دارد، قرار است زیر سایه آن فعالیت کند.

 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟