ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شکارچی سالمندان به دام افتاد

مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی فرد کلاهبردار را در سطح شهر خرم‌آباد شناسایی و در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند. متهم در تحقیقات پلیس به جرم خود اعتراف کرد و گفت که با پرسه‌زدن اطراف عابربانک‌های سطح شهر از سادگی افراد سالمند سوءاستفاده کرده و از کارت عابربانک آنان مبالغی را برداشت کرده است.
کد خبر: ۱۳۵۲۷۳۰
| |
3996 بازدید
|
۱
شکارچی سالمندان به دام افتاد

سرهنگ هادی کیان‌مهر فرمانده انتظامی خرم آباد در این باره بیان کرد: «مأموران انتظامی این شهرستان با اشراف اطلاعاتی از فعالیت مجرمانه یک نفر که جلوی عابربانک‌های این شهرستان از افراد سالمند کلاهبرداری می‌کرد، مطلع و موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

به گزارش تابناک به نقل از رکنا، مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی فرد کلاهبردار را در سطح شهر خرم‌آباد شناسایی و در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند. متهم در تحقیقات پلیس به جرم خود اعتراف کرد و گفت که با پرسه‌زدن اطراف عابربانک‌های سطح شهر از سادگی افراد سالمند سوءاستفاده کرده و از کارت عابربانک آنان مبالغی را برداشت کرده است. با شناسایی ۱۰ مالباخته دراین‌رابطه، کلاهبردار تا کنون به پنج میلیارد ریال کلاهبرداری اعتراف کرده و برای تحقیقات بیشتر در اختیار مأموران پلیس آگاهی قرار دارد.»

وی در پایان به شهروندان توصیه کرد: «به افراد ناشناس به‌هیچ‌وجه اعتماد نکنند و در صورت برخورد با موارد مشکوک پلیس را از طریق تلفن ۱۱۰ در جریان قرار دهند.»

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
اعدام فوری
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟