ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایران نایب‌رئیس شصت‌ونهمین کنفرانس سالانه آژانس شد

با وجود مخالفت آمریکا و رژیم صهیونیستی، ایران با تصویب کنفرانس عمومی به عنوان نایب‌ رئیس شصت‌ونهمین کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی انتخاب شد.
کد خبر: ۱۳۲۸۶۰۲
| |
2174 بازدید
ایران نایب‌رئیس شصت‌ونهمین کنفرانس سالانه آژانس شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ روز دوشنبه و در اولین ساعات آغاز شصت ونهمین کنفرانس سالانه آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین، موضوع کاندیداتوری ایران برای نایب رئیسی این کنفرانس در نشست مطرح شد که با مخالفت نماینده اسرائیل و برخی کشور دیگر با تحریک آمریکا مواجه شد.

«رضا نجفی» نماینده ایران در آژانس در سخنانی در پاسخ به انتقادات از این پیشنهاد دفاع کرد و در نهایت با وجود مخالفت‌ها، ایران و روسیه به عنوان نواب این کنفرانس انتخاب شدند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟