صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رفع محدودیت تردد جاده چالوس از ساعت ۱۶

جانشین پلیس راه راهور فراجا از تغییرات ترافیکی در محورهای شمالی کشور خبر داد و گفت: محور چالوس در مسیر جنوب به شمال که از ساعت ۷ صبح امروز به دلیل بار ترافیکی سنگین مسدود شده بود، از ساعت ۱۶ امروز به‌ صورت دوطرفه بازگشایی می شود.
کد خبر: ۱۳۲۳۰۵۷
| |
3051 بازدید

به گزارش تابناک  به نقل از ایرنا؛ راهور فراجا، سرهنگ سیاوش محبی روز شنبه با اشاره به تغییرات ترافیکی در محورهای شمالی کشور، اظهار کرد: محور چالوس در مسیر جنوب به شمال از ساعت ۷ صبح امروز به دلیل بار ترافیکی سنگین مسدود شده بود، که از ساعت ۱۶ امروز به‌صورت دوطرفه بازگشایی خواهد شد.

جانشین پلیس راه راهور فراجا در ادامه با اشاره به سایر محورهای شمالی گفت: در محورهای هراز و منجیل - رشت نیز بار ترافیکی پرحجم، اما روان گزارش شده و تردد خودروها بدون انسداد یا توقف خاص در این مسیرها ادامه دارد.

سرهنگ محبی تأکید کرد: هموطنان پیش از آغاز سفرهای خود، از وضعیت لحظه‌ای جاده‌ها مطلع شوند و ضمن توجه به هشدارهای پلیس راه، مدیریت زمان سفر را در دستور کار قرار دهند تا از بروز مشکلات ترافیکی و مخاطرات احتمالی جلوگیری شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط