ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دستگیری دو سارق جیب‌بر در ایستگاه مترو

فرمانده یگان انتظامی متروی پایتخت از دستگیری سارقان جیب بر حرفه‌ای در ایستگاه متروی تهران خبر داد.
کد خبر: ۱۳۲۳۰۲۳
| |
2186 بازدید
دستگیری دو سارق جیب‌بر در ایستگاه مترو

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سرهنگ عباس کرمی‌راد در توضیح بیشتر گفت: در پی اجرای طرح بررسی افراد مظنون و مشکوک در سطح ایستگاه‌های مترو، عوامل پلیس مترو در حین گشت‌زنی در ایستگاه‌های شهری، به دو نفر خانم و آقا که در حال زاغ زنی شهروندان بودند مشکوک شدند و آن‌ها را زیر نظر گرفتند.

وی افزود: متهمان که با مشاهده ماموران بلافاصله به سرعت از محل متواری شدند در یک عملیات پلیسی دستگیر و به مقر پلیس انتقال یافتند.

فرمانده یگان انتظامی متروی پایتخت ادامه داد: در بررسی‌های بیشتر از متهمان علاوه بر کشف مدارک هویتی و بانکی مربوط به سایر افراد ۲ دستگاه تلفن همراه سرقتی که به تازگی سرقت کرده بودند، کشف شد.

کرمی‌راد به شناسایی مالکان تلفن‌های سرقتی و اعتراف متهمان به ۱۰ فقره سرقت اشاره کرد و ادامه داد: متهمان برای تکمیل تحقیقات اولیه و کشف سایر جرائم احتمالی به کلانتری منتقل شدند.

وی همچنین به شهروندان توصیه کرد که در زمان استفاده از حمل و نقل عمومی و مترو، همواره به اطراف خود هوشیار بوده و مراقب افراد سودجو باشند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟