ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترامپ دوباره ایران را تهدید کرد

ترامپ بار دیگر مدعی شد ایران می‌خواهد با آمریکا مذاکره کند و سایت‌های هسته‌ای این کشور از بین رفته است.
کد خبر: ۱۳۱۳۹۲۹
| |
17790 بازدید
|
۱
ترامپ دوباره ایران را تهدید کرد

ترامپ بار دیگر مدعی شد ایران می‌خواهد با آمریکا مذاکره کند و سایت‌های هسته‌ای این کشور از بین رفته است. 

به گزارش تابناک به نقل از فرهیختگان: او با حمله مجدد به رسانه‌های آمریکایی افشا کننده ناکامی حمله آمریکا به فردو مدعی شد: «تاسیسات هسته‌ای ایران کاملاً نابود شدند، باور کنید؛ برای مدتی خبری جعلی منتشر شد. فکر نمی‌کنم ایران به‌زودی به سمت موضوع هسته‌ای بازگردد.»

ترامپ درباره کامیون‌هایی که در فردو بودند و گفته شده که تجهیزات و اورانیوم غنی‌شده را پیش از حمله منتقل کرده بودند، دوباره گفت: آن‌ها برای ریختن بتن آنجا بودند. 

او همچنین گفته «احتیاج است کسی از ایران بازرسی کند، آژانس یا ما».

ترامپ بار دیگر زبان به تهدید گشود و مدعی شد: اگر ایران غنی‌سازی اورانیوم را از سر بگیرد، بمباران دوباره ایران را بررسی خواهم کرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
پیمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
رسما رد داده
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟