ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تکذیب مطالب منتشر شده درباره پلتفرم واتساپ

کد خبر: ۱۳۱۲۴۰۵
| |
4378 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم به نقل از مقام آگاه وزارت ارتباطات؛ اطلاعیه‌ای در این خصوص منتشر شد.

متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:

در پی انتشار مطلبی با عنوان «تکذیب جاسوس بودن واتساپ» به نقل از مقام آگاه در وزارت ارتباطات، ضمن تکذیب این مطلب، به اطلاع می‌رسد از منظر فنی، احتمال دسترسی به داده‌های کاربران توسط مالکان سکو‌ها و نرم‌افزار‌ها منتفی نیست و این موضوع، وابسته به سیاست‌های مالکان، قواعد حریم خصوصی و قوانین کشور‌های مختلف است.
در همین رابطه، ضمن توصیه به مردم بزرگوار ایران برای رعایت حداکثری ملاحظات امنیت ارتباطات که از سوی مراجع رسمی کشور منتشر می‌شود، تأکید می‌شود که هرگونه تشویش اذهان عمومی و ایجاد نگرانی در جامعه درباره استفاده از خدمات ارتباطی، همراهی با جریان عملیات رسانه‌ای رژیم منحوس صهیونیستی در آسیب به امنیت روانی مردم تلقی می‌شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
Majid
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
خسارتی که اینجور تصمیمات به ما مردم میزنه از صد تا حمله دشمن خارجی بد تره.
ما کار و زندگیمون با قطع اینترنت خراب شد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار