ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حکم سنگین دادگاه آمریکا علیه تعرفه‌های ترامپ

ترامپ افزود: حکم صادره از سوی دادگاه تجارت بین الملل آمریکا بسیار اشتباه و دارای ماهیت سیاسی بود.
کد خبر: ۱۳۰۸۵۵۵
| |
3478 بازدید

حکم سنگین دادگاه آمریکا علیه تعرفه‌های ترامپ

یک دادگاه تجاری در ایالات متحده با صدور حکمی وسیع اکثر تعرفه های اعلام‌شده توسط رئیس‌جمهور آمریکا در «روز آزادی» را ملغی اعلام کرد و گفت که دونالد ترامپ با اعمال تعرفه‌های فراگیر بر واردات از شرکای تجاری ایالات متحده، «از اختیارات خود فراتر رفته است».
 
به گزارش تابناک به نقل از انتخاب، در پی این اقدام ترامپ گفت: دادگاه تجارت بین‌المللی آمریکا حکمی باورنکردنی دربارهٔ تعرفه‌های گمرکی صادر کرد اما دادگاه تجدیدنظر، خوشبختانه اجرای حکم دادگاه تجارت بین‌الملل آمریکا را متوقف کرد.
 
وی افزود: حکم صادره از سوی دادگاه تجارت بین‌الملل آمریکا بسیار اشتباه و دارای ماهیت سیاسی بود.
 
رئیس جمهور امریکا در ادامه بیان کرد: تریلیون‌ها دلار به لطف موفقیت من در استفاده از تعرفه‌های گمرکی، در حال سرازیر شدن از کشورهای دیگر به کشور ما است.
 
وی همچنین درباره پایان کار ایلان ماسک در دولت گفت:  با اینکه امروز جمعه آخرین روز حضورش در کنار ماست، ایلان ماسک همیشه برای کمک به ما در اینجا خواهد بود.
 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار