ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آتش زدن همسر به دست شوهر بی‌رحم

در پی وقوع یک فقره آتش سوزی منزل در دیماه سال جاری و فوت یک نفر در اثر این آتش سوزی در شهرستان نیکشهر، بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس این شهرستان قرار گرفت.
کد خبر: ۱۲۸۴۶۲۴
| |
4353 بازدید
آتش زدن همسر به دست شوهر بی‌رحم

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: در پی وقوع یک فقره آتش سوزی منزل در دیماه سال جاری و فوت یک نفر در اثر این آتش سوزی در شهرستان نیکشهر، بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس این شهرستان قرار گرفت.

به گزارش «تابناک»، سرهنگ علیرضا دلیری افزود: در بررسی کارآگاهان پلیس مشخص شد که آتش سوزی منزل عمدی و قاتل به عمد منزل مسکونی خود را به آتش کشیده و در این راستا همسرش را به قتل رسانده است.

دلیری در ادامه تصریح کرد: با انجام یک سری اقدامات تخصصی و همکاری مردمی قاتل شناسایی و در مخفیگاهش دستگیر و به بزه انتسابی خود اعتراف که در نهایت جهت اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟