صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

فرصت ویژۀ بانک دی برای تسویه بدهی مشتریان

بانک دی طرح بخشودگی مانده جرایم تأخیر مازاد بر نرخ قرارداد تسهیلات‏ و تعهدات را کلید زد.
کد خبر: ۱۲۸۰۱۴۱
| |
3552 بازدید

فرصت ویژۀ بانک دی برای تسویه بدهی مشتریان

به گزارش تابناک به نقل از روابط‌ عمومی بانک دی؛ به مناسبت جشنواره دی و در راستای تبدیل منابع راکد به منابع مولد و استفاده از آن در چرخه اقتصادی، طرح بخشودگی مانده جرائم تاخیر مازاد بر نرخ قرارداد تمامی تسهیلات‏‏‏‏/ تعهدات غیرجاری در بانک دی آغاز شد.

بر این اساس در هر یک از سرفصل‌های مطالباتی، مشروط به تسویه تمامی بدهی­‌ها و هزینه‌­ها (اعم از حقوقی و غیره) به صورت نقد توسط مشتریان، از تاریخ ۱۰/۰۱‏‏‏‏‏/۱۴۰۳ تا پایان دی ماه‏‏‏، مانده جرائم تاخیر مازاد بر نرخ قرارداد تسهیلات و تعهدات مشتری بخشیده خواهد شد.

مشتریان بانک دی می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره میزان بدهی و نیز شرایط تسویه آن به شعب بانک مراجعه نمایند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...