صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

آمادگی ۱۲۰۰ نفر از پزشکان برای خدمت‌رسانی در لبنان

بیش از ۱۲۰۰ پزشک و استادان پزشکی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بیانیه‌ای آمادگی خود را برای حضور در لبنان و ارائه خدمات امدادی به بیماران اعلام کردند.
کد خبر: ۱۲۶۲۷۳۲
| |
2436 بازدید

آمادگی ۱۲۰۰ نفر از پزشکان برای خدمت‌رسانی در لبنان

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بیش از 1200 پزشک و استادان پزشکی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بیانیه‌ای آمادگی خود را برای حضور در لبنان و ارائه خدمات امدادی به بیماران اعلام کردند. در این بیانیه آمده است:

برادران مجاهد و سربلند حزب‌الله لبنان و جبهه مقاومت

اکنون چهره خبیث و شیطانی صهیونیسم بین‌المللی با حمایت همه‌جانبه برخی سران کشور‌های غربی و عربی، ظاهر کریه خود را در قتل‌عام امت اسلام و ویران ساختن دیار مسلمانان بیش‌ازپیش آشکار ساخته است و جنایات جنگی و ماشین نسل‌کشی این هیولای خون‌ریز، صلح و سلامتی را در جهان به مخاطره افکنده است و با به‌شهادت‌رساندن سید مقاومت جنایت و جسارت را به‌حداعلا رسانده است و البته خونی مقدس و تازه را در رگ‌های مقاومت به جریان انداخته است.

ما جمعی از پزشکان و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران اسلامی، ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت شهید سید حسن نصرالله و اعلام حمایت همه‌جانبه از مجاهدت‌های بی‌دریغ شما عزیزان، آمادگی کامل خود را برای حضور در صحنه بهداری رزم و انجام خدمات امدادی و پزشکی و نیز حضور در هر کجای جبهه مقاومت که لازم باشد اعلام می‌داریم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار