صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

آسمان کدم استان ها بارانی می شود؟

سازمان هواشناسی اعلام کرد: امروز (چهارشنبه) با عبور امواج تراز میانی جو از شمال کشور جریانات شمالی در سواحل دریای خزر تقویت می شود.
کد خبر: ۱۲۶۱۸۵۹
| |
2837 بازدید
آسمان کدم استان ها بارانی می شود؟

 

به گزارش تابناک ، با اعلام سازمان هواشناسی، این شرایط پنجشنبه علاوه بر مناطق ذکر شده برای استان اردبیل، شمال و شرق آذربایجان شرقی و به صورت پراکنده برای شمال خراسان رضوی نیز پیش بینی می شود.

جمعه با عبور موج دیگری از شمال غرب و غرب کشور، بارش پراکنده در شمال غرب و استان های زنجان، قزوین و البرز نیز آغاز خواهد شد.

شنبه بارش در سواحل دریای خزر و دامنه و ارتفاعات البرز مرکزی و غربی تقویت شده و گستره بارش استان های کردستان، همدان، مرکزی، قم، تهران و سمنان را نیز دربر می گیرد. همچنین شنبه در آذربایجان شرقی، نیمه شمالی اصفهان، شمال و شرق یزد، جنوب خراسان رضوی و خراسان جنوبی، رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی می شود.

یکشنبه در برخی مناطق سواحل دریای خزر، دامنه و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی خراسان رضوی و خراسان جنوبی رگبار پراکنده و وزش باد شدید دور از انتظار نیست.

از چهارشنبه تا شنبه به ویژه در ساعات بعد از ظهر در دامنه های جنوبی البرز، شرق، شمال شرق، مناطقی در مرکز و جنوب غرب کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک پیش بینی می شود.

طی سه روز آینده دریای خزر و خلیج فارس و دریای عمان مواج است.

آسمان امروز تهران صاف تا کمی ابری در برخی ساعت ها با وزش باد شدید همراه خواهد بود. بییشنه دمای امروز پایتخت ۳۳ و کمینه دمای آن ۲۲ درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد بود.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار