صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بورس ۱۳۵۰ واحد رشد کرد

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با یک‌هزار و ۳۵۰ واحد افزایش، به سطح ۲ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۵۷۵ واحدی رسید.
کد خبر: ۱۲۲۶۵۳۶
| |
2936 بازدید
بورس ۱۳۵۰ واحد رشد کرد

 

به گزارش تابناک، بازار سرمایه امروز نیز روندی مثبت داشت و شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در ساعات پایانی معاملات با یک‌هزار و ۳۵۰ واحد افزایش، به سطح ۲ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۵۷۵ واحدی رسید.

شاخص هم‌وزن، اما روندی منفی داشت و با ۹۳۹ واحد کاهش در سطح ۷۳۷ هزار و ۸۶۱ واحدی قرار گرفت.

بورس ۱۳۵۰ واحد رشد کرد +نقشه

همچنین در معاملات امروز نمادهای «خودرو» با ۱۰۳۴ واحد، «فملی» با ۸۹۹ واحد و «شپنا» با ۷۴۸ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر روی شاخص کل گذاشتند.

در پایان معاملات فرابورس ایران، شاخص کل نیز روندی منفی داشت و با ۵۳ واحد کاهش، به سطح ۲۵ هزار و ۱۰ واحدی رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار