صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

حدادعادل: حضور در انتخابات یک وظیفه ملی است

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، حضور در انتخابات را یک وظیفه ملی خواند و گفت: حضور مردم در انتخابات این پیام را به کشورهای دنیا می دهد که در ایران آزادی است و انتخابات واقعی است.
کد خبر: ۱۲۲۱۴۷۱
| |
2936 بازدید
حدادعادل: حضور در انتخابات یک وظیفه ملی است

به گزارش «تابناک»، غلامعلی حدادعادل در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر این‌که «حضور در انتخابات یک وظیفه ملی است»، گفت: اطمینان دارم مردم با همان شور و شوقی که در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند، در انتخابات نیز حضور پرشور خواهند داشت.

وی با بیان این‌که «حضور پرشور در انتخابات با انقلاب اسلامی ارتباط دارد»، افزود: همان طور که مردم حضور در جشن پیروزی انقلاب اسلامی را وظیفه خود دانستند، در انتخابات ۱۱ اسفند نیز پرشور و پرشکوه شرکت کرده و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان خبرگان را تعیین می کنند.

حدادعادل، انتخابات را یک جشن ملی خواند و افزود: حضور مردم در انتخابات این پیام را به کشورهای دنیا می دهد که در ایران آزادی است و انتخابات واقعی است. همچنین اراده مردم در اداره کشور موثر است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...