ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پلیس آگاهی: با کارآگاهان متخصص آماده تشخیص جعل در استقلال هستیم

کد خبر: ۱۲۱۱۹۰۸
| |
3706 بازدید

در پی ادعای جعل امضا و اثر انگشت عضو هیات مدیره در یکی از اسناد باشگاه استقلال، پلیس آگاهی اعلام کرد؛ تا به امروز سوم دی ماه ۱۴۰۲ هیچ شکایتی از فرد، وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و یا باشگاه استقلال نزد پلیس آگاهی ثبت نشده است.

به گزارش تابناک ورزشی؛ این مقام مسئول در پلیس آگاهی اعلام کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی این توانایی را دارند تا با استفاده از روش‌های کشف علمی جرم و تجهیزات نوین بتوانند جعلی بودن یک امضا و یا نامه را کشف کنند.

بر اساس این خبر، وزارت ورزش اعلام کرده که اگر ادعای جعل امضای دبیرکل فدراسیون فوتبال و همچنین امضای عضو هیأت مدیریت باشگاه استقلال صحت داشته باشد با همکاری مبادی ذی‌ربط، بطور قاطع با خاطیان برخورد خواهد شد و چنانچه این ادعا صحت نداشته باشد، با افرادی که با صدور نامه‌ها و ارائه این اطلاعات به رسانه‌ها، آرامش ورزش کشور را مورد هدف قرار داده‌اند با قاطعیت برخورد می‌شود.

بدین ترتیب انتظار می‌رود تا مسئولان مرتبط در این امر موضوع را هرچه سریع‌تر از طریق مراجع مربوطه مانند قوه قضائیه و پلیس آگاهی پیگیری کرده و نتیجه دقیق و روشن را در اختیار رسانه‌ها و مردم قرار دهند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟