بازدید 2288

کره جنوبی و استونی وارد رقابت اسکار شدند

سینمای کره جنوبی با یک فیلم مهیج و استونی نیز با یک اثر مستند در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۴ حضور خواهند یافت.
کد خبر: ۱۱۸۸۵۶۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸ 19 August 2023

به گزارش تابناک، ایسنا نوشت: در ادامه معرفی نمایندگان کشورهای مختلف برای شرکت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی نود و ششمین دوره جوایز سینمایی اسکار، سینمای کره جنوبی فیلم «آرمان‌شهر بتنی» ساخته «تائه- هووا ئوم» را به عنوان نماینده رسمی خود در اسکار ۲۰۲۴ معرفی کرد.

داستان این فیلم درباره بازماندگان یک زلزله ویرانگر در سئول است و «لی بیونگ هون» بازیگر سریال معروف «بازی مرکب» در کنار «پارک سئو جون» و «پارک بو یونگ» بازیگران این فیلم هستند.

سینمای کره جنوبی در سال ۲۰۲۰ در اتفاقی بی‌سابقه با فیلم «انگل» ساخته «بونگ جون هو» جوایز بهترین فیلم و بهترین فیلم بین‌المللی را از آن خود کرد. در سال ۲۰۱۸ فیلم «سوختن» از «چانگ دونگ» و سال گذشته نیز فیلم «تصمیم برای ترک کردن» ساخته «پارک چان ووک» به فهرست نامزدهای اولیه بهترین فیلم بین‌المللی راه یافتند.

اما کشور استونی نیز مستند «خواهرخواندگی سونای دود» به کارگردانی «آنا هینتس» را نماینده رسمی خود در اسکار پیش رو معرفی کرد. داستان این مستند درباره زنانی است که در «سونای دود»، درونی‌ترین اسرار خود را برای یکدیگر برملا می‌کنند.

پیش از این کشور سوئیس فیلم «تندر» و تاجیکستان نیز فیلم «ملودی» ساخته کارگردان ایرانی بهروز سبط رسول را به اکادمی اسکار معرفی کرده بودند.

بر اساس جدیدترین قوانین اسکار، فیلم‌ها برای داشتن شرایط رقابت در شاخه فیلم بین‌المللی باید در فاصله زمانی اول دسامبر ۲۰۲۲ (۱۰ آذر ۱۴۰۱) تا ۳۱ اکتبر ۲۰۲۳ (۹ آبان ۱۴۰۲) حداقل هفت روز اکران پیاپی تجاری همراه با بلیت فروشی داشته باشند.

برای اینکه فیلم‌ها راحت‌تر الزامات آکادمی را برآورده کنند، آکادمی اجازه واجد شرایط شدن فیلم‌ها با اکران در خارج از کشور مبدا (کشور معرفی کننده) را نیز می‌دهد، مشروط بر اینکه فیلم در خارج از ایالات متحده و قلمروهای آن برای حداقل هفت روز متوالی در یک سینمای تجاری همراه با بلیت فروشی اکران شود.

در صورتی که هر نسخه‌ای از فیلم قبل از اکران عمومی، نمایش داده شود، این فیلم دیگر واجد شرایط برای رقابت در شاخه فیلم بین‌المللی جوایز اسکار نخواهد بود. اکران غیرسینمایی شامل نمایش فیلم در سامانه‌های نمایش آنلاین (پلتفرم‌های آنلاین)، عرضه از طریق دی‌وی‌دی و یا نمایش در بستر اینترنت و حتی نمایش در خطوط هوایی می‌شود.

همچنین آثار انیمیشن و مستند بلند نیز می‌توانند در این شاخه به عنوان نماینده رسمی کشورها به آکادمی معرفی شوند و حداقل ۵۰ درصد از دیالوگ‌های فیلم باید به زبان غیرانگلیسی (زبان کشور مبدا) باشد و اضافه کردن زیرنویس انگلیسی ضروری است.

چنانچه فیلمی بخواهد نماینده رسمی سینمای یک کشور در جوایز اسکار باشد، باید کنترل هنری بر آن فیلم به عهده اتباع آن کشور باشد (یعنی بخشی عمده‌ای از عوامل اصلی فیلم از کشور معرفی کننده باشند).

دوره گذشته در ابتدا ۹۳ کشور فیلم نماینده خود را برای رقابت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی به آکادمی معرفی کردند. طی مرحله نخست ۱۵ فیلم به عنوان نامزدهای اولیه و در نهایت ۵ فیلم به عنوان نامزدهای نهایی این شاخه از طریق رای‌گیری از اعضای آکادمی انتخاب شدند و سرانجام در مراسم اعطای جوایز فیلم «در جبهه غرب خبری نیست» ساخته «ادوارد برگر» از آلمان برنده اسکار بهترین فیلم خارجی سال شد.

سینمای ایران نیز فیلم «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی را به عنوان نماینده رسمی خود در اسکار ۲۰۲۳ برگزیده بود.

نود و ششمین دوره جوایز سینمایی اسکار روز ۱۰ مارس (۲۰ اسفند ۱۴۰۲) برگزار خواهد شد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست