بازدید 16710
بیانیه مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی:

باید علاوه بر چادر، انواع دیگر حجاب را نیز در چارچوب حکم شرعی حجاب محترم و مجاز دانست / همه دستگاه‌های مسئول مراقب باشند در زمین دشمنان برای دوگانه‌های سیاسی و اجتماعی بازی نکنند

مواجهه با آنچه در جامعۀ ما «بی‌حجابی» نامیده می‌شود، باید کاملاً هوشمندانه و واقع‌بینانه باشد. چنان که رهبر معظم انقلاب اسلامی هشدار دادند ضعف حجاب بعضی از بانوان را نباید به معنای بی‌اعتقادی آنان به مبانی دینی و مخالفت آنان با انقلاب و جمهوری اسلامی دانست.
کد خبر: ۱۱۵۸۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۲ 10 January 2023

باید علاوه بر چادر، انواع دیگر حجاب را نیز در چارچوب حکم شرعی حجاب محترم و مجاز دانست / همه دستگاه‌های مسئول مراقب باشند در زمین دشمنان برای دوگانه‌های سیاسی و اجتماعی بازی نکنند

شورای عالی انقلاب فرهنگی با صدور بیانیه‌ای، سیاست‌هایی اعلام کرد و مسیر پیش روی را در قبال حجاب تا حدودی روشن نمود؛ رویکردی که بر هوشمندی در مواجهه با این مساله و جلوگیری از بازی در زمین دشمن تاکید دارد.

به گزارش «تابناک»؛ شورای عالی انقلاب فرهنگی در واکنش به حوادث اخیر در خصوص حجاب و عفاف بیانیه‌ای صادر کرد و ضمن تشریح سیاست‌های کلی و نمونه‌هایی از رفتارهای ریاکارانه و تناقض گویی‌های غربی‌ها، به دستگاه‌های مسئول نسبت به اجتناب از شکل دهی به دوگانه هایی که جزو طراحی‌های دشمن است، هشدار داد.

در بخش دیگری از بیانیه که می‌توان آن را محصول سیاست گذاری‌های تازه در این شورا پیرامون بحث حجاب خواند، درباره انواع حجاب در چارچوب شرع که در دیگر کشورهای اسلامی مورد پذیرش است، در کنار چادر به عنوان حجاب سنتی و فراگیر تاکید شده، که حاوی رویکرد تازه‌ای برای جذب حداکثری است.

در این بیانیه مهم، آمده است:‌ «موضوع «زن» و شئون مرتبط با آن، از جمله پوشش و حجاب، یکی از چالش‌های مهمی است که کشور ما، در یکی دو قرن اخیر در مواجهه با «تجدد غربی» با آن مواجه بوده است.

در آغاز تبلیغ می‌شد که علت عقب‌ماندگی ایران از قافله تمدن، اعتقادات دینی است و اگر زنان بی‌حجاب شوند ایران هم مثل کشورهای اروپایی قدم در راه پیشرفت می‌گذارد. چنین بود که در سال ۱۳۱۴ حکومت پهلوی اول زنان معتقد به حجاب، جامعۀ ما را به زور و تهدید به کشف حجاب مجبور کرد و مردمی را که در اعتراض به کشف حجاب در مسجد گوهرشاد مشهد گرد آمده بودند به گلوله بست و صدها و شاید هزاران نفر را به شهادت رساند و از هیچ یک از مدعیان حقوق بشر و آزادی، چه در خارج از ایران و چه در داخل کشور صدای اعتراضی به آن کشتار وسیع و فجیع شنیده نشد.

حقیقت این است که حجاب یک حکم اسلامی و شرعی است و از اموری نیست که مذاهب اسلامی بر سر آن اختلاف داشته باشند. حجاب از جمله احکامی است که درک فلسفۀ آن دشوار نیست. هر کس با تاریخ جوامع بشری آشنا باشد تصدیق می‌کند که حرکت از برهنگی به سوی پوشش در همۀ جوامع انسانی کهن، نشانۀ حرکت به سوی زندگی انسانی است و عفت و شرم، که پوشیدگی از لوازم و نتایج آن است ارزشی اخلاقی و رفتاری و انسانی است.

پوشیدگی سبب می‌شود تا زن در جامعه با فکر و شخصیتش شناخته شود نه با اندام و زیبایی‌های ظاهری‌اش؛ و این بزرگترین خدمتی است که ادیان و به‌ویژه اسلام به زن کرده است که او را ملزم به رعایت حجاب ساخته تا کرامتش حفظ شود و چونان کالایی فروخته نشود و دست به دست نگردد.

زن ایرانی مسلمان و حتی زنان غیرمسلمان ایرانی که زندگی در جامعۀ ایران را تجربه کرده‌اند با فرهنگ دینی و تربیت اخلاقی خود از برهنگی و بی‌عفتی مرسوم در جوامع غربی نفرت دارند. همین حجب و حیای ذاتی بود که سبب شد تا پس از پیروزی انقلاب اسلامی زنان در برابر تقاضای جمهوری اسلامی برای رعایت حجاب مقاومت نکردند. زنان کشور ما می‌دانستند و می‌دانند که برهنگی و بی‌بندوباری پایه‌های زندگی خانوادگی را ویران می‌کند و اهتمام جمهوری اسلامی بر حفظ حجاب در درجۀ اول به سود خود زنان و دختران است.

خانواده در هر جامعه کانون تربیت اخلاقی و مسیر انتقال ارزش‌های فرهنگی از نسلی به نسل دیگر است و تضعیف نهاد خانواده در هر کشور، به معنای تضعیف فرهنگ آن کشور است. فروپاشی خانواده مصیبتی است با پیامدهای انسانی و اجتماعی گوناگون که در اثر رواج برهنگی و بی‌بندوباری جنسی دامنگیر جوامع غربی شده است.

بعضی تصور می‌کنند برهنگی وقتی به شکل مرسوم در کشورهای غربی فراگیر شود به‌صورت امری عادی در خواهد آمد و مشکل روابط جنسی حل خواهد شد؛ اما همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار خود با زنان در چهاردهم دی‌ماه ۱۴۰۱ بیان فرمودند افزایش برهنگی و بی‌بندوباری، نه‌تنها مشکل را در جوامع غربی حل نکرده بلکه آن را تشدید کرده است. در واقع، آنچه در غرب درخصوص برهنگی زنان اتفاق افتاده، شبیه افزوده شدن بر مقدار مصرف معتادان در اعتیاد است که سبب می‌شود آنها حساسیت خود را نسبت به مقدار کم از دست بدهند و با عادی شدن آن سطح از مصرف، خواهان مقدار بیشتر و بیشتری باشند. آنچه در فیلم‌های هالیوودی و بعضی برنامه‌های ماهواره‌ای و صحنه‌های تولید شده در شبکه‌های اجتماعی یا بعضی از کتاب‌ها و مجلات در موضوع جنسیت وجود دارد گواه صحت این سخن است.

دنیای غرب که خود گرفتار انواع ناهنجاری‌ها و نابسامانی‌های اجتماعی ناشی از برهنگی و بی‌بندوباری در روابط جنسی و نابودی خانواده است، برای زنان ایرانی دلسوزی می‌کند که حقوق آنان با رعایت حجاب نادیده گرفته شده است. اما حق این است که آنها بیش از هر چیز از «استقلال» ایران ناراحت و نگرانند. غرب، از رنسانس به بعد، عادت کرده است که تنها خود را «متمدن» بنامد و به خود حق بدهد که «تمدن و متمدن بودن» را برای همه جهان تعریف کند و همه را برای پذیرش آن مجبور کند.

رئیس‌جمهور قبلی آمریکا در منطقۀ نفت‌خیز آسیا از «گاو شیرده» سخن می‌گفت و رئیس‌جمهور فعلی آمریکا می‌گوید بقیۀ کشورهای جهان چیزی بیش از وصلۀ شلوار جین آمریکا هم نیستند. حال اگر ملتی مانند ملت ایران برای دست یافتن به استقلال کشور خود به‌پاخیزد و همت مردان و زنان باایمان و فداکار خود که شهید قاسم سلیمانی اسوه و الگوی آنان است، اختیار ادارۀ کشور خود را به دست گیرد، از نظر قدرت‌های غربی مرتکب گناهی نابخشودنی شده است.

آری، از نظر کسانی که به کشورهای اسلامی به چشم «گاو شیرده» می‌نگرند کدام گناه بزرگتر و کدام تفکر خطرناک‌تر از این است که ملتی بخواهد در سیاست و اقتصاد و علم و فناوری و فرهنگ و سبک زندگی، استقلال داشته باشد و بر اساس ارزش‌های خود تصمیم بگیرد و موافق با هنجارهای خود عمل کند! زن ایرانی با رعایت حجاب که باید آن را نماد آشکار اعتقاد اسلامی و پرچم استقلال فرهنگی او دانست، به برهنگی و سبک زندگی غربی نه گفته است و غرب چنین جرأت و جسارتی را تحمل نمی‌کند.

فراموش کرده‌ایم که چند سال پیش چگونه یک مرد آلمانی به یک بانوی جوان مصری با چاقو حمله کرد و او را در برابر چشمان قاضی دادگاه و چشمان همسرش به جرم رعایت حجاب و پوشش اسلامی به قتل رساند. رفتاری که از بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان در اعتراض به ممانعت مسئولان کشور قطر از تبلیغ و ترویج نمادهای هم‌جنس‌گرایی در مسابقات جام جهانی مشاهده شد، نمونۀ دیگری از روحیه استکباری غربیان برای تحمیل هنجارهای خود در قلمرو امور جنسیتی به همۀ مردم جهان است.

بر خلاف آنچه تبلیغ می‌شود تجربۀ چهل و چهار سالۀ جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است که حجاب به‌ هیچ‌وجه مانع حضور در فعالیت‌های اجتماعی و دست یافتن به موفقیت‌های علمی و هنری و ورزشی و اقتصادی و فرهنگی نیست. زن ایرانی در دفاع مقدس و جنگ تحمیلی هشت‌ساله نقشی ایفا کرده است که همچون ستاره‌ای بر تارک تاریخ می‌درخشد. امروزه نیز زنان مسلمان ایران با رعایت حجاب اسلامی در همۀ عرصه‌ها حضور دارند و روزبه‌روز دستاوردهای بهتر و بیشتری کسب می‌کنند.

زنان مسلمان ایران حق دارند از دولت‌های غربی که به بهانۀ نادیده گرفته شدن حقوق و آزادی‌های زن ایرانی به دلیل رعایت حجاب اسلامی، مدعی حمایت از آزادی زن در ایران می‌شوند بپرسند که چرا وقتی در بعضی از کشورهای منطقۀ ما، تا همین اواخر به زنان اجازۀ رانندگی داده نمی‌شد اعتراضی نمی‌کردند؛ و چرا وقتی نویسنده‌ای مانند «جمال خاشقچی» تنها به جرم چند انتقاد ربوده و قطعه‌قطعه شد و جسدش در اسید محو شد، از رعایت نشدن حقوق بشر نگران نشدند؟

سرانجام باید گفت مواجهه با آنچه در جامعۀ ما «بی‌حجابی» نامیده می‌شود، باید کاملاً هوشمندانه و واقع‌بینانه باشد. چنان که رهبر معظم انقلاب اسلامی هشدار دادند ضعف حجاب بعضی از بانوان را نباید به معنای بی‌اعتقادی آنان به مبانی دینی و مخالفت آنان با انقلاب و جمهوری اسلامی دانست و علاوه بر این باید علاوه بر چادر که حجاب سنتی و فراگیر زنان مسلمان ایران است، انواع دیگر حجاب را، که نمونه‌هایی از آن در دیگر کشورهای اسلامی نیز مشاهده می‌شود در چارچوب حکم شرعی حجاب محترم و مجاز دانست.»

شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر لزوم و اهمیت رعایت حجاب در جامعۀ ایران از همۀ دستگاه‌ها و نهادهای مسئول در این امر می‌خواهد که علاوه بر عمل به وظایف قانونی خود، در درجۀ اول با تبیین دیدگاه اسلام و قانون دربارۀ زن و مسألۀ حجاب به تحکیم مبانی اعتقادی بانوان، به ویژه نسل جوان به رعایت این فریضه الهی کمک کنند و ثانیاً در برخورد با بعضی هنجارشکنی‌ها در مسئله حجاب، مراقب باشند در دامی که دشمنان برای ملت ما طراحی کرده‌اند گرفتار نشوند و در زمین غرب که پیوسته درصدد ایجاد انواع دوگانه‌های سیاسی و اجتماعی میان ملت ماست، بازی نکنند.»

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴۱
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۴۱
اره واقعا در نهایت هوشمندی!! بقیه مسایل را هم به همین صورت هوشمندانه برخورد کنند 5 سال نشده سوئیس میشیم!!!
این اطلاعیه بیشتر از اینکه به مشکل اجتماعی پیش روی جامعه ما بپردازد، مشکل غربی ها را مطرح کرده. بحث مردم فقط حجاب نیست.این رو بفهمید
موضوع حجاب واسه مردم حل شده و پوشش هر شخص یه چیز شخصی هست مثل بقیه کشورهای مسلمان مثل ترکیه و لبنان
اگر قرار است مثل دیگر کشورهای اسلامی عمل کنید به یاد داشته باشید که در تمام کشورهای اسلامی ، تاکید می کنم تمام کشورها ، بی حجابی زنان آزاد است .
نمونه مشهورش هم رئیس جمهور کشور دوست و برادر سوریه است .
کنار گذاشتن همه مشکلات ریز و درشت مملکت و گیر دادن به حجاب و 24 ساعته از آن صحبت کردن، آدرس اشتباه دادن است. آدرسی که قصد دارد نگاهها را از کمبودها، ناکارآمدی ها، و بسیاری از امور دیگر برگرداند.
حجاب که چند ماهی است که اختیاری هست چون مردم انتخاب کردن
دهها اصل و فرع شرع و دین در این مملکت شکسته شده، چرا فقط حجاب را تو بوق و کرنا می کنند؟
با قاطعیت و قدرت برخورد کنید مثا اول انقلاب چند تا بی حجاب را شلاق بزنند همه چیز درست میشود جامعه نظم پیدا می‌کند بساط فساد جمع میشود
مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران: نسبت طلاق به ازدواج در تهران به ۵۲ درصد رسیده است!!!!!!
مردم از فقر و بدبختی حان میدهند شما چسبیدید به حجاب بعبارتی به فرعیات
این چه بیانیه ای هست که با کلی تفسیر و توضیح در انتها معلوم نیست در خصوص افراد بدون حجاب بناست چه اقدامی کنید.
والا کسی هم به پوشش در چهارچوب و عرف گیر نمیده اگر‌کسی با پوشش خارج از عرف بیاد بیرون تذکر میگیره البته میگرفت! الان که دیگه کسی جرات نداره تذکر بده!!!
خیلی مقاله نادرستی بود با عرض معذرت
حقوق بشر سازمان ملل براساس حقوق فردی نوشته شده نه حقوق مردانه اما درجوامع مردان وزنان براساس فرهنگشان لباس میوشند ایا نظر این است زنان ما حق ندارند مانند سایر کشورهای مانند ترکیه اندنوزی پاکستان و.....لباس معمولی نه نیمه برهنه بوشند
به جای این کارها مشکلات اقتصادی را حل بفرمایید تا سال بعد مردم به خیابان نیایند
این بیانیه مهم که اولش نوشتید خیلی جالبه!!
یعنی الان یه عده ای نشستند و بعد از چند ساعت جلسه به این نتیجه رسیدند که «باید سایر حجاب‌های تحت چارچوب حکم شرع رو محترم بشمرند» و بعد اسمش رو هم گذاشتند بیانیه ی مهم ؟؟؟
حجاب زوری نیست حتی کمش
مگه تو ترکیه آزادی پوشش هست اسلام به خطر افتاده
چرا خواسته مردم را وارونه جلوه میدید.مردم باحجاب مخالف نیستند.حق انتخاب میخواهند.خودتان را به ندانستن نزنید..
سلام در اینکه رعایت شرعی حجاب لازم است هیچ شکی نیست ولی آنچه که در این بیانیه که حداقل یک گام بجلو است ودیگر موضعگیری های حکومتی به آن پرداخته نمی شود بررسی علل حجاب گریزی در بین بانوان ایران مخصوصآ در سه دهه اخیر می باشد اگر این موضوع ریشه یابی نشود و توسط کارشناسان خبره به علت‌ها نه معلول هاپرداخته نشود این بیانیه و خط ونشان های دادستانی مبنی بر برخورد قهری با بی حجابی راه به جایی نخواهد برد هیچکس را با داغ ودرفش نمی توان مجبور به انجام فرائض دینی کرد غلیظ القلبی باعث دوری مردم از مبانی مذهبی می باشد رحمت و محبت و همه جانبه نگری مسئولان و به یک چشم دیدن همه گناهان می‌تواند در جذب مردم به آموزه‌های های دینی بسیار اثر گذار باشد چیزی که امروز در مواجهه با افرادی که مقید به حجاب نیستند و حتی افراد محجبه بسیار دیده می‌شودو گلایه دارنداینکه وقتی به ربا با آنهمه ضد دینی بودنش یا با اختلاس و دزدی و دروغ وریا و رشوه وتهمت ودهها گناه روشن که در اجتماع رواج دارد هیچ برخورد در خوری نمی شود شما چگونه میتوانید یک جوان را که با دیدن خلاف های شرعی وفقر شدید در خانواده که بر اثر عدم اجرای حقیقی دستورات دین توسط کارگزاران بدان دچار شده و هیچ آینده روشنی برای خود نمی بیند را مجاب کنید که با حجابی که مورد نظر است در اجتماع ظاهر شود اجرای بدون تبعیض قوانین شرع و کشور یکی از راحت ترین راههای جلب نظر افراد بارعایت قوانین می باشد
آقا همین کشورهای مسلمان که ایران با آغوش باز ازشون حمایت می کنه حجاب در اونها آزاد هست چرا باید اصلا پلیس مسئول حجاب باشه مردم خودشان بخواهند حجاب می گذارند از قدیم الایام هم اینطور بوده مردم ما مردم بافتی هستند حتی بدون حجاب هم متین و موقر هستند با مردم کاری نداشته باشید چرا رفراندو نمی گذارید
چرا فکر میکنید مهمه؟
مجاز دانستن روسری یا شال الان، اعطای آزادی و هنری محسوب نمی شود. چرا که جامعه راه خود را تاکنون رفته است.
انواع پوشش و حجاب بانوان از شل تا سفت و ایضا مردان سالهای دهه 1360 هم بود و به مرور هر محیطی فرم و نرم خاص خود راپیدا کرده است.
کلا پوشاک صرفا از اسلام یا اجبار تاثیر نمی گیرد، بلکه سن و سال، اقلیم، مد و فشن، آب و هوا، نوع محیط کاری یا زندگی یا باورهای سنتی و قومی و ...در نوع پوشش موثرند.

دوگانگی اعتقاد داشتن به اسلام و ارزشها و شکستن نرم های جامعه امری نیست که قابل بالیدن یا تصدیق باشد. در غرب هم همه کس مجاز به په داشتن هر نوع پوشش یا رفتار در هر مکان و زمان به تشخیص خود نیست. مدرسه. اداره. مرکز خرید. کلیسا. پارک و ... مثل هم نیستند.

مشکل الان طرز فکری است که به مردم اجازه عبور از نرم های شکل گرفته در خود جامعه را می دهد. نرم هایی که توسط خود جامعه وضع شده اند نه دولت یا حکومت.

مشکل تاثیر پذیری بیش از حد و حصر و لحظه ای جامعه و مردم از هر منبعی است که غیر رسمی و حکومتی باشد. خواه انواع کانالهای موبایلی یا شبکه های اجتماعی باشد یا تلویزیون های ماهواره ای و ...

این امر الزاما ربطی به مسائل اقتصادی یا بیکاری یا لجاجت با دولت ندارد.

حتی الها قبل در مسائل غیر حجاب مانند شایعات درمانی کووید19 یامسائل مذهبی هم تاثیر پذیری از منابع غیر مستند یا موثق دیده می شود.

فردا اگر مردان هم شروع به پوشیدن شلوارک در انظار و جامعه کنند آن را هم توجیه می کنید؟
درود برشما برخوردقاطع شود وخدمات اجتماعی بی حجابان قطع شود
واقعه تاسف بار مسجد گوهر شاد ربطی به حجاب نداشت ودر اعتراض به متحدالشکل کردن لباس مردان واستفاده اجباری از کلاه شاپو برای مردان بود که در 21 تیرماه 1314 اتفاق افتاد قانون کشف اجباری حجاب حدود 3ماه بعداز این واقعه یعنی 17 دیماه 1314 اعلام وبه اجرا گذاشته شد از شورای عالی انقلاب فرهنگی انتظار میرود حداقل در ذکر حوادث مهم تاریخی دقت بیشتری به خرج دهد
انواع دیگر حجاب در چارچوب شرع تنقاض است
هیچکس دنبال برهنگی و مسایل جنسی مانند غرب نیست صرفا جامعه ایی کمی بازتر بالاخره بقول خودتان شل حجابی یا بد حجابی رایج و عرف در کشور خودمان و سایر کشورهای اسلامی را می پذیرید
ضمنا در جامعه ایی که دوچرخه سواری بانوان ممنوع است نمیتوانید ادعای حضور اجتماعی و فرهنگی و ورزشی بانوان را داشته باشید.
مرد و زن حجاب داشته باشند
پوشش باشد پوشیده باشند، لباس گشاد باشد حالا بلوز و شلوار باشد.
برهنه بودن سر فرد توجیه ندارد.
لباس چسبان تحریک زا ممنوع شود.
پاره بودن لباس و کوتاه توجیه ندارد
بی حجابی، بی حرمتی به خون شهدا است و البته حرام الهی.
قانون محکم و اجرای محکم قانون را خواستاریم.
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱
شعار نده. کجای قران گفته بی حجابی حرامه؟
ح
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱
افرین
این همه فرافکنی بسه
بهتره فکر و ذکرتون معیشت مردم و رفع گرفتاری شون باشه
بیشتر زنان ایرانی با حجاب موافقن تا بیحجابی وبیحیایی چون ما درکشور اسلامی زندگی میکنیم نه غربی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱
شما از طرف زنان حرف نزن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱
شما از کجا اینقدر دقیق آمار گرفتی؟در ضمن بی حجابی با بی حیایی فرق می کنه. کی می خواهید بفهمید
ح
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱
دمت‌گرم
زندگی‌ کردن‌ با این اوضاع اقتصادی‌ واقعا‌ دیگر امکانپذیر نیست‌ !
اخه‌ این حقوق‌ و این قیمتها‌ ؟!!!
واقعا‌ تکلیف‌ این وضع چیه که روزبروز‌ داره‌ بحرانی تر میشه‌ ؟!
اونوقت‌ آقایون گیر دادن‌ به حجاب‌ بانوان‌ !
نارسایی‌ حقوق کارمندان‌ و گرفتاری انها‌ ، باعث کشیده شدن آنها به زیر میزی و رشوه‌ گیری میشه‌ متاسفانه‌ !
بله کاملا درست. فقط فقط بخاطر نفت و منابع طبیعی ک کشورهای غربی ...
واژه کشف حجاب واژه ای است که از زمان دروه اول پهلوی تا به امروز جا افتاده.اگر بخواهیم درست معنی کنیم کشف بمعنی چیزی است که تازه پیدا شده و یعنی در قبل بوده و الان تازه پیدا شده .
باید برای این موضوع که بعضی از بانوان چادر و یا روسری را از سر خود برمیدارند و مو و زیوالات و گردن خود را در معرض دید قرار میدهند نباید گفت کشف حجای بلکه باید گفت رفع حجاب .
اگر مرکزی برای معادل سازی این واژه هست روی این واژه کاری کند.
آنقدر اصرار بر حجاب برتر کردید تا کار به اینجا رسید یک سری به شمال کشور و عشایر و روستاها بزنید قرنهاست زنها با حجابی که مانع کارشان نباشد در تولید مشارکت دارند هیچ مشکلی هم پیش نیامده
انواع دیگر حجاب را نام ببرید.
کاملا هوشمندانه و واقع‌بینانه بود!
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر