بازدید 12198
نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه

درباره مذاکرات هسته‌ای توپ در زمین غربی‌هاست/ ابران بخشی از جنگ اوکراین نیست

امروز دوشنبه، ۱۲ دی ماه ۱۴۰۱ نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی برگزار شد و ناصر کنعانی به پرسش‌های خبرنگاران داخلی و خارجی پیرامون مسائل مختلف سیاست خارجی پاسخ داد.
کد خبر: ۱۱۵۷۵۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳ 02 January 2023

درباره مذاکرات هسته ای توپ در زمین غربی ها است/ ابران بخشی از جنگ اوکراین نیست

بین الملل تابناک: امروز دوشنبه، ۱۲ دی ماه ۱۴۰۱ نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی برگزار شد و ناصر کنعانی به پرسش‌های خبرنگاران داخلی و خارجی پیرامون مسائل مختلف سیاست خارجی پاسخ داد.

ناصر کنعانی در نشست خبری روز دوشنبه (۱۲ دی) با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال خبرنگار سیاست خارجی ایرنا در مورد آخرین وضعیت گفت‌وگوها بین ایران و مصر با بیان این که وزیر امور خارجه در حاشیه اجلاس بغداد ۲ در اردن گفت‌وگوی کوتاهی با آقای عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر انجام داده است، گفت: گفت‌وگوهای صورت گرفته، مثبت و با علاقه بود.

وی با بیان اینکه گفت و گوهایی در سطوح دوجانبه و نیز در خصوص موضوعات کنسولی مشترک انجام شده است، اظهار داشت: توافق برای ادامه گفت‌وگوها در زمینه حل و فصل موضوعات کنسولی مشترک میان دو کشور وجود دارد. از رابطه و گفت‌وگوی دوجانبه میان دو کشور مطلعید که از طریق دفاتر حفاظت منافع دو کشور در تهران و قاهره همواره برقرار بود و دو طرف اساساً مشکلی برای گفت‌وگو و دیدار و تبادل نظر دوجانبه با هم ندارند.

کنعانی تاکید کرد: رابطه و گفت‌وگو میان دو کشور از طریق حافظ منافع دو کشور وجود دارد و مشکلی برای روابط وجود ندارد و نخست وزیر عراق برای گفت وگوها میان ایران و مصر اعلام آمادگی کرده است. ایران از هرگونه تحرک مثبت میان ایران و مصر استقبال می‌کند و ابتکارات لازم را انجام می‌دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: ایران از ابتکاراتی که به تقریب دیدگاه‌های مشترک میان ایران و کشورهای دیگر منطقه و شکل‌گیری فضای جدیدی در مناسبات فضای مثبت جدیدی در مورد مناسبات دوجانبه ایران و مصر باشد، استقبال می کند و به هرگونه ابتکار عملی واکنش مثبت نشان می دهد.

درباره جمع‌بندی مذاکرات، توپ در زمین غربی‌هاست

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره آخرین وضعیت مذاکرات لغو تحریم ها گفت: در حاشیه کنفرانس بغداد۲ دیدارهایی میان نمایندگان عالی‌رتبه ایران و اتحادیه اروپا برگزار شد. مذاکرات وین یکی از موضوعاتی بود که مورد مذاکره قرار گرفت. این اتفاق‌نظر وجود داشت که باید مذاکرات را با هدف فعال‌سازی و جمع‌بندی مذاکرات ادامه دهیم و تبادل پیام در سطوح مختلف ادامه دارد.

کنعانی با بیان اینکه تبادل پیام ها همچنان در سطوح مختلف ادامه دارد، تاکید کرد: ایران برای جمع‌بندی مذاکرات وین بر اساس پیش‌نویس بسته مذاکراتی که نتیجه ماه‌های مذاکرات سخت و فشرده است و با رعایت خطوط قرمز خود آمادگی کامل دارد؛ اما این آمادگی دائمی نیست و اکنون توپ در زمین طرف غربی است. به طرف‌های مقابل توصیه می کنیم با پرهیز از سیاسی کاری و در پیش گرفتن رویکردی سازنده و واقع‌بینانه، تصمیمات سیاسی لازم را برای اعمال توافق بگیرند؛ تاکید می‌کنیم اگر طرف های غربی تصور می‌کنند می‌توانند با فشارهای سیاسی و فضاسازی روانی و تبلیغی امتیازات بیشتری را در مذاکرات رفع تحریم ها کسب کنند، سخت در اشتباهند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان تاکید کرد: بارها گفته‌ایم توافق تامین منافع ملت ایران برای ما یک اصل غیر قابل قبول است و بر همین اساس تاکنون عمل شده و خواهد شد.

ایران از همکاری برای صلح و مقابله با یکجانبه گرایی استقبال می کند

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره پیشنهاد سفیر روسیه برای مقابله با سه کشور اروپایی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر نگاه اصولی و سازنده خود در همکاری های جمعی با موضوع امنیت و صلح با همه طرف هایی که صادقانه، جدی و عملی آمادگی همکاری دارند، همکاری و از هرگونه تلاش و ابتکار در این مسیر استقبال می کند.

کنعانی همکاری در زمینه صلح و مقابله با یکجانبه گرایی در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی را از سیاست های جمهوری اسلامی ایران برشمرد و گفت: ما از هر ساز و کار مشترک مبتنی بر مصالح و منافع جمعی بین‌المللی به تامین امنیت برای بشریت استقبال می کنیم و صاحب ایده طرح و ابتکار هستیم که پیش از این نیز در مجموعه سازمان ملل متحد مطرح شده و به تصویب رسیده است.

وی با بیان اینکه ایران در چهارچوب‌ همکاری های منطقه ای نیز تاکنون ابتکارات خوبی داشته است، افزود: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران بر همکاری‌های منطقه‌ای، بهترین جواب برای تامین صلح و امنیت مشترک است و در این زمینه آمادگی خود را برای گفتگو و تبادل نظر با همه طرف هایی که در همین چارچوب تلاش دارند اعلام می‌کند.

مواضع ایران در خصوص افغانستان مصلحانه است

سخنگوی وزارت خارجه در خصوص ممنوعیت تحصیل زنان در افغانستان و کمک ایران در این خصوص گفت: دیدگاه های ایران در ارتباط با افغانستان مستمر در سطوح مختلف بیان شده است و اظهارات آقای کاظمی قمی هم در مورد افغانستان کافی بود.

کنعانی تاکید کرد: کمک به تحکیم صلح و ثبات در افغانستان و کمک به تشکیل دولت فراگیر در این کشور جزو سیاست های اصولی ماست و در مورد حضور دانشجویان موضع خود را در این خصوص اعلام کردیم و تاکید می کنیم در خصوص افغانستان مواضع ما مصلحانه برای کمک به مردم این کشور است و به دلیل همسایگی و مرزهای میان دو کشور هر اتفاقی که داخل افغانستان بیفتد، ایران از آن موضوع متاثر می شود.

وی با اشاره به پیوندهای تاریخی و فرهنگی میان دو ملت ایران و افغانستان اظهار داشت: تحکیم صلح و ثبات در افغانستان بر امتداد مصالح و منافع جمهوری اسلامی ایران است و تحولات منفی در این کشور منجر به شکل‌گیری شرایط نامطلوب و نامساعد در این کشور می شود و وضعیت ایران را متاثر می کند.

کنعانی افزود: ایران کمک به تقویت ثبات در افغانستان و منافع ملت افغانستان و تشکیل یک دولت فراگیر در این کشور را در راستای منافع مشترک دو کشور می بیند و تلاش می کند، آوارگان افغان که به دلیل شرایط نامطلوب در آن کشور در ایران به سر می برند، با وجود اینکه از کمترین کمک ها از مجامع بین المللی برخوردار است، خدمت رسانی می کند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد نشست وزرای ترکیه و سوریه و روسیه در مورد تحولات سوریه و دعوت نکردن از ایران گفت: ایران همواره راه حل مساله سوریه را سیاسی می داند و کشورهای روسیه، سوریه و ترکیه به نقش تعیین کننده ایران در مبارزه با تروریسم در سوریه و حمایت از مردم و دولت این کشور مطلع هستند.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات وزیر خارجه آلمان مبنی بر اینکه نیازی به برجام نمی دانیم، گفت: در این مورد اظهار نظر کردم.

وی همچنین درباره استرداد مجرمان اظهار داشت: الان نمی‌توانم پاسخ دقیقی در این ارتباط ارایه دهم. موضوع ارتباط استرداد مجرمین، موضوع حقوقی و قضایی میان کشورهاست که در چارچوب‌های دوجانبه و بر اساس حسن نیت انجام می شود؛ بنابراین، موضوع حتما در ارتباط با هر کشوری می‌تواند شرایط خاص خود را داشته باشد.

رژیم صهیونیستی به وضعیت بی ثبات و متزلزل خود توجه کند

سخنگوی وزارت امور خارجه استفاده از عبارات تهدید آمیز علیه جمهوری اسلامی ایران را بخشی از عملیات سیاسی و روانی این رژیم جهت فرافکنی و انحراف اذهان از وضعیت متزلزل و بی‌ثبات و شکننده داخلی آنان دانست و اظهار داشت: این رژیم بهتر است به وضعیت شکننده دولت تازه تشکیل شده و به وضعیت بی ثبات متزلزل و به هم ریخته و اقتصادی و امنیتی سرزمین های داخلی اراضی اشغالی در فلسطین توجه کنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به هرگونه اقدام متجاوزانه این رژیم به طور جدی پاسخ داده و پاسخ های محکم دریافت کرده است، گفت: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در منطقه سابقه طولانی دارد. بنیاد و اساس این رژیم مبتنی بر تجاوز جنایت علیه دیگران و علیه جنایت علیه ملت فلسطین است. متاسفانه اقداماتی در سایه حمایت بی قید و شرط و تمام عیار هم دولت آمریکا و هم دولت های اروپایی صورت گرفته و همچنان صورت می گیرد.

کنعانی با اشاره به قطعنامه اخیر مصوب در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در خصوص اخذ نظر مشورتی از دیوان بین‌المللی دادگستری در خصوص اشغالگری این رژیم در اراضی اشغالی سرزمین های ۱۹۶۷ میلادی گفت: از کل کشورهای عربی و کشورهای اسلامی و حتی کشورهایی که درباره تحولات اخیر یا گذشته، اقدام به عادی‌سازی رابطه رسمی سیاسی به این قطعنامه رای مثبت داده اند کشورهای اروپایی دو قسمت شده اند؛ بخشی از آنها به این قطعنامه رای دادند و نیمی دیگر رای ممتنع دادند و حتی یک کشور اروپایی حاضر به حمایت از این قطعنامه نشد.

وی با بیان اینکه از نگاه قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد، اراضی متعلق به فلسطینی‌هاست، اظهار داشت: موضع جمهوری اسلامی ایران این است که کل اراضی فلسطین اعم از اراضی اشغالی ۱۹۴۸ و ۱۹۶۷ تمام متعلق به فلسطینیان است اما حداقل اروپایی ها از محتوای قطعنامه های شورای امنیت اطلاع دارند. چگونه می شود در ارتباط با اخذ نظر مشورتی از دیوان دادگستری حتی به این قطعنامه که اتفاق مبتنی بر قطعنامه های مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد است که نفاق آنها را نشان می هد.

کنعانی افزود: دولت‌های اروپایی هم در جرم اشغال و اشغالگری و هم در جرم جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین شریک است و اقدامات رژیم صهیونیستی رفتارهای جنایتکارانه توسعه طلبانه جنایت روزمره علیه فلسطینیان مگر تحت حمایت هایی که رژیم آمریکا و برخی رژیم‌های اروپایی صورت نمی گیرد.

وی ادامه داد: کل کشورهای عربی و حتی کشورهایی که در تحولات اخیر اقدام به عادی سازی روابط با این رژیم کردند به این قطعنامه رای مثبت دادند؛ اما برخی از کشورها به دو دسته تقسیم شدند که برخی منفی و برخی ممتنع بودند.

ایران بخشی از جنگ در اوکراین نیست

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی در مورد ادعای اوکراین مبنی بر ارسال سلاح از سوی ایران گفت: ما در مورد تحولات اوکراین بارها دیدگاه خود را مطرح کردیم و ایران بخشی از جنگ در اوکراین نیست و اتهام زنی بی اساس علیه ایران کمکی به این موضوع نمی کند. ما به مقامات اوکراینی این موضوع را گفته ایم و تبادل نظری هم صورت گرفت و نه اوکراین و نه کشورهای دیگر که علیه ایران اتهام می زنند، نتوانستند شواهدی بر این ادعا پیدا کنند.

کنعانی اظهار داشت:‌ همکاری‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر مصالح و منافع مشترک با رعایت قوانین و مقررات بین‌المللی انجام می‌شود و سابقه این همکاری ها اساساً به پیش از آغاز جنگ اوکراین بر می گردد؛ بنابراین به مقامات اوکراینی توصیه می‌کنیم از اتهام‌زنی بی اساس و واهی علیه ایران دست بردارند و به راهکارهای مناسب جهت حل و فصل بحران توجه کنند.

عمان با رویکرد توأم با حسن نیت، همواره طرف مشورت با جمهوری اسلامی ایران بوده است

وی در پاسخ به سوالی در مورد ابتکارات عمان گفت: سفر وزیر خارجه به عمان در چارچوب گفت وگوها دو کشور و تبادل منطقه ای صورت گرفت و گفت وگوهای مفید و دو جانبه ای بود.دو کشور دارای نگاه سیاسی مشترک به حل بحران یمن هستند و وزیر خارجه کشورمان را پیام و دعوت رییس جمهور کشورمان تقدیم سلطان عمان کرد.

کنعانی با بیان اینکه ایران و عمان موضوعات مختلفی دارند، اظهار داشت: در این سفر ابتکارات خود را بیان کردند و تبادل و گفت‌وگوها میان دو کشور انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: گفت‌وگوهای میان دو کشور همواره مفید و سازنده در حوزه دوجانبه و موضوعات مورد اهتمام منطقه‌ای و بین‌المللی به ویژه در ارتباط با عمان بوده که مشخصات کشور دارای نگاه سیاسی مشترک و ابتکارات مشترکی برای کمک به حل و فصل بحران در کشور یمن هستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه دو کشور ایران و عمان موضوعات مشترک زیادی برای گفت‌وگو و تبادل نظر در حوزه های مورد علاقه دارند، اظهار داشت: عمان با رویکرد همراه با حسن نیتی که برای نقش آفرینی مثبت در برخی از موضوعات مرتبط با جمهوری اسلامی ایران دارد، همواره طرف مشورت و گفت‌وگو با جمهوری اسلامی ایران بوده و هم در این ارتباط ابتکارات خود را بیان کرده اند و هم شنونده دیدگاه‌های جمهوری اسلامی بوده اند.

کنعانی در مورد مذاکرات ایران و عربستان گفت: در این ارتباط اتفاق جدیدی نیفتاده است؛ در مجموع فضای موجود مثبت است و می‌توان امیدوار بود که بر اساس گفت وگوهای ادواری گذشته در بغداد و همچنین گفت‌گوهای مثبت و توام با حسن نیت کوتاهی که میان وزرای خارجه ایران و عربستان در حاشیه اجلاس بغداد ۲ در امان صورت گرفت، در آینده شاهد برگزاری دور جدیدی از گفت و گوها میان دو کشور باشیم.

دو یادداشت درباره هواپیمای اوکراینی دریافت شده است

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی در مورد آخرین وضعیت پرونده حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی نیز گفت: لازم می دانم یک بار دیگر به بازماندگان این حادثه دلخراش تسلیت بگویم و با آنها همدردی کنم. وزارت خارجه ایران دو یادداشت را از طریق وزارت خارجه اوکراین به نمایندگی از چهار کشور اوکراین، کانادا، سوئد و انگلیس دریافت کرده و وزارت خارجه در حال بررسی این موضوع است.

وی خاطرنشان کرد: ایران همواره بر انجام مذاکرات و رایزنی با هدف رسیدگی مناسب به مساله هواپیمای اوکراینی تاکید کرده و متناسب با تعهدات بین‌المللی خود و همچنین قوانین و مقررات داخلی خود اقدامات گسترده‌ای را از جوانب فنی حقوقی و قضایی و بین المللی انجام داده است. سازمان قضایی نیروهای مسلح به عنوان نهاد قانونی رسیدگی کننده ابعاد کیفری موضوع را پیگیری کرده و تاکنون جلسات متعدد دادگاه نظامی در این ارتباط برگزار شده است.

کنعانی تاکید کرد:‌ جمهوری اسلامی ایران هرگونه سوءاستفاده سیاسی از موضوع سانحه دلخراش هواپیمای اوکراینی را محکوم می‌کند و به دولت های مزبور توصیه می‌کند از اغراض سیاسی در این خصوص پرهیز کنند؛ این موضوع در دست بررسی است و قرار بود در این ارتباط دیدگاه های تکمیلی اشاره شود.

پیگیری دارایی های بلوکه شده ایران در سایر کشورها هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره بلوکه شدن پول‌های ایران در بانک‌های سوئیس گفت: دارایی های جمهوری اسلامی ایران در جاهایی که امکان بهره‌برداری و دسترسی وجود دارد حتما در حال استفاده و بهره‌برداری است. در ارتباط با سرمایه‌های متنوعی از جمهوری اسلامی ایران اعم از سرمایه‌های نقدی یا اشیا و سایر سرمایه‌های منقول و غیرمنقول که در دیگر کشورها وجود دارد و احیانا کشورهای دارنده اینها از قرار دادن آن در اختیار جمهوری اسلامی ایران اجتناب می‌کنند، ایران در پیگیری تملک ثروت‌های ملی از هیچ اقدامی خودداری و پرهیز نمی‌کند و نخواهد کرد و حتما در این زمینه‌ها اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

کنعانی اضافه کرد: در ارتباط با سایر سرمایه‌های شناخته و بلوکه شده ایران در برخی کشورها که در سال‌های اخیر به بهانه واهی تحریم‌های آمریکا از استرداد و در اختیار قرار دادن آن در اختیار جمهوری اسلامی ایران خودداری کرده‌اند، جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت‌های قانونی، دیپلماتیک و حقوقی در حال پیگیری این سرمایه‌ها است و در این زمینه توفیق‌های خوبی درخصوص بخشی از سرمایه‌ها و دارایی های جمهوری اسلامی داشته است که مورد مشخص آن استرداد اموال و دارایی‌های بلوکه شده جمهوری اسلامی ایران در انگلستان بود که به رغم سال‌ها استنکاف دولت انگلستان از اعاده این سرمایه نهایتا مجبور شد با پیگیری‌های حقوقی و قانونی ایران، تمامی این سرمایه و سود ناشی از آن را به جمهوری اسلامی ایران بازپرداخت کند بنابراین جمهوری اسلامی در این ارتباط کوتاهی نکرده و نخواهد کرد.

محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه دمشق

وی در پاسخ به سوالی در مورد حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه دمشق گفت: این خبر را ساعتی پیش دریافت کردم و در استمرار سیاست تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی مطلع شدیم که فرودگاه دمشق مورد اصالت این رژیم قرار گرفته که محکوم است و باید سازمان ملل و سایر نهادها این تجاوزات را محکوم کنند.

پیگیری پرونده شهادت سردار سلیمانی تا حصول نتیجه ادامه دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد دخالت اتباع چهار کشور در دست داشتن ترور شهید سلیمانی گفت: در این مورد آقای کدخدایی به عنوان مسئول پرونده ترور شهید سلیمانی و همراهانشان توضیحات کامل و مفیدی داده اند.

کنعانی افزود: اقدامات جمهوری اسلامی ایران و مشخصات دستگاه دیپلماسی با استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها از جمله قوه قضاییه با جدیت در سطوح داخلی، منطقه ای (با کمک دولت عراق) و بین المللی ادامه دارد؛ بنابراین، اقدامات جمهوری اسلامی ایران اقدامات مستمری است که در زمان مقتضی کمیته ویژه نیز اطلاعات مفصل‌تر و دقیق‌تری را ارایه خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: ما موضوع اقدام دولت آمریکا در ارتباط با ترور سردار سلیمانی را اقدام تروریستی سازمان یافته دولت آمریکا تلقی می کنیم؛ دولت آمریکا و رئیس جمهور سابق این کشور مسئولیت و فرمان خود را در این ارتباط به طور رسمی اعلام کرده و این مسئولیت را پذیرفته است.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران اقدام دولت آمریکا را تروریستی و نقض منشور سازمان ملل متحد و نقض قوانین و مقررات عرفی و آمرانه بین المللی تلقی می‌کند؛ بنابراین مسئولیت دولت آمریکا رئیس‌جمهور وقت این کشور و تک‌تک مقامات و مسئولین که در این ارتباط نقش مستقیم و غیرمستقیم داشته اند مشخص است. ایران برای پیگیری موضوع و برای اینکه اشخاص و شخصیت های دارای نقش در این ارتباط را به پای میزبانان مذاکره نشانده آنها را پاسخگو کنند و آنها را به سزای عمل خودشان برسانند تردیدی ندارد و تعللی نخواهد کرد.

کنعانی ادامه داد: در همین جلسه توضیح داده ام در این ارتباط اقدامات مختلف در سطح داخلی دو جانبه با دولت عراق و بین المللی انجام می شود. جمهوری اسلامی ایران از همه ساز و کارهای مشروع و قانونی و شناخته شده برای به محاکمه کشاندن مجرمین در این رابطه استفاده و در این زمینه اقدامات خود را تکمیل می‌کند و ادامه خواهد داد.

وی افزود: ما حتماً از ساز و کارهای مشروع و قانونی و شناخته شده استفاده خواهیم کرد و به نظر می‌آید به اندازه کافی در این زمینه ظرفیت قانونی و مشروع وجود دارد و جمهوری اسلامی ایران از این ظرفیت‌ها استفاده خواهد کرد و دولت آمریکا باید پاسخگوی مسئولیت قانونی و بین المللی خود در ارتباط با این جنایت فراسرزمینی و اقدام تروریستی سازمان یافته خود باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در آغاز این نشست به سالروز شهادت سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: سردار شهید سلیمانی و ابو مهدی المهندس قهرمان مبارزه با تروریسم و چهره مقاومت بودند که توسط حمله تروریستی آمریکا در خاک بغداد به شهادت رسیدند.

وی نام و خاطره شهدای این روز را که در اقدام تروریستی دولتمردان آمریکایی به شهادت رسیدند، گرامی داشت و اظهار داشت: شهدای ایرانی این اقدام تروریستی دولت آمریکا علاوه بر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی شامل شهید حسین پورجعفری، هادی طارمی شهرود مظفری‌نیا و وحید زمانی نیا بودند و شهدای عراقی این عملیات نیز شهید محمد رضا الجباری، محمد الشیبانی و حیدر علی نام هستند.

کنعانی سپس بیانیه وزارت امور خارجه در سومین سالگرد سردار سرافراز اسلام و مبارز با تروریسم، سپهبد قاسم سلیمانی را در این خصوص قرائت کرد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴۲
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۶۱
همیشه توپ در زمین کسی است که باید تصمیم بگیرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
غرب دیگر رغبتی به ادامه مذاکرات هسته ای و اتلاف وقتش ندارد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
دست بردارید از توپ توپ


مگه زمین فوتباله؟خوب معلومه تیمی که مربی خوب نداشته باشه و ضیعیف باشه گل میخوره


مثلا شما در جایگاه سخنوری هستید


مگه رهبری همیشه به مسئولان توصیه نکردند معیشت معیشت معیشت؟


کجایند آن مردان بی ادعای هشت سال دفاع مقدس؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
توپ توسط باقری و رفقای جلیلی و تیم ۴۰ نفره امام

صادق بشدت پنچر شده و قابل شوت کردن نیست !!!؟
ناشناس
| Germany |
۱۵:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
نیکلاس مادورو در گفت‌وگو با تلویزیون تله‌شور ونزوئلا: ونزوئلا کاملاً آماده است تا با این دولت آمریکا و با کسانی که ممکن است در آینده بیایند، به سمت روند عادی‌سازی روابط دیپلماتیک، کنسولی و سیاسی حرکت کند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
در اصل توپ در زمین روسیه است
رضا
| Canada |
۰۰:۴۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۳
اتفاقا ما هم تمایلی به مذاکراتی که فقط مزدوران امریکا به ان علاقه مند هستند نداریم چون باید در استانه ساخت سلاح هسته ای برای حفظ امنیت ملی خودمان باشیم
اوکراین اعلام کرد که در شب سال نو مسیحی، 2023 ، تعداد 45 عدد پهباد شاهد را قبل از اصابت هدف قرار داده است.
مطمئناً روسیه توان فنی ساخت پهبادهای ارزان قیمت شاهد را دارد.
هدف روسیه از بکار گیری پهبادهای شاهد، شریک سازی و باز کردن پای ایران در جنک اوکراین است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
قطعاً روسیه به عنوان تجاوز باید خسارت پرداخت کند و سعی می‌کنند برای خودشان شریک پیدا کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
و از همه مهمتر اینکه توافق برجام شکل نگیرد

و روسیه واقعا موفق هم شده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
!!!من شما میفهمیم ولی آنها که باید نه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۳
هدف روسیه این هست که غرب را به سمت جنگ با ایران بکشاند وگرنه این پهپاد ها تاثیری تو موازنه قوا ندارند.
مهم نیست توپ تو زمین کی باشه. مهم بدبختی های ادامه دار این مردمه که تو هیچ خبری از اون ها نداری و با شکم پر داری فقط حرف می زنی
هنوز هم منتظر زمستان سخت اروپا هستید؟
گاز در اروپا شده 80 یورو! هم قیمت با قبل از تجاوز روسیه به اوکراین.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
با همین کارشنا س ها کار ما به اینجا رسید
مدتی است که خبری از توئیت های اولیانوف روسی نیست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
اولیانوف کارش خرابکاری در مذاکرات و دادن مشاوره های واهی و گمراه کننده است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
روسیه نمیخواهد توافق سر بگیره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
اولیانوف و لاوروف و پوتین و روسیه به هدفشان که

بهم زدن برجام بود رسیدند
"توپ در زمین غربی‌هاست" فکر کنم ناراحت شدن توپو ترکوندن.
فعلا توپ در زمین مردم بیچاره است اجاره نشین بخت برگشته هر سال بیشتر به حاشیه شهرها و روستاها میرود سال آینده با این وضعیت باید در چادر زندگی کرد
آقای سخنگو مهم نیست توپ کجا است مهم این است که ایران بیشترین ضرر به ایران وارد میشود
پاسخ ها
محسن
| Belgium |
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
اگر صحبت در باره برجام است این طرف غربیا اصلا درباره برجام دیگرحرف نمی زنند؟فکر کنم برجام در کما بسر می برد و رو به موت است مثل بورس...؟
ناشناس
| Netherlands |
۱۸:۴۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
دستم اشتباه رفت رو منفی
وضعیت اقتصادی به حدی بد شده که رییس کل بانک مرکزی تغییر میکنه دلار به جای اینکه کاهش پیدا کنه افزایش پیدا میکنه باور کنید این لج و لجبازی با غرب به قیمت زیادی برای همه تمام خواهد شد
باسلام 20 سال است که توپ در زمین انها است بابا مردم دارن از گرانی نابود میشون
مشکل اینه که در محاسبات سیاست خارجی اصلا مردم رو به حساب نمیارید دو سال قبل پراید شد ۹۰ میلیون ولی اینا با تصویب مثلا طرح صیانت از حقوق هسته ای ملت ایران قیمت رو رسوندن به ۳۰۰ میلیون تومان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۳۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۳
این حقوق هسته‌ای مربوط به ملت ایران نیست. مال اونایی است که میخواهند بمب اتمی بسازند.
سلام: ضمن تحسین از شجاعت و اقتدار تیم جدید مذاکره کننده هسته ای به سرپرستی آقای باقری و تاسف از عدم اطلاعات و روند مذاکرات از طرف ایشان ودعوت به هوشیاری و دوراندیشی دیپلمات های محترم نسبت به نقشه ها و حیله های جدید غرب، مذاکره و توافق مجدد با غرب و امریکا در صورتیکه ایران خواستارجبران خسارت ناشی از خروج غیر قانونی آمریکا از برجام و لغو قطعی و همیشگی همه انواع تحریم ها بدون مذاکره در سایر امور نشود وآمریکاهمه انواع برچسب های تحریم علیه ایران را بطور دائمی لغو نکند ،همچنین هیچ گونه تحریم های جدید تحت هر عنوان واهی علیه ایران وضع نکند و در صورت خروج مجدد و عهد شکنی آمریکا تعیین خسارت بازدارنده و تضمین ذاتی و عینی در برجام گنجانده شود مثلا در صورت نقض عهد وخروج آمریکا از برجام ایران سریع بتواند غنی سازی 60درصد و90درصد را انجام دهد) در غیر این صورت براساس عبرت ها و تجربه های تلخ تاریخی، محاسبات متقن وغیرقابل خدشه ذیل موجب حراج دادن مولفه های قدرت ، زیانبار برای اقتصاد،باج خواهی و زیاده خواهی دشمن، آب در هاون کوبیدن و باعث ممانعت در توسعه وپیشرفت کشور می گردد:
1- جنگ اوکراین با روسیه ( جنگ انرژی و غذا) با پشتیبانی غرب و آمریکا باعث شکندگی جبهه استعمار و تکبر اروپا و امریکا شد و اگر ایران صبر استراتژیک و تضمین های محکم در خصوص برجام داشته باشد و زمستان فاجعه بار برای آنها فرابرسد چه افتضاحی گریبانگیر دنیای پر طمطراق غرب خواهد شد و چه التماسی از ایران درخصوص و نفت و گاز داشته باشند!!!
2- هدف امریکاه از مذاکره لغوکامل تحریم ها نیست بلکه ساختار آن باقی مانده وتحریم اساساً وسیله و ابزاری است برای اینکه از ایران درهمه زمینه ها ی چهار گانه ازجمله درموضوعات هسته ای،حضورمنطقه ای،موشکی و حقوق بشرامتیاز گرفته بلکه اگر بتواند پیشرفت کشور را درهمه علوم به سراشیبی سقوط بکشاند. در حال حاضر هم به لحاظ جنگ اوکراین و نیاز شدید اروپا و شکنندگی و ضعف آن به منابع ارزان انرژی امریکا و غرب بیش ازحد به برجام بزک شده نیاز دارند.
3- آمریکا اگر کوچکترین امتیازی به ایران بدهد با بدعهدی و بد قولی زیر تعهدات می زند و با عمل نکردن به آن ،ایران چند باره رکب خورده و بازگشت کامل کشور به برجام یعنی پس ازطی هزینه سنگین راه اندازی غنی سازی 60درصدی نابودی آن دستگاه ها وممنوعیت توسعه و تحقیقات هسته ای و عقب گرد وعقب ماندگی نسبت به کشورهای دارای علوم و فنون پیشرفته هسته ای.
4- عبرت های تاریخی معاصرمانند مذاکره با انگلیس با وساطت فرانسه در پاریس پس از فتح هرات توسط قوای ایرانی در زمان ناصرالدین شاه علیرغم این پیروزی تقدیم هرات و الحاق آن به افغانستان توسط مذاکره کنندگان بعضا نفوذی انگلیس درایران، اعتماد گور باچف به غرب ، امریکا و ناتو که باعث سقوط اتحاد جماهیر شوری شد و بسیاری از جمهوری ها از شوروی جدا شدند و بسیاری از کشورهای اروپایی بلوک شرق ،دردامن غرب افتادند و با گسترش ناتو به سمت شرق روسیه کنونی تحت فشار ناتو قرارگرفت ، اعتماد دکتر مصدق به امریکا وکودتا و سقوط دولت او،اعتمادو مذاکره معمر قذافی در زمینه های هسته ای ،موشکی و تجاری با امریکا وغرب ،یافتن تمام نقشه های نظامی وغیر نظامی آن و در پی آن نابودی برنامه هسته ای و موشکی لیبی و سرانجام به خاک سیاه نشاندن اقتصادلیبی و معمرقذافی توسط امریکا و اروپا ،اعتماد صدام جنایتکاربه بازرسان سازمان ملل و یافتن تمام نقشه های نظامی و غیر نظامی عراق ودادن اطلاعات آن به امریکا، نابودی موشک های عراق و پس از آن جنگ راحت امریکا و متحدانش علیه صدام و شکست او. مذاکره تحویل دیپلمات های امریکایی در لبنان در زمان مرحوم هاشمی وعدم آزاد شدن پول های بلوکه شده ایران توسط آمریکا،معاهده سعد آباد مبنی بر قبول داوطلبانه تعلیق غنی سازی و پروتکل الحاقی توسط روحانی در دولت خاتمی با سه کشوراروپایی وعدم اجرای تعهد توسط آن سه کشوراروپایی و آمریکا.ومعاهده برجام مبنی برممنوعیت حدود صد نوع فناوری هسته ای ایران با1+5 خروج از برجام توسط امریکاواضافه شدن بیش از 1500 نوع تحریم قبلی وجدیدعلیه ایران . خروج آمریکا از پیمان نفتا، پیمان ترانس آتلانتیک، تعرفه توافق تجاری با چین،‌ پیمان آسمان‌های باز،‌ پیمان موشک‌های کوتاه برد و میان‌برد بالستیک هسته‌ای، معاهده آب‌وهوایی پاریس و حتی عضویت در یونسکو به‌منظور ایستادن در کنار رژیم‌صهیونیستی ازجمله توافقات و تعهدات بین‌المللی بودند که آمریکا به‌راحتی از آنها خارج شد.
5- اساس، انگیزه و داستان وضع تحریم ها ازطرف دشمن به طمع فشارهمه جانبه برملت و دولت از طریق گشودن باب مذاکره بوده و انگیزه و هدف نهایی مذاکره هم از طرف غرب راهی برای به حراج دادن مولفه های قدرت ایران یکی پس از دیگری از طریق برجام 1(هسته ای) برجام 2(حضور منطقه ای) برجام 3(قدرت موشکی) برجام 4 ( حقوق بشر)و زیاده خواهی ،جری شدن دشمن و باج خواهی های مضاعف از کشورو مردم ودر ادامه همه اهرم های قدرت را در ایران نابود کرده و تغییر رفتار نظام و در نهایت تغییر و سقوط رژیم ،تجزیه و نابودی کشور و اجرای طرح خاورمیانه جدید یعنی تجزیه کشورهای منطقه و ایران واز بین بردن قدرت کشور های منطقه و غارت منابع و انرژی آن است.
6- غرب صرفاً با تله وحیله مذاکره می تواند اهرم های حیاتی قدرت را با نیرنگ از ایران بگیرد درصورتیکه بجز مذاکره هیچ راهی برای به زیر کشیدن قدرت ایران ندارد مانند ممنوعیت صد نوع فناوری هسته ای در برجام وموارد ذکر شده بند 4.
7- با عنایت به اینکه انرژی هسته ای در بسیاری از حوزه ها و طیف وسیعی از صنایع کاربرد علمی و صنعتی دارد ازجمله انرژی های تجدید پذیر، تولید برق هسته ای، تولید باصرفه پیشران ها و باطری های اتمی برای کشتی ها،شیرین کردن پاک آب های خلیج فارس و دریای عمان و انتقال آن به فلات خشک ایران و در پی آن ایجاد رونق کشاورزی و صنعتی ، کاربرد انرژی هسته ای در علوم پزشکی و رادیو دارو ،گداخت ،کوانتوم و حوزه های کشاورزی ازجمله مبارزه با آفات از طریق عقیم کردن آفت نرودرپی آن عدم استفاده از سموم پر ضرردر کشاورزی ، استفاده از فناوری هسته ای در تولیدات صنعتی و ... مذاکره با غرب باعث محدویت و عدم صنعتی سازی در اکثر این حوزه ها گردیده و موجب زیان آشکار و محدودیت گسترده برای توسعه و پیشرفت کشور می گردد.
8- به دلیل عدم لغو کامل همه تحریم ها از طرف غرب و با بدعهدی احتمالی امریکا و اروپا پس از مدتی برگشت دوباره تحریم ها،اقتصاد و معیشت مردم به لحاظ وابستگی به تحریم ها و شرطی شدن در مقابل آن بسیار ضربه پذیر وآسیب زا می شود.
9- درصورت بازگشت به برجام وعضویت در آن از طرف آمریکا، به هر بهانه ای دوباره می تواند از مکانیزم ماشه یا همان اسنب بک استفاده کرده وتحریم ها را ازطریق قطعنامه های شورای امنیت به بکباره برگرداندوایران را ذیل بند 7 منشور ملل متحد ببرد.
10- مشکلات اقتصادی به هیچ وجه با مذاکره قابل حل نیست زیرا ساختار کلی وپایه اصلی تحریم ها همچنان حفظ شده وآمریکا به تعهدات خود عمل نکرده و آنرا بطور کامل لغو نمی کند زیرا تحریم ها ابزار اصلی فشار بر ایران است و هر تحریمی و یا بیشتر آن بابرچسب های چهار گانه هسته ای ، موشکی ،حضور منطقه ای ایران و حقوق بشراست.اگرغرب و امریکا یک موضوع از تحریم یعنی هسته ای را بردارند سایر برچسب های تحریم باقی می ماند و این یعنی لغو تحریم ها کاملاً بی خاصیت و دروغ بوده وایران در گرداب،تله و دور بی حاصل موضوعات متعدد تحریم و مذاکره برای باج دادن فاجعه بارسایراهرم های قدرت یکی پس از دیگری قرار می گیرد.
11- خدای نخواسته در صورت مذاکره موشکی و مذاکره حضور منطقه ای ایران برای قطع کمک به محور مقاومت جهت جنگ با داعش و سایر ترروریست هاو در صورت امتیاز دادن این موضوع و در پی آن به باد دادن توان موشکی ،قدرت دفاعی و منطقه ای کشور، امریکا ، اروپا و حتی کشورهای مثل عربستان و اسرائیل می توانند امنیت ایران را نابود کرده وکشور و ملت رامثل لقمه ای چرب برای خود،غارت و تجزیه کرده یا داعش و سایرگروهای تروریستی خون آشام را به جان،مال و ناموس ملت بیاندازند.
12- در صورت عدم لغو تحریم ایسا ( ممنوعیت سرمایه گذاری خارجی درایران) وتحریم یوترن( گردش مالی آزاد ایران از طریق دلار باجهان) که متاسفانه هیچکدام در برجام توسط تیم منفعل مذاکره کننده قبلی ایرانی آقایان ظریف و عراقچی تحت فرمان روحانی و با پشتیبانی هاشمی رفسنجانی، از امریکا درخواست لغو نشده است .برداشتن تحریم ها بدون لغو این دو بی معنی، همراه با فریب ،مضحک و بی خاصیت است .
13- با تکیه بر توانمندی های و ظرفیت های عظیم داخلی اثرو نقش تحریم هارا باید بی خاصیت وخنثی کرده و ازبین برد و امریکا را از حربه تحریم و سپس مذاکره مایوس کرداز جمله راهکارها:ایجاد فشار به اروپا ازطریق آزاد کردن مزر ها و انتقال سیل مهاجرین به اروپا،استفاده درهمه حوزه های علمی،فنآوری و تولیدی ازجوانان نخبه ، شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهای برترصنعتی،استفاده از قرار گاه سازندگی و شرکت مپنا به عنوان تجربه موفق وراهگشای خنثی سازی تحریم ها، ،جذب سرمایه عظیم ایرانیان مقیم خارج ،برنامه ریزی بودجه سالانه بدون کسری بودجه توسط دولت وعدم چاپ بی پشتوانه اسکناس وعدم افزایش پایه پولی بدون پشتوانه افزایش تولید، اصلاح نظام بانکی و کنترل تورم تک رقمی ،ممنوعیت قطعی هرگونه تعطیلی واحد ها وشرکت هایی تولیدی از طرف بانک ها،اعطای تسهیلات قرض الحسنه و بسیار کم بهره به واحد ها ی تولیدی متوسط و کوچک ، ،استفاده ازظرفیت معادن بصورت غیر خام فروشی ، برنامه ریزی مدون علاوه بر خود کفایی دارای اهداف صادراتی برای تولیدات گسترده صنعتی وکشاورزی ، تدوین برنامه چهار ساله آبخیزداری و آبخوان داری برای تولید بیش از 400میلیون تن کالاهای کشاورزی)،بیابان زدایی با طرح ذخیره آب از طریق احداث سد های زیر زمینی برای ایجاد کاشت درختان مثمر قرآنی شامل زیتون ،خرما، انجیر،انار و انگور در مناطق نزدیک به شهرها و نیمه بیابانی با مشارکت بسیج سازندگی بنیاد مسضعفان ،بنیاد برکت و... وبا نظارت وزارت جهاد کشاورزی به مقدار افزایش چهار برابری سطح زیر کشت کنونی طی برنامه 4 ساله ،شناسایی آموزش و نصب رایزن کارامد و امین اقتصادی حداقل به تعداد 200نفردرکشورهای همسایه ،همسو و غیر همسوبرای جهش صادرات ،برنامه ریزی صادرات به همسایگان ازمیزان2درصد کنونی به 20 درصد طی برنامه 4 ساله یعنی رسیدن به حدود 200میلیارد دلارصادرات به 15 کشورهمسایه، با توجه به عضویت رسمی ایران در سازمان همکاری های شانگهای و بازار 3میلیارد نفری در کشور های عضو این سازمان هدف گذاری4 ساله برای جهش صادرات از یازده میلیارددلار کنونی به کشورهای عضواین سازمان به حدود50 میلیارد دلار صادرات ،حمایت همه جانبه از تولید داخل با کیفی سازی وبا وضع تعرفه باز دارنده کالاهای خارجی مبازره هدفمند با قاچاق و فساد، پیمان های پولی دو وچند جانبه با کشورها ، ممنوعیت وقطع همیشگی فروش نفت خام وتبدیل آن به مواد پتروشیمی از طریق تاسیس انبوه پترو پالایشگاها و پالایشگاه در صنایع با محوریت صادرات محصولات آن به همسایگان، اخذ مالیات عادلانه از ثروتمندان و عایدی سرمایه، خریدو فروش سکه و ارز، خانه خالی و ماشین های لوکس واخذ مالیات از گردش حساب های بانکی ، گره زدن منافع کشورهای همسایه و فراهمسایه با منافع کشورمان با تکمیل زنجیره پروژه های آزاد راهی، ریل وراه آهن از طریق کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب برای دریافت حق ترانزیت از کشورهای ذی نفع، داخلی سازی با کیفیت خودرو با طراحی پیشرفته کاملا ایرانی و بومی با همکاری مخترعین این حوزه ، شرکت های دانش بنیان و صنایع دفاعی، داخلی سازی با کیفیت و صادرات محورلوازم خانگی و لوازم ساختمانی ،استفاده از ظرفیت عظیم بسیج و نیروهای جهادی در تمام این مراحل برنامه ریزی پیشرفت و توسعه کشوروعدم اجازه ورود مجدد به شرکت هایی بیگانه عهد شکن مانند توتال ،پژو ،سامسونگ ، ال جی و... که به بهانه تحریم کشور را ترک کرده و باعث شوک و خسارت به اقتصاد و معیشت مردم شدند، بطور قطع با پیاده سازی این برنامه ها باید حربه دو گانه تحریم ومذاکره را ازدشمن گرفت.در غیر این صورت مانند 8 سال اخیر با بدعهدی و شرطی کردن اقتصاد به دشمن توسط دولت بی تدبیر، شیفته و تشنه مذاکره با آمریکاوغربگرای روحانی، شیرازه اقتصاد مبتنی برتوانمندی و ظرفیت های داخلی و رویکرد اقتصاد مقاومتی ازهم می پاشد و باعث مشکلات عدیده ازجمله تورم غیر متعارف و افسار گسیخته ،نابودی تولید داخلی و تعطیلی کارخانجات و بیکاری فزاینده، ریزش غیر طبیعی بورس و گرانی بی ضابطه کالا،مسکن و خدمات گردیده ونارضایتی بحق ملت را در پی دارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
پیشنهاد میکنم ایشون هم جزو تیم مذاکره کننده بگذارند. خوبه دیگه بهم میان!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
سلام بر آقای سعید جلیلی بزرگوار چرا به صورت ناشناس
نوشتی خخخ
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
خدا قوت .
من تا وسطهای متن این بنده خدا خودندمش لطفا" بقیه رو یکی دیگه بخونه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
شماها انگار تو این کشور زندگی نمی کنید
ناشناس
| Azerbaijan |
۱۸:۱۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
آرزوهای قشنگی است ولی آرزو فقط برای جوانان عیب نیست.
فعلا که ایران توپ رو به اوت زده و غرب هم رغبتی نداره بره اوت رو پرتاب کنه!
ooooooooops
خخخ خخخ خخخ
خوب غربی ها هم میگن ما هیچ هیچ احتیاجی به مذاکره و برجام نداریم . احتیاجی به ایران اصلن نداریم
خب شما جوابت چیه !؟
میخایی اتمی بشی ؟ میخای 100 درصد غنی سازی کنی ؟!
خب میری شورای امنیت و فصل 7 سازمان ملل
بعدش چی ؟ کی ضرر میکنه !؟ ها ؟!
در مورد تحریم ها مشکل آمریکا و تروئیکا هستند، آمریکا به این دلیل که به صورت یکجانبه از برجام خارج شد و تروئیکا هم به این دلیل که بعد از خروج آمریکا به تعهداتشان عمل نکردند. حال چرا خروج زدند؟ چون برجام اگر در عمل اجرا می شد یک قرارداد برد - برد برای ایران بود و اولا در نتیجه گسترش بیشتر مبادلات تجاری و مالی کشور با شرکای داخلی و خارجی، رشد اقتصادی کشور بیشتر می شد و ثانیا در آن هیچ منعی در استفاده از انرژی صلح آمیز هسته ای برای ایران قرار داده نشده بود و امتیازات گسترده زیاد دیگری که برای کشور داشت ولی آمریکا و تروئیکا از هراس پیشرفت سریع قطار ترقی کشور از برجام یکجانبه و برخلاف قوانین بین المللی خارج شدند و در حال حاضر هم این همه بهانه های آنها برای گرفتن امتیازات بیشتر است وگرنه اگر بخواهند به برجام برگردند یعنی؛
اولا) تمام تحریم های برجامی و تحریم هایی را که بعد از خروج یکجانبه آمریکا توسط ترامپ و دولت فعلی آمریکا اعمال شده، برداشته شود،
ثانیا) تعهد عدم خروج یکجانبه دهند،
ثالثا) کار به پیشرفت کشور در زمینه های دفاعی، صلح آمیز هسته ای و ... نداشته باشند (یعنی در عمل به برجام برگردند) راه برای توافق باز است ولی نه برای همیشه ( پس بهتر است به جای بهانه های واهی سریع تر به توافقی که خودشان زیر آن زده اند برگردند).
به لاوروف و اولیانوف هم نباید زیاد متکی بود زیرا کشور روسیه به دلیل اشغال اوکراین متهم به کشور گشایی و مورد تحریم گسترده غرب واقع شده و حرف ها و میانجگری آن ها در حل تحریم ها نقش زیادی نخواهد داشت و حتی روسیه به قول برخی کارشناسان به دلیل رقابت نفتی و گازی که با ایران دارد سیاسی کاری می کند یعنی زمانی که ایران را نزدیک به توافق می بیند کارشکنی می کند و زمانی که دور از توافق می بیند طوری وانمود می کند که خواهان توافق برجام است.
پوتین سیاس با آمدنش به ایران عملا ایران را درجنگ شریک کرد .چه شما به او تفنگ بدهیدیا ندهید فرقی نمیکند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
پوتین معلوم الحال
توپ تواوته
یه جوری میگه توپ تو زمین غربیهاست انگار ...
آقا؛ برو توپ را از تو زمین غربیها در بیار و دو باره بازی را شروع کن تا دیر نشده، شاید یه گلی زدی، و الا اگر منتظر آنها هستی هیچ تمایلی به گردش توپ و بازی ندارند چون اوضاع داخل وفق مراد آنهاست.
چه جالب طرف فقط حرف خودش میگه و به طرفهای مقابل کاری ندارد. بابا روسیه میگه شما هم بخشی از جنگ اکراین هستید و شما را هم درگیر کرده .....آخه تا کی.....
پس در حال حاضر توپ بازی ه و مذاکره ای مطرح نیست.
این توپ لعنتی رو اینقدر اینور اونورش کنین تا آخر بترکه .!!!!!!
غربی ها دیگه به چه زبونی باید بگن که خیلی وقته زمین بازی رو ترک کردن ؟ ، توپ را تو زمین خالی انداختین . هر بازی یک زمان قانونی دارد ، اما دیگه بازی بیست ساله نداریم .
اگر فکر میکنید روسیه پهباد پیشرفته ندارد سخت در اشتباهید اولا" نمیخواد با سقوت پهباد خود تکنولوژی آن دست غربیها بیفته دوما" پهباد ما براش مفته سوما" با این کار ایران هم در حمله به اکراین شریکه.
اون زمان که هواپیمای اوکراین توی ایران زده شد در واقع روسیه با اکراین در چنگ بودن که بدست ایران عملی شد.
روسیه از ایران هزینه میکرد .
لطفا" اینقدر توپ توپ نکنید برید این توپ که برای ما خیلی تا حالا هزینه داشته از زمین اونا جمع کنید و به نفع مردم کار کنید شعار بسه به داد مردم برسین چند سال زنده ایم که همش توی توهم و ترس باشیم.که حداقل امنیت داریم که ثابت شد که حتی امنیت هم نداریم بدلیل همین اتفاقات اخیر
من فک میکنم توپ گم شده چون هر دو طرف میگن توپ تو زمین مقابله!!!!!
توپ تو زمین نیست توپ تو دروازه ی زندگی مردمه
والا از روزی که دولت آقای رییسی اومده، همه ش گفتین توپ مذاکرات در زمین امریکاست! لااقل جمله ی دیگه ای بگین که اینقدر تکراری و روی اعصاب ملت نباشه.
خبری از استاد باقری کنی مذاکره کننده ارشد و استاد مرندی مشاور ارشد تیم مذاکره کننده نیست . تحلیل هاشون توزرد از آب در اومد . پروفسور حسین شریعتمداری نظرشون چیه ؟؟ دو ماه هم صبرکردیم به چی می خواستید برسید ؟؟ رسیدید ؟؟؟
اونا‌ مگه تحریم‌ هستن ؟!
توپ‌ توی زمینشون‌ داره‌ واسه خودش‌ قل‌ میخوره‌ کسی‌ کاریش‌ هم‌ نداره‌ !
خدایا چرا درایران متولد شدم....کی زندگی..........خسته شدیم.....
لااقل با مردم صادق باشید.
این حرفها خیلی دیگه تکراری تکراری شده نخ نما شده
چرا باید بترسیم ما مستقیم در جنگ اوکراین شرکت داریم و بیشتر جنگ اوکراین به عهده ایران است تمام
باید خسارات خرابی های اکراین را بدهید اون روزها دیر نیست
عالیجنابان مذاکره کننده؛ آیا بهتر نبود که تیم فوتبال تشکیل می دادند و در جام جهانی شرکت می کردند تا به نتیجه بهتری می رسیدند؟
سر تیترتون نقطه ایران را نزاشتید اصلاح کنید
من نمی دانم هدف شما از درج اراجیف مزدوران امریکا و جماعت البانی نشین چیست ؟نه اینکه ارزشی داشته باشند به کرامت ملی کشور توهین می کنند اینها همان میرزا تقی خان های نوری و تقی زاده های عصر جدیدند البته جربزه ای هم ندارند.فقط کاسه لیسی
چند وقت دیگه بایستی غرامت خسارات جنگ اکراین رو هم با روسیه به صورت ۵۰-۵۰ پرداخت کنیم.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # سیل