کشمش به عنوان یکی از تنقلات، از دیرباز همیشه در جیب بچه ها و بزرگ ترها بوده است. اما شاید از خواص آن چندان اطلاع نداشته باشیم.
کد خبر: ۱۱۴۳۳۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۸ 03 October 2022

به گزارش تابناک، هنگامی که انگور به کشمش تبدیل می‌شود، غلظت ترکیبات فنلی آن به طرز قابل توجهی بالا می‌رود که این امر نقش قابل توجهی در پیشگیری و درمان سرطان دارد.

فواید کشمش

جلوگیری از سرطان

منبع فیبر

کاهش استرس

تقویت قوای جنسی

خوشبو کننده دهان

تقویت اعصاب

درمان یبوست

رفع گرفتگی عضلات

کشمش بر خلاف دیگر میوه‌های خشک که برای طعم بهتر ممکن است در روند خشک کردن به آنها قند اضافه شود، بدون اضافه کردن هیچ‌گونه مواد شیرین‌کننده‌ای خشک می‌شود.

کشمش بدون ذره‌ای قند اضافی مزه‌ی بسیار شیرینی در دهان ایجاد می‌کند و مانند خرما به عنوان یک شیرین‌کننده‌ی طبیعی مصرف می‌شود.

جالب است بدانید که ۵۰ گرم کشمش حاوی؛

۱۲۹ کالری

۳۴ گرم کربوهیدرات؛

۱٫۳ گرم پروتئین؛

۰٫۲ گرم چربی؛

۱٫۶ گرم فیبر؛

۲۵٫۴ گرم قند

۳۲۲ میلی‌گرم پتاسیم

۰٫۸ میلی‌گرم آهن؛

۰٫۰۸ ویتامین B6

۱۴ میلی‌گرم منیزیم

۲۲ میلی‌گرم کلسیم

و ۱٫۵ میکروگرم ویتامین K دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
برچسب منتخب
جام جهانی قطر آلودگی هوا روز جهانی معلولین میترا حجار روز دانشجو جاماندگان سهام عدالت
آخرین اخبار