ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

برخورد قاطع با مجرمان مسلح در خوزستان

به شورای تامین استان خوزستان ابلاغ شد تا با مجرمان مسلح قاطعانه برخورد شود.
کد خبر: ۱۱۰۶۵۴۱
| |
5505 بازدید
برخورد قاطع با مجرمان مسلح در خوزستان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، دبیر شورای امنیت کشور با تاکید بر ضرورت حمایت‌های جدی و قانونی از ماموران وظیفه شناس در مقابله با عناصر مخل امنیت داخلی کشور، گفت: به شورای تامین استان خوزستان ابلاغ شد تا با مجرمان مسلح قاطعانه برخورد شود.

به نقل از وزارت کشور، سید مجید میراحمدی روز پنج‌شنبه با اشاره به شهادت یک جوان بسیجی از سوی مجرمان مسلح ناشناس در استان خوزستان، افزود: با برهم زنندگان امنیت داخلی برخورد جدی صورت می‌گیرد.

وی اظهار کرد: با هدف حفظ امنیت کامل شهروندان و حمایت جدی‌تر از مدافعان امنیت کشور، به شورای تامین استان خوزستان ابلاغ شد با مجرمان و سارقان مسلح و به کارگیرندگان سلاح‌های گرم غیرمجاز که موجبات برهم ریختن آرامش شهروندان عزیز کشور می‌شوند؛ با شدت هر چه تمام‌تر برخورد شود.

میراحمدی ادامه داد: از دستگاه قضائی نیز درخواست شده است مجرمان مسلح خطرناک پس از دستگیری تا زمان برگزاری دادگاه صالحه و صدور احکام مشخص و بازدارنده، تحت هیچ شرایطی با قید وثیقه آزاد نشوند.

وی اضافه کرد: تمام تلاش بر این است که از ماموران وظیفه شناس اعم از نیروهای خدوم انتظامی، بسیجیان و سربازان گمنام امام زمان (عج) در انجام ماموریت‌ها و مقابله با مجرمان، حمایت‌های کامل قانونی صورت گیرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟