بازدید 13725
پیمانه اقتصادی

رئیس اتحادیه املاک: هر کس هر قیمتی دلش می‌خواهد برای خانه خود تعیین می‌کند/ نماینده مجلس: ظلم وزارت صمت به مردم؛ خودرو گران شد، اما کیفیت و تیراژ تولید تغییری نداشت/ بزرگترین پالایشگاه ژاپن هم در صف خریداران نفت ایران

این پیمانه تیتر‌هایی همچون جزئیات واریز سود سهام عدالت جاماندگان سال ۹۸، یک ششم وام مسکن می‌پرد، بانک‌ها مردم را برای پرداخت یک وام خرد جان به لب می‌کنند، تعرفه برق ۷۵ درصدِ مشترکان بدون تغییر ماند، کاهش قیمت نفت تحت تاثیر چشم انداز بازگشت صادرات ایران و عقب نشینی طلا در بازار جهانی را در بر دارد.
کد خبر: ۱۱۰۵۲۵۸
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱ 18 February 2022

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون جزئیات واریز سود سهام عدالت جاماندگان سال ۹۸، یک ششم وام مسکن می‌پرد، بانک‌ها مردم را برای پرداخت یک وام خرد جان به لب می‌کنند، تعرفه برق ۷۵ درصدِ مشترکان بدون تغییر ماند، کاهش قیمت نفت تحت تاثیر چشم انداز بازگشت صادرات ایران و عقب نشینی طلا در بازار جهانی را در بر دارد.

جزئیات واریز سود سهام عدالت جاماندگان سال ۹۸

مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به جزییات سود سال ۹۹ سهام عدالت اشاره کرد و گفت: افرادی که سال گذشته به دلیل وجود برخی از مشکلات قادر به دریافت سود سال ۹۸ سهام عدالت نبودند، این سود در اسفند ماه امسال همراه با سود سال ۹۹ به حساب آنها واریز می‌شود. /جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید

رییس اتحادیه املاک: هر کس هر قیمتی دلش می‌خواهد برای خانه خود تعیین می‌کند

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه بازار مسکن تحت تاثیر مذاکرات هسته‌ای با افت قیمت مواجه شده است گفت: اگر سایت های فروش مسکن، مراکز آماری و برخی غیرکارشناس‌ها باعث ایجاد تلاطم و تشنج نشوند، انتظار افت بیشتر قیمت خانه وجود دارد اما نمی‌توان توقع ریزش شدیدی داشت. مصطفی‌قلی خسروی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: متوسط قیمت مسکن در تهران طبق آمار رسمی حدودا متری ۳۲ میلیون تومان است؛ اما میانگین قیمت های پیشنهادی در سایت های فروش بیش از ۵۰ میلیون تومان است؛ این یعنی هر کس هر قیمتی دلش می‌خواهد برای خانه خود تعیین می‌کند و مدیران این سامانه‌ها هیچ نظارتی بر آن ندارند. بارها اعلام کردیم نرخ های دلبخواه باعث ایجاد تنش در بازار مسکن می‌شود؛ اما کماکان شاهد قیمتهای کاذب در سامانه‌های ملکی هستیم. وی افزود: خوشبختانه در ماه های اخیر بازار مسکن به ثبات رسیده است. مقدار زیادی از این آرامش مرهون تلاش دولت سیزدهم در طرح نهضت ملی مسکن و اخبار امیدوارکننده از مذاکرات هسته‌ای است. با کاهش قیمت دلار، قیمت طلا، خودرو و مسکن نیز پایین آمد و بررسی‌های ما از کاهش حدود نیم درصدی قیمت خانه در تهران طی دو هفته گذشته حکایت دارد.

یک ششم وام مسکن می‌پرد!

متوسط قیمت هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در ادامه روند افزایشی خود به ۱۶۲ هزار و ۹۲۵ تومان رسید که بدین ترتیب زوجین تهرانی برای دریافت امتیاز وام ۴۸۰ میلیون تومانی باید ۷۸ میلیون و ۲۰۴ هزار تومان هزینه کنند و در واقع یک ششم از مبلغ وام را برای خرید اوراق اختصاص دهند. /جزئیات بیشتر

بانک‌ها مردم را برای پرداخت یک وام خرد جان به لب می‌کنند

رمضانعلی سنگدوینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بر ضرورت ارائه تسهیلات خرد به مردم ازسوی بانک‌ها در روزهای پایانی سال تاکید کرد و گفت: هرچند بانک‌ها برای مردم هستند و با سرمایه‌های مردمی اداره می‌شوند، این مردم بهره‌ای از آن‌ها نمی‌برند و تنها عده‌ای محدود امکان دریافت وام‌های کلان را دارند. این در حالی است که بانک‌های خصوصی هیچ تعهدی در مقابل مردم ندارند و بانک‌های دولتی نیز آن‌ها را در مسیر پرداخت یک وام خرد جان به لب می‌کنند!
 
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه استمهال و تمدید وام‌ها در استان‌هایی که خشکسالی بوده صورت نگرفته و این مساله مردم را دچار مشکلات بسیاری کرده است، افزود: در حالی برخی بانک‌ها در استان‌ها از تمام شدن منابع خود در روزهای پایانی سال می‌گویند که منابع کل تمام نشده و استان‌ها می‌توانند منابع خود را موازنه کنند و این کار به لحاظ قانونی مانعی ندارد. وی ادامه داد: بانک‌ها روش‌های مختلفی را برای فرار از وام‌دهی را دنبال می‌کنند؛ مثلا در ماه‌های پایانی سال با بهانه جمع‌بندی حساب‌ها جلوی پرداخت وام‌ها را می‌گیرند و در ماه‌های ابتدایی سال‌ها نیز بهانه‌های دیگری علم می‌کنند، البته در سال جاری بانک‌ها پیش از موعد و از یک ماه زودتر روند پرداخت وام را متوقف کردند. عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: متاسفانه وضعیت و عملکرد برخی بانک‌ها مطلوب نیست، چون برای پرداخت یک وام خرد شرایط سخت و پیچیده‌ای گذاشته‌اند تا جایی که مردم ترجیح می‌دهند با مشکل خود کنار بیایند تا اینکه با بانک طرف شوند.

خودرو گران شد اما کیفیت و تیراژ تولید تغییری نداشت

لطف الله سیاه کلی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره افزایش قیمت لوازم خانگی، گفت: وزیر صمت به جای ارائه برنامه‌ی اقدام در حوزه تولید، باید به دنبال ریل‌گذاری و سیاست‌گذاری صحیح باشد زیرا تولیدکننده مسئول تولید است. نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود ادعاهای وزیر صمت مبنی بر افزایش کیفیت و رشد تیراژ تولید خودرو با گران کردن این کالا با افزایش بهای خودرو، نه تنها کیفیت ارتقا نیافت، بلکه تیراژ تولید نیز تغییری نداشت، که این عملکرد ظلمی است که وزارت صمت به مردم روا داشت. حال که خودرو گران شد اما کیفیت آن تغییری نداشت، حداقل وزیر صمت وظیفه نظارتی خود در حوزه لوازم خانگی را به درستی انجام دهد. این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: باید متناسب با ارائه خدمات از مردم پول دریافت کرد؛ آیا در ماه‌های اخیر کیفیت لوازم خانگی ارتقا پیدا کرده یا تولیدکنندگان این محصولات خدمات بهتر و بیشتری به مردم ارائه می‌دهند که قیمت لوازم خانگی دو برابر شده است؟
 
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: آیا کیفیت ماشین لباسشویی و یخچال تولید داخل دو برابر شده که قیمت‌ها افزایش یافته است؟ آیا تولیدکنندگان سرویس بهتری ارائه می‌کنند؟ دلیل گرانی لوازم خانگی چیست؟ وزیر صمت باید با نظارت دقیق بر بازار لوازم خانگی از تکرار سرنوشت صنعت خودرو در این حوزه جلوگیری کند و به سوالات مذکور و مطالبات مردم پاسخ دهد.

تعرفه برق ۷۵ درصدِ مشترکان بدون تغییر ماند

معاون دفتر خدمات مشترکان شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: مصرف برق ۷۵ درصد از مشترکان در سطح الگو یا پایین تر از آن است؛ بنابراین، مشمول افزایش تعرفه‌ها نشده اند.

برق رایگان برای مشترکین کم‌مصرف کمیته امداد و بهزیستی

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه مشترکان کم مصرف تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بهای برقشان صفر محاسبه می‌شود، افزود: اگر این مشترکین تا ۵۰ درصد نسبت به الگوی تعیین شده در منطقه، برق کمتری مصرف کنند قبض برقشان رایگان خواهد شد. 

بزرگترین پالایشگاه ژاپن هم در صف خریداران نفت ایران

تسوتومو سوگیموری، مدیرعامل بزرگترین پالایشگاه نفت ژاپن به نام انئوس گفت: این شرکت به دنبال ازسرگیری واردات نفت از ایران است. وی طی سخنانی تاکید کرد، البته هنوز انئوس زمینه سازی و آماده‌سازی‌‌های لازم برای این اقدام را آغاز نکرده است. به گفته وی پس از فراهم شدن شرایط، ازسرگیری واردات نفت از ایران دو تا سه ماه طول خواهد کشید که این شرکت بتواند واردات نفت از کشورمان را آغاز کنند، زیرا باید در زمینه بیمه و کشتیرانی اقداماتی را در دستور کار قرار دهد. اخیراً طرف‌های کره‌ای هم از تمایل خود برای از سرگیری خرید نفت از کشورمان خبر داده‌اند و گفته می‌شود طی روزهای گذشته گفت‌‌و‌گو‌هایی نیز در این زمینه بین دو کشور انجام شده است.

کاهش قیمت نفت تحت تاثیر چشم انداز بازگشت صادرات ایران

قیمت نفت تحت تاثیر چشم انداز افزایش عرضه با بازگشت ایران به بازار جهانی، در معاملات روز جمعه روند کاهشی روز گذشته را ادامه داد و در مسیر کاهش هفتگی قرار گرفت. به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۴۷ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۹۲ دلار و ۵۰ سنت در هر بشکه رسید و به کاهش ۱.۹ درصدی روز گذشته اضافه کرد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۶۲ سنت معادل ۰.۷ درصد کاهش، به ۹۱ دلار و ۱۴ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز گذشته دو درصد سقوط کرده بود. هر دو شاخص دوشنبه هفته جاری به بالاترین حد از سپتامبر سال ۲۰۱۴ صعود کردند؛ اما در بحبوحه گزارش هایی که درباره توافق برای احیای برجام به گوش می رسد، در مسیر ثبت نخستین کاهش هفتگی در ۹ هفته گذشته قرار دارند.

جهان به هر بشکه نفت تولیدشده نیاز دارد

محمد سانوسی بارکیندو دبیرکل اوپک در حاشیه نمایشگاه و همایش بین‌المللی نفت مصر اعلام کرد که به‌طور منطقی خوشبین است، رهبران درگیر در بن‌بست سیاسی بین روسیه و غرب بر سر مساله اوکراین می‌توانند صلح و ثبات را بازگردانند. وی افزود: ژئوپلیتیک و سرمایه‌گذاری ناکافی عظیم بازار نفت را هدایت می‌کند و جهان هم‌اکنون به هر بشکه‌ای که بتواند به‌دست آورد نیاز دارد. دبیرکل اوپک تأکید کرد که کمبود سرمایه‌گذاری چالش بزرگی برای بازارهای نفت است.

عقب نشینی طلا در بازار جهانی

قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی تحت تاثیر انتظارات برای یک راه حل دیپلماتیک برای بحران پیرامون اوکراین، از مرز ۱۹۰۰ دلار عقب نشینی کرد. بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد کاهش، به ۱۸۹۰ دلار و پنج سنت رسید، در حالی که ابتدای معاملات در ۱۹۰۲ دلار و ۲۲ سنت قرار داشت. بهای معاملات این بازار روز پنجشنبه برای نخستین بار از ماه ژوئن تحت تاثیر تشدید تنش های اوکراین و هجوم سرمایه گذاران برای خرید دارایی امن، به بالای ۱۹۰۰ دلار صعود کرده بود.  در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۵ درصد کاهش، به ۱۸۹۲ دلار و ۳۰ سنت رسید.

افزایش حقوق سربازان در سال آینده منتفی نشده است

حجت‌الاسلام میرتاج الدینی با رد برخی اخبار منتشر شده درخصوص منتفی شدن افزایش حقوق سربازان در سال آینده گفت: حقوق سربازان از محل تبصره ۷ بودجه تامین می‌شود و ارتباطی به موضوع خرید سربازی ندارد. وی افزود: مصوبه کمیسیون تلفیق درباره افزایش حقوق سربازان در سال آینده منتفی نشده است و در صورت تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱ اجرایی می شود.  

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱، از افزایش ۶۰ تا ۹۰ درصدی حقوق سربازان خبر داد و گفت: این افزایش بر مبنای وضعیت تاهل و منطقه ارائه خدمت آنها انجام می‌شود. نایب رئیس دوم کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه ‏حقوق ماهیانه سربازان متاهل پنج میلیون تومان خواهد شد، گفت: میانگین حقوق سربازان نسبت به امسال سه برابر می‌شود؛ حقوق سربازان مجرد غیرعملیاتی نیز معادل ۶۰ درصد یک پایور، سربازان مجرد عملیاتی معادل ۷۵ درصد یک پایور و سربازان متاهل معادل ۹۰ درصد یک پایور خواهد شد. عضو کمیسیون تلفیق اظهار داشت: ‏پارسال متوسط حقوق سربازان ۳۰۰ هزار تومان بود که این رقم امسال به ۱.۵ میلیون تومان رسید و سال بعد بالای ۳.۵ میلیون تومان خواهد شد. وی ادامه‌ داد: در سال ۱۴۰۱، هیچ سربازی کمتر از سه میلیون و ۳۵۰ هزار تومان دریافتی نخواهد داشت.

آخرین وضعیت عرضه و قیمت شکر در بازار

قاسم علی حسنی، دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی، با اشاره به روند تغییرات قیمت شکر در بازار گفت: ابتدای سال قیمت هر کیلو شکر صنف و صنعت ۶۶۵۰ تومان بود که در تیرماه به  ۱۱هزار و ۵۰۰ تومان، در شهریور ماه به ۱۲هزار و ۵۰۰ تومان و در بهمن ماه نیز به ۱۳هزار و ۵۰۰ تومان رسید. وی ادامه داد: در حال حاضر قیمت شکر در بازار برای صنف و صنعت ۱۳هزار و ۵۰۰ تومان است که البته با ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده به حدود ۱۴هزار و ۵۰۰ تومان می رسد. به گفته وی، شکر از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است. دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی در پاسخ به این که آیا شکر با  قیمت مصوب به میزان کافی در بازار وجود دارد یا خیر، تاکید کرد: شکر با قیمت مصوب در بازار محدود بوده، ولی با قیمت های آزاد به وفور  در بازار پیدا می شود. حسنی با بیان اینکه هیچ کمبودی در شکر وجود ندارد، گفت: اگر شکر گران به دست مصرف می رسد، این موضوع ناشی از کمبود نیست بلکه گرانفروشی رخ می دهد.

 

 

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵۲
تعیین‌ قیمت‌ مسکن‌ از طرف‌ کارشناسها‌ زمانی‌ منطقی است‌ که قیمت مصالح‌ ثابت و در کنترل باشد نه اینکه‌ ساعت به ساعت قیمتش‌افزایش یابد‌ !
تا توی این مملکت تکلیف ما با دنیا مشخص نشود و با دنیا البته غیر از روسیه و چین رابطه‌ و معامله نداشته باشیم‌ سر و سامان دادن به قیمتها‌ مفهومی ندارد‌ و در حد کنفرانس و حرف است !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۱
توجیهات صد من یه غاز باعث عدم ضررهای هنگفت شان نمی شود و برایشان خریدار و مشتری جور نمی کند!
یک ملک با مصالحی که قبلاً خریداری شده ساخته شده نه مصالحی که بعداً خریداری میشود! پس هزینه تمام شده ساخت کاملاً مشخص است.
ولی امثال تو با بهانه های بنی اسرائیلی بدنبال سودجوئی هستید و قیمت دلار و مصالح و کارگر و غیره را مستمسک امیال خود برای قیمتهای توهمی مسکن کرده اید و خیال می کنید اینها را نمی فهمد و می توانید به هر قیمتی ملک خود را به خریدار قالب کنید و برای خودتان خریدار جمع کنید تا در غیاب یک دولت کارآمد یک شبه صاحب ثروتی باد آورده از دست رنج کسان دیگر !بشوید
ولی خوشبختانه شماها فقط می توانید قیمت توهمی بدهید ولی خریداری برای آن پیدا نمی کنید!
رییس اتحادیه املاک میگه هر کی هر قیمتی میخواد میگه.رییس اتحادیه گوشت هم همینو میگه.رییس اتحادیه پیاز هم همینو میگه رییس اتحادیه سیب زمینی هم همینو میگه.رییس اتحادیه شلغم هم همینو میگه.اصلا همه روسا و مسئولین و تصمیم گیرندگان همینو میگن.رییس جمهور هم همینو میگه!!!فقط موندم با اینهمه رییس و مسئول،بود و نبودشون فرقی هم میکنه؟؟؟!!
پاسخ ها
شهاب
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۱
ببین بد نمیگه،ولی دولت هم آزاده یارانه سیمان و فولاد رو برداره،ازاده ب خونه های خالی مالیات ببنده و از حالت سرمایه خارج کنه
حقیقت اینه اصلا نرخ گذاری کاری روسا و دولتی ها نیست،عرضه و تقاضا ست! کار دولت اینه که ثبات عرضه ایحاد کنه و کار دیگه که می‌تونه محدودیت مالیاتی ایجاد کنه و مسیر رو هل بده به سمت مورد نظرش
هیچ وقت تو طول تاریخ مسکن ارزان نشده است حتی 1 میلیون فقط رکود میشه یه مدت و بعد از 2 3 سال باز افزایش هزار برابری...
تمام بخش های ساخت مسکن از هزینه های شهرداری و مالیاتی و کارگری و مصالح و ....... هر ماه در حال افزایش بودند و هستند بعد انتظار ثبات قیمت دارید؟
...‌برادر من ...از سیب زمینی تا چغندر تو این مملکت رفته رو قیمتش....ملک هم مثل خودرو و اجناس دیگر هست...بعدش میشه بگی این همه آپارتمان خالی و لوکس خالی عمدتا در وسط و شمال تهران مال کیه و چیه..چرا خالی انداختن چند ساله....از بقال و سبزی فروش هر محله ای بپرسی ۴..۵ تا مجتمع بزرگ خالی رو بهت نشون میدن..
نفت روی دریا و مفت را انگولا هم می خرد
لیاقت مردمی که برای خرید این تابوت ها،صف میکشن،همینه،انتظار دارید با استقبال مردم از این تابوت ها،تابوت سازها کاری بکنند؟؟؟ اگه شما آشغال تولید بکنی و مردم برای خرید آن،تا دوساله دیگه،ثبت نام کنند،در مورد کیفیت و قیمت کاری میکنی؟؟ از ماست که برماست!!؟؟
دولت از خودروساز ها راضی نیست
مجلس راضی نیست
مردم راضی نیستند
پس چرا جلویش گرفته نمیشود؟؟؟
مملکت دست کیست
لطفا مشخص کنید که در اقتصاد اسلامی تعیین هر نرخی از طرف فروشنده آزاد است؟ و اگر اینگونه است مبنای این حکم از کدام سیره یا آیه استنباط شده است؟
حراج نفت شب عید
نصف قیمت بازار، آتش زدم به
قیمت همه کالاها و خدمات را فقط عرضه و تقاضا تعیین می کند پس سازمانهای بی خاصیت و پرهزینه نظارتی را منحل و پایتان را از اقتصاد بیرون بکشید و مدیریت ان را به نخبه گان شناسنامه دار بدون هر نوع دخالتی واگزار کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۳۰
این فقط یه شعار برای گرانی بیشتر که همیشه با طمع سودجوئی احتکار انحصار هماره است و شعر عرضه و تقاضا هیچ مفهومی ندارد!
در همین تهران سالهاست خانه های خالی نوساز بسیاری وجود دارد پس چرا این عرضه و تقاضا باعث توهمی شدن قیمت ملک شد؟؟؟!!!!!
این اقا با اطلاعات غلط وگمراه کننده ای که اسفند ۹۷ داد مبنی براینکه در سال ۹۸ جهش قیمت مسکن نخواهیم داشت باعث ضرر من وبسیاری دیگرشد که املاکمونو بااعتماد به حرفهای ایشان مفت فروختیم همان ملکی که من فروختم الان چهاربرابرشده واین اقا پیشبینی کرده بود افزایشی نخواهدداشت!!!
با کاهش قیمت دلار، قیمت طلا، خودرو و مسکن نیز پایین آمد و بررسی‌های ما از کاهش حدود نیم درصدی !!!!!!!قیمت خانه در تهران طی دو هفته گذشته حکایت دارد
مسکن نیم درصد ارزان شد!!!!!
جناب اقای قلی خسروی بنده بعنوان یک سازنده خرد مسکن اعلام میکنم ساخنمان درحال اتمام خودم را با قطعه کلنگی همانند خودش بعلاوه پروانه تهاتر میکنم. هزینه ساخت چندمیلیاردی هم هدیه به شما. قیمت زمین خام وشهرداریها بیدادمیکند .
رییس اتحادیه املاک: هر کس هر قیمتی دلش می‌خواهد برای خانه خود تعیین می‌کند.!!!!!!!!!!
پس شما تو اتحادیه چه نقشی دارین؟؟؟
خونه و اجاره خونه مثل یک کالاست مگه میشه هر کی هر قیمتی واسه خونه اش بگذاره پس شما چیکاره اید؟؟؟؟؟؟
تاکنون هیچکدام از وعده های ریسی محقق نشده فقط جلسه می گذارند و می گوید بشود یا نشود
مگر مسکن متری 32 میلیون تومان قیمت واقعی مسکن است که آنرا واقعی جلوه می دهی؟؟؟!!!
ارزش واقعی مسکن یک هزارم این قیمت است و تا قیمت مسکن سقوط آزاد نکند خریداری هم نخواهد داشت!
بهتر است این را در ذهنتان حک کنید و همانطور که چندین سال اخیر با توهمی شدن قیمت مسکن خریداری وجود نداشته بعد از این هم تا 500 سال آینده خریداری وجود نخواهد داشت.
برای خیلی ها پول هست فقط برای سربازان نیست!
فکر می کنند که مسکن متری 32 میلیون تومان با متری 50 میلیون تومان برای خریدار فرقی می کند!
اگر اینطور بود که الان باید بازار مسکن رونق گرفته بود!
هر دوی این قیمتها خیالی است و انتظار فروش کانلاً بی جاست!
مسکن تنها راهش سقوط آزاد قیمت است بس وگرنه تنها ضررهای هنگفت دست مالکان و فروشندگان و املاکی ها را می گیرد
بهتر است عدم فروش حتی یک مورد با چنین قیمتهایی برایتان درس عبرت باشد.
این حرف از سر استیصال و عدم فروش مسکن با قیمت توهمی است. وگرنه بین قیمت 32 میلیون تومان با 50 میلیون تومان و یا حتی با یک دهم این قیمتها برای خریدار فرقی نمی کند و هیچ وقت با این قیمتها خرید مسکنی صورت نخواهد گرفت!!!
وقتی کسی قصد فروش چیزی را نداشته باشد قیمتی را روی جنسش می گذارد که کسی آنرا نخرد حالا حکایت مسکن هم همین است و این قیمتهای کذایی یعنی فرد اصلاً قصد فروش ملکش را ندارد و خریداری هم پیدا نخواهد کرد
سلام، جناب آقای خسروی، رئیس محترم اتحادیه، آیا شما واحد مسکونی خودتان را متری ۳۲ میلیون یا ۳۵ میلیون و یا حتی ۴۰ میلیون می فروشید....بنده ندیده خریدارم. ارادتمند شما حامدی...منتظر پاسخ شما هستم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۳۰
بلوفه عمراً بخری
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۳۰
بذار اول اون املاکی که رو دست باد کرده با یک صدم این قیمتها بفروشی بعد با قیمت بالتر بخری!!!!!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۳۰
من ملک دارم هر کاری می کنم کسی با حتی متری 4 یا 5 میلیون تومان هم نمی خره بیا اونارو متری 40 تا 50 میلیون تومان از من بخر
مثل اینکه تو یه خریداری حرفه ای و کار بلدی
هنوز بعد از گذشت چهار سال متوجه نشدید با چنین قیمتهای تخیلی هیچ فروشی وجود نداشته و نحواهد داشت؟!!!
حالا چه فرقی می کنه کمی بالاتر یا پائین تر باشه قیمت؟!!!
ارزش واقعی ملک بسیار بسیار پائین تر از این قیمتهاست و علت عدم فروش رفتن ملک هم همین است و تا فروشندگان از توهم خارج نشوند نمی تونند حتی یک ملک بفروشند با چنین قیمتهایی
اگر توانستید این را درک کنید که خریداران بی پول که بیش از 95% خریداران را تشکیل می دهند بعد از 400 سال هم نمی توانند با این قیمتها خانه بخرند و خریداران پولدار که کمتر از 5% هستند بدتر از بی پولها هیچ وقت با چنین قیمتهایی خانه نمی خرند و تنها به اندازه ارزش ملک پول پرداخت می کنند آنوقت به این نتیجه خواهید رسید که مسکن باید تنها به اندازه کمتر از ارزشش قیمت داشته باشد تا بفروش برسد.
خود کرده را تدبیر نیست!!!!!!!!
اون موقع که این قیمتها رو می ساختید و گوش به حرف کسی نمی دادید باید فکر این روزها رو می کردید!!
حالا املاکی ها دارن حجره هاشونو می بندن بدون اینکه بتونن فقط یه ملک با این قیمتهای کذایی بفروشن
... کسی با هیچ کدوم از این قیمتها خونه نخواهد خرید
اگه فروشنده ها بتونن ملکشونو مفت بفروشن برد کردن
بهتره این قیمتها رو که توسط مافیای مسکن ساخته میشه و به فروشنده ها القاء می کنه بذارن کنار
فقط توی این قیمتها ضرره نه چیزه دیگه
بیش از 99.5% این قیمتها کاذبه و هیچ وقت ملکی فروش نمیره
رییس املاک آقای خسروی همچنان هست؟ ماشالله از بچگی نام ایشان را شنیده ام. دقیقا عملکردی هم داشتن؟!
خب نتیجه درست کردن آمار جعلی و قیمتهای خیالی و دادن اون به بانک مرکزی میشه این وضع!!!!!
حالا که فهمیدید با این قیمتهای کذائی هیچ کس خونه نمی خره بدوئید قیمتها رو برگردونید با قیمتهای قبل سال 86 شاید چند خریدار پیدا بشن بخرن
قیمتها تابع عرضه وتقاضا هست، فروشنده، شاید دلش بخواهد سه برابر این قیمتها بفروشد، شما قیمت زمین ، مصالح و مجوزهای دولتی رو پایین بیاور، قیمتها درست می شه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۳۰
کدوم عرضه و تقاضا
به این وضع میگن تحمیل قیمت
"هر كس هرقيمتي كه مي خواهد تعيين مي كند "
اين سخن نشان مي دهد كه دولت نظارت و توانايي
لازم ندارد اين در خصوص كلاي أساسي ملت نيز وجود دارد
تا وقتی مسکن کالای سرمایه ای در این مملکت است شما چه توقعی دارید آیا در دانمارک هم مسکن کالای سرمایه ای است برید سوال کنید آیا آنها هم اجازه می دهند کسی ۸۰۰ واحد آپارتمان داشته باشد خوب قطعا اوست که بازار را تعیین می کند و هر روز بر تعداد خانه هایش بیشتر می شود.
دولت حداقل در شهرهای بزرگ باید در موضوع مسکن حاکمیتی عمل کند و مالیات سنگین و تصاعدی به ازای هر خانه بیشتر وضع نماید و حتی اگر لازم شد فرضا بالای دو واحد آپارتمان به کسی سند ندهد.
تا مسکن از حالت سرمایه ای خارج شود و سازنده را حمایت و البته کنترل نماید تا او هم دست به احتکار نزد و به این شکل یقینا هم مصرف کننده بدون واسطه به مقصود می رسد بازار آشفته آرام می شود و سرمایه گرفتار در مسکن به سمت تولید می رود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۳۰
مسکن کالای سرمایه ای نیست بلکه آنرا اینطور جلوه می دهند تا سودجوئی کنند
بجایی خوشحالی که ژاپن تو صف نفت ماست که هر لحظه دوباره امریکا اراده کنه هیچکس نفت نخواهد خرید جلوی رفتن نخبه های علمی بگیرید تا با تکنولوژی و پیشرفت آنقدر خوشحال نشوید برای فروش چهارتا بشگه نفت که پولش هم به مردم نمیرسه
بله. وقتی یکی 3000 تا آپارتمان داشته باشه، وقتی بعضیا غذای سگ و گربشون از خرج یک ماه من و اجاره خونه من بیشتره، وقتی... معلومه که قیمت خونه هاشون رو هر چی بخوان اعلام میکنن. من مستاجر هم خب چیکار کنم. امسال خونه اجاره من شد 47 متر. قالی ماشینی 12 متری توش جا نمیشه. خدا کنه سال دیگه کارم به خونه 30 متری نکشه. همین هم شکر. خدایا تو من و امثال من رو دریاب چون دولت و مجلس و پولدارا کاری به ماها ندارن. چه فرقی میکنه براشون ماها تو خونه 40 متری باشیم یا تو کانتکس.. اونا که همه چیش ن مرتب هست. اونا رو هم خدایا پولدارتر کن. خونه و ویلاشون رو بکن صد هزار متر.
یکی از بدبختی های ما این است، تحلیل تولید و بازار مسکن که ابعاد مختلفی دارد توسط رئیس اتحادیه املاک مسکن انجام می شود. ایشان تنها از یک بعد و با دیدی شخصی و غیر کارشناسی صحبت می کنند. بروید تحلیل های یک سال قبل ایشان را ببینید.
از جامعه خبرنگاری و رسانه ای انتظار می رود موضوع مسکن را جامع تر نگاه کنند و علت های مشکلات الان را در بیاورند. بروید علت خوابیدن بازار مسکن چیست؟ چرا مردم دارند بیکار می شوند؟
درست است شاید نتوان علت های عمده را حل کرد، ولی جامعه خبرنگاری می تواند باز هم اثر بخش باشد. مثلاً چرا سازندگان مجبور به خلاف کردن هستند؟ چه نهادها و سازمان ها از این خلافی سود می برند؟ چرا فرآیندهای نظام مهندسی و شهرداری بلند مدت و غیر دقیق و متناقض است؟ چه کسی هزینه این تعلل را باید بپردازد؟
متاسفانه یک پیمانکار تخریب ساختمان را دیدم که می گفت به واسطه بی کاری در خیابان ها ضایعات جمع می کند. از جامعه رسانه ای انتظار می رود پیگیر فاجعه بی کاری و نا امنی سال آینده باشند.
ایرانی ها از کره ای و ژاپنی پرسید شما دوست ندارید ما نفتمون را با تخفیف بالا به شما بفروشیم. اونها هم از روی ادب گفتند بله مایل هستیم اما همه میدانیم تنظیم کردن یک پالایشگاه برای استفاده از نفت دیگر کشورها زمان بر و هزینه بر است. در این زمان و در این دنیا این تغییرات به کندی انجام میگیرد و این کشورها با کشوری که ثبات دارد و جنگ طلب نیست و تحریم نباشد و سرمایه گذاری را نابود نمی کند تجارت میکنند. دلیلی ندارد تجارتشون را که الان در حال انجام با مشکل مواجه کنند.
خودرو گران شد اما کیفیت پاین اومد؟ خخخخخخ
میخوایید جریمه شون کنید که دوباره همون جریمه را بکشند روی قیمت خودرو.
اگر وضعیت مسکن درست نشود مستاجران و گرسنگان و حاشیه نشین های شهر ها و بیکاران به خانه داران حمله می کنند مسکن ها را تصرف کرده مابقی را به آتش می کشند حالا هی مسکن داران مسکنشان را گران کنند تا این مسکن ها باعث به آتش کشیده شدن مسکنشان شود
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۳۰
بی مسکن بی پول عزیز بروکاروتلاش کن که
مثل افرادشرافتمندزندگی کنی واین خبررابشما بدهم که ازنظر شرعی دفاع ازمال وناموس واجب شرعی است اگر متوجه جوابت شده باشی وحتی نیازی به دستوروحکم کسی ندارد جامعه ماهم مسلمانند واینرابدان کسی خانه وزندگی خودرا درقرعه کشی برنده نشده و اکثرقریب به انفاقشان یک عمرکاروتلاش کرده اند ونه خوشگذرانی وتنبلی
ایده تعیین قیمت در عرضه و تقاضا یک مفهوم غیر واقعی و متوهمانه است که بیشتر توسط سودجویان ارائه میشود برای سودجوئی بیشتر!
تنها کالائی را که می توان در این سیستم به قیمت تقریباً واقعی یا کمتر از آن فروخت تنها کالائی هستند که تقاضای بسیار کمی دارند!
کالاهایی که تقاضای زیادی دارند در این سیستم قیمتی همیشه گرانتر و با ارزش بسیار بالاتر از کالاها برای سودجوئی بیشتر عرضه میشوند! که همیشه هم با طمع، احتکار، تبانی و انحصارطلبی همراه است و هیچ وقت قیمتی که نمایانگر ارزش واقعی کالا باشد در این سیستم قیمتی وجود ندارد!
کسانیکه این سیستم را تبلیغ می کنند تنها به سودجوئی فکر می کنند و بس! کافی است به وضعیت مسکن نگاهی بیاندازید تا این وضعیت را به عینه ببینید!
۹۹/۹٪ املاکی ها باید تعطیل بشن! اینا دلال هستن نه کارشناس املاک! مالیات هم‌نمیدن، سه برابر حق‌کمیسیون مصوب از دو‌طرف پول میگیرن و سر هردو طرف کلاه میذارن ‌عامل گرانی خانه هستن! همشون را باید تعطیل کنید ‌‌قوانین خرید و‌ فروش خانه باید مثل کشورهای اروپایی و به روز بشود. دلالی خانه باید حذف شود.‌
این روش و‌سیستم عقب افتاده هم به ضرر مردم‌است هم‌ دولت
کافی یه نگاهی به سایتهایی مثل دیوار و شیپور و غیره بزنید! تقریباً تمام آگهی های فروش و اجاره از طرف املاکی ها با قیمتهای توهمی در این سایتها گذاشته میشود! حتی آنهایی که باصطلاح آگهی های شخصی هستند!
حالا این آقا اومده و میگه باید جلوی انتشار قیمتهای نجومی در این سایتها رو گرفت! عجب!!!
خب اگه تو معتقدی که این قیمتها نحومی و تخیلیه چرا به اون املاکی ها دستور نمی دی دست از دادن این قیمتهای کذایی بردارن؟! اونوقت از نهادهای دیگه می خواد که جلوی انتشار این قیمتها رو بگیرن!!!
خیلی عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی