صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تیم تروریستی در آذربایجان غربی متلاشی شد

یک تیم تروریستی ضد انقلاب با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در آذربایجان غربی شناسایی و متلاشی شد.
کد خبر: ۱۰۷۷۳۲۵
| |
6745 بازدید
تیم تروریستی در آذربایجان غربی متلاشی شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بر اساس اطلاعیه‌ای که توسط اداره کل اطلاعات آذربایجان‌غربی صادر شده، آمده است: با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) تعالی فرجه الشریف در آذربایجان غربی یک تیم تروریستی ضدانقلاب شناسایی و در مسیر پیرانشهر به نقده مورد متلاشی شد.

در این عملیات دو تن از عناصر گروهک ضدانقلاب در درگیری با سربازان گمنام امام زمان (عج) الله تعالی فرجه الشریف به هلاکت رسیده و تعدادی از این عناصر نیز دستگیر شدند.

از جمله اقدامات این تیم تروریستی، برنامه ریزی جهت انجام ترورهای زنجیره‌ای و ترور برخی از نیروهای نظامی و انتظامی در منطقه، اخاذی از افراد سرمایه دار منطقه به نفع گروهک‌های ضدانقلاب و همچنین تهدید و ضرب و شتم برخی از اهالی و افراد سرشناس منطقه می‌باشد.

از این تیم تروریستی مقادیری سلاح و مهمات نیز کشف و ضبط شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار