ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
در پایان معاملات هفته ثبت شد؛

سقوط ۷ درصدی قیمت نفت خام در یک هفته / برنت ۶۵ دلاری شد

قیمت نفت خام در پایان معاملات دیشب (بامداد شنبه به وقت تهران) برای هفتمین جلسه متوالی افت کرد و با سقوط هفتگی بیش از ۷ درصدی به پایین‌ترین سطح در ۳ ماه اخیر رسید.
کد خبر: ۱۰۷۱۱۹۴
| |
5955 بازدید

سقوط ۷ درصدی قیمت نفت خام در یک هفته / برنت ۶۵ دلاری شد

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت خام در پایان معاملات دیشب (بامداد شنبه به وقت تهران) برای هفتمین جلسه متوالی افت کرد و با سقوط هفتگی بیش از ۷ درصدی به پایین‌ترین سطح در ۳ ماه اخیر رسید.

وضع محدودیت‌های قرنطینه‌ای و ترافیکی جدید در بسیاری از کشورها به علت گسترش شیوع کرونای دلتا، چشم‌انداز تقاضای سوخت را تضعیف کرده است.

از سوی دیگر تقویت ارزش دلار و رسیدن آن به بالاترین سطح ۹ ماهه باعث شد تا تقاضای خرید نفت برای دارندگان ارزهای غیردلاری کاهش یابد.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام بنچ‌مارک بین‌المللی برنت، ۲.۱۴ درصد سقوط کرد و به ۶۵.۰۳ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین آمریکا، ۲.۲۶ درصد سقوط کرد و به ۶۲.۲۵ دلار رسید.

ژاپن وضعیت اضطراری خود را گسترش داده و تعداد موارد ابتلای قطعی به کرونای دلتا در کره‌جنوبی، مالزی، فیلیپین، ویتنام و تایلند، افزایش یافته است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟