صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استرداد ۳ متهم به قتل به ایران

کد خبر: ۱۰۴۹۳۱۷
| |
6949 بازدید

رئیس پلیس بین‌الملل نیروی انتظامی گفت: سه متهم به قتل به کشور استرداد پیدا کردند.

به گزارش تسنیم، سردار هادی شیرزاد با اعلام خبر استرداد سه متهم قتل به کشور، در این رابطه اظهار کرد: در پی اعلام مراجع قضائی، سه نفر به اتهام قتل، به یکی از کشورهای منطقه متواری شده که بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران پلیس بین‌الملل کشورمان قرار گرفت.

رئیس پلیس بین‌الملل نیروی انتظامی افزود: اینترپل تهران با استفاده از تجارب مأموریتی، بانکهای اطلاعاتی و ردیابی، ضمن هماهنگی با سازمان اینترپل، علیه آنها اعلان قرمز صادر کرد و مدارک استرداد از طریق مبادی دیپلماتیک به کشور محل فرار متهمان ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نوع جرم، هماهنگی‌های لازم برای استرداد انجام و در نهایت با همکاری اینترپل کشور مربوطه، این متهمان از طریق یکی از مرزهای رسمی، به کشور منتقل و تحویل مقامات قضائی شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار